Ohita
Polar Vantage -sarjan kelloista löytyy nyt FitSpark, Kisavauhti ja Strava Live Segments
Polar Vantage -sarjan kelloista löytyy nyt FitSpark, Kisavauhti ja Strava Live Segments

Tiedote -

Polar Vantage -sarja on päivittynyt uusilla ominaisuuksilla

​Polar Vantage -sarjan kelloille on julkaistu ohjelmistopäivitys, joka tuo mukanaan kolme uutta ominaisuutta: FitSpark-treeniopas, Kisavauhti ja Strava Live Segments. Vantagen käyttäjät saavat uudet ominaisuudet käyttöönsä päivittämällä Vantagen ohjelmiston joko puhelimen Polar Flow -sovelluksella tai tietokoneen Polar FlowSyncillä.

FitSpark™
Saavuta treenitavoitteesi monipuolisten ohjattujen treenien avulla. FitSpark™-treeniopas tarjoaa päivittäin valmiita treeniohjelmia suoraan kelloon. Treenit on laadittu vastaamaan käyttäjän kuntotasoa, treenihistoriaa sekä palautumis- ja valmiustasoa edellisen yön Nightly Recharge™ ‑tilan pohjalta. FitSpark antaa päivittäin 2–4 eri treenivaihtoehtoa: yksi treeneistä sopii päivään parhaiten ja loput 1–3 ovat vaihtoehtoisia. Erilaisia treenejä on yhteensä 19, ja niistä saa enintään neljä ehdotusta päivässä. Ehdotuksissa on treenejä kolmesta eri treenikategoriasta: kardio-, voima- tai huoltava.

Kisavauhti
Saavuta tavoiteaikasi. Kisavauhti-ominaisuus auttaa pitämään yllä tasaista vauhtia ja saavuttamaan tavoiteajan tietyllä matkalla. Käyttäjä määrittää itselleen tavoiteajan, kuten 45 minuuttia 10 km:n juoksumatkalle. Vantage seuraa reaaliajassa, kuinka paljon jäljessä tai edellä asetettua tavoitetta ollaan. Reaaliajassa voi myös tarkistaa, mikä on tavoitteen saavuttamisen edellyttämä tasainen vauhti/nopeus.

Strava Live Segments® (vain Vantage V ja Vantage V Titan)
Kilpaile itseäsi tai muita vastaan Strava Live Segmenttien avulla. Strava Segmentit ovat ennalta määritettyjä reitin osuuksia, joilla käyttäjät voivat kilpailla ottamalla aikaa pyöräillessään tai juostessaan. Segmentit määritetään osoitteessa strava.com, ja kuka tahansa Stravan käyttäjä voi luoda niitä. Kunkin segmentin kärkinimet ja parhaan ajan haltija näkyvät julkisesti kaikille käyttäjille. Polar Vantage V -laite ilmoittaa, kun käyttäjä lähestyy Strava-suosikkisegmenttiään ja antaa reaaliaikaista dataa segmentin suorituksesta.

​Polar Vantage M on saatavilla mustana, valkoisena, sinisenä ja musta-kuparisena. Mittarin suositushinta on 279/299 euroa. Kaikki värit ovat saatavilla M/L-kokoisena, minkä lisäksi musta ja valkoinen on saatavilla myös S/M-kokoisena. Koko kertoo rannekkeen pituudesta.

​Polar Vantage V on saatavilla mustana, valkoisena, oranssina ja sinisenä M/L-kokoisena. Sen suositushinta on 499 euroa ja yhdessä sykevyön kanssa 549 euroa. Lyhyemmät S-koon rannekepalat on saatavilla mustana ja valkoisena 9,90 euron suositushintaan.

​Polar Vantage V Titan on saatavilla mustapunaisella rannekkeella M/L-kokoisena. Mittarin suositushinta on 599 euroa ja yhdessä sykevyön kanssa 649 euroa.

Lue lisää ja tilaa omasi osoitteesta ​polar.com

Lataa uusien ominaisuuksien tuotekuvat:

Aiheet

Kategoriat


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi