Ohita
Polar Vantage V:ssä on Polarin kaikkien aikojen tarkin rannesykkeenmittausteknologia sekä edistyksellisiä metriikoita ja ominaisuuksia kuten Training Load Pro™, Recovery Pro™ ja maailman ensimmäinen juoksutehon mittaus ranteesta.
Polar Vantage V:ssä on Polarin kaikkien aikojen tarkin rannesykkeenmittausteknologia sekä edistyksellisiä metriikoita ja ominaisuuksia kuten Training Load Pro™, Recovery Pro™ ja maailman ensimmäinen juoksutehon mittaus ranteesta.

Tiedote -

Polar julkistaa: Polar Vantage V, premium multisportkello huippu-urheilijoille

Polar, puettavan urheiluteknologian edelläkävijä 40 vuoden ajalta julkistaa Polar Vantage V -multisporturheilukellon. Vantage V on Polarin kaikkien aikojen edistyksellisin multisportkello, jossa yhdistyvät huippuluokan urheiluteknologia sekä tyylikäs ja kestävä muotoilu. Lue lisää Vantage V:stä täältä.

Polar Vantage V:ssä on täysin uudenlainen, kaikkien aikojen tarkin Precision Prime™ -rannesykkeenmittausteknologia sekä maailman ensimmäinen juoksutehon mittaus ranteesta. Polar Vantage V on kehitetty huippu-urheilijoille ja -valmentajille, jonka vuoksi mittarissa on etenkin harjoittelun ja palautumisen tasapainottamiseen kehitettyjä ainutlaatuisia Smart Coaching -ominaisuuksia kuten Training Load Pro™ ja Recovery Pro™sekä uudistettu Polar Flow for Coach -valmennusjärjestelmä. Ultrapitkä akunkesto mahdollistaa jopa 40 tunnin yhtäjaksoisen harjoittelun ja kirkas värikosketusnäyttö sekä harjoituksen aikana käytettävät näppäimet on suunniteltu toimimaan haastavimmissakin harjoitusolosuhteissa. Mittari tarjoaa tarkkaa harjoitusdataa yli 130 lajista, joiden lajiprofiilit ovat kustomoitavissa juuri omiin tarpeisiin sopiviksi.

Polar Precision Prime™

Polar Vantage V käyttää sykkeenmittauksessa täysin uudenlaista Polar Precision Prime™- sensorifuusioteknologiaa. Optisen sykkeenmittauksen ja ihokosketusmittauksen yhdistävä innovaatio varmistaa mittauksen luotettavuuden tunnistamalla ja poistamalla liikehäiriöiden aiheuttamat virheet sykesignaalista. Polarin Segment Managerin Sanna Meriön mukaan Polarin oma ainutlaatuinen yhdistelmäsensoriteknologia ja kustomoitu älykäs algoritmi asettavat uudenlaisen standardin rannesykkeenmittauksen tarkkuudelle.

– Olemme erittäin innoissamme saadessamme esitellä Polar Precision Prime -ominaisuuden. Se on ainut sykkeenmittausteknologia, joka yhdistää kolmea erilaista sensoridataa ja tarjoaa näin parhaan laadun rannesykemittaukselle.

–  Precision Prime käyttää yhdeksää optista kanavaa, jotka tuottavat kahden väristä ja aallonpituudeltaan erilaista LED-valoa, joiden avulla on mahdollista saada tarkkaa dataa ihon eri kerroksilta. Lisäksi hyväksikäytetään 3D-kiihtyvyystietoa sekä neljää elektrodia, jotka mittaavat ihokosketusta. Nämä teknologiset saavutukset tarkoittavat nopeampaa reagointiaikaa, herkempää kykyä lukea signaaleja sekä uudenlaista tarkkuutta ja luotettavuutta rannesykemittaukseen.

Juoksutehon mittaus ranteesta

Polar Vantage V:n myötä Polar tuo markkinoille myös maailman ensimmäisen juoksutehon mittauksen ranteesta. Aikaisemmin juoksutehoa on ollut mahdollista mitata ainoastaan ulkoisilla sensoreilla, mutta suoraan ranteesta mitattava juoksuteho tuo uudenlaista kätevyyttä ja tehokuutta harjoitteluun.

Polarin juoksutehon mittaus yhdistää useita juoksumetriikoita yhdeksi helposti ymmärrettäväksi luvuksi, joka edustaa voimaa, jota juoksija tuottaa juostessaan. Juoksuteho on arvokas metriikka etenkin intensiteetin ja maaston vaihdellessa sekä intervalliharjoittelussa, sillä teho reagoi intensiteetin muutoksiin nopeammin kuin syke. Polar on ollut pitkään luotettava brändi tarkan sykedatan tarjoajana ja nyt se tarjoaa myös tarkkaa dataa tehosta, jotta urheilijat voivat harjoitella entistä älykkäämmin ja saavuttaa täyden potentiaalinsa. Lue lisää Polarin juoksutehon mittauksesta täältä

Training Load Pro™ ja Recovery Pro™

Polar tekee tiivistä yhteistyötä maineikkaiden urheilujoukkueiden ja kestävyysurheilijoiden kanssa kehittäessään uusia ominaisuuksia. Tämän yhteistyön ja vuosien kokemuksen avulla Polar on kehittänyt Vantage V:hen entistä edistyksellisemmät ominaisuudet harjoituskuormituksen ja palautumisen seurantaan: Training Load Pro™:n ja Recovery Pro™:n

Trainig Load Pro on ensimmäinen kuluttajatuotteessa oleva ominaisuus, joka ottaa harjoituskuormituksen laskennassa huomioon lihaskuormituksen, kardiokuormituksen sekä koetun kuormituksen. Harjoituskuormitus mitataan automaattisesti jokaisesta harjoituskerrasta ja sitä verrataan rasitukseen ja sietokykyyn pitkällä aikavälillä. Tämä auttaa urheilijoita tunnistamaan omat henkilökohtaiset rajansa kertomalla ovatko he harjoitelleet liikaa, liian vähän vai juuri sopivasti.

Recovery Pro tarjoaa kokonaisvaltaisen kuvan harjoittelun ja palautumisen välisestä tasapainosta mittaamalla sekä päivittäistä että pitkän aikavälin palautumista. Recovery Pro ominaisuus on ainoastaan Polar Vantage V:ssä ja sen käyttö vaatii Polar H10 -sykesensoria. Palautumisen mittaaminen perustuu säännöllisesti tehtävään ortostaattiseen testiin.

Yhdessä Training Load Pro ja Recovery Pro tarjoavat henkilökohtaista harjoitusohjausta ja ovat erinomaisia työkaluja urheilijan henkilökohtaisen suorituskyvyn parantamiseen ja loukkaantumisten välttämiseen. Lue lisää Polarin uusimmista Smart Coaching -ominaisuuksita täältä.

Parempaa suunnittelua ja tarkempaa dataa Polar Flow for Coach -palvelun avulla

Polar Vantage V:n myötä myös Polarin ilmainen Polar Flow for Coach -onlinepalvelu on uudistettu. Se sisältää nyt myös edistyksellisiä kausisuunnitteluominaisuuksia tarjoten helppokäyttöiset työkalut ja visualisointimahdollisuudet niin vuosi kuin viikko ja kuukausitason suunnitelmien tarkasteluun ja laatimiseen.

Polar Flow for Coach on ilmainen onlinepalvelu, jonka avulla valmentajat voivat laatia harjoitussuunnitelmia ja seurata valmennettavan kehitystä. Tehdyt suunnitelmat synkronoituvat automaattisesti urheilijan Flow-tilille sekä Vantage V -mittariin. Urheilijat voivat seurata päivittäisiä harjoituksiaan suoraan kellon näytöltä ja valmentajat voivat vertailla toteutuneiden ja suunniteltujen harjoitusten dataa ja tehdä niiden perusteella muutoksia harjoitussuunnitelmiin.

Edistykselliset Smart Coaching - harjoitusominaisuudet

  • Vantage V:ssä on myös muita edistyksellisiä Smart Coaching -harjoitusominaisuuksia kuten:
  • Juoksuindeksi: Juoksuindeksin avulla on mahdollista seurata oman juoksun kehittymistä. Numeerinen arvo kertoo juoksutavan tehokkuudesta.
  • Juoksuohjelmat: Käyttäjä valitsee tavoitematkan 5km, 10km, puolimaraton tai maraton sekä tavoitepäivämäärän ja saa ilmaisen, henkilökohtaisesti mukautuvan juoksuharjoitusohjelman, jonka jokainen harjoitus on seurattavissa Polar-mittarin näytöltä.
  • Polar Sleep Plus™: Edistyksellinen unianalyysi mittaa automaattisesti nukkumisajan sekä unen määrän ja laadun ja tarjoaa palautetta, jonka avulla omia nukkumistapoja on mahdollista kehittää.
  • Päivittäinen aktiivisuus ja jatkuva sykeseuranta: Mittaa sykettä ympärivuorokauden ja tarjoaa kokonaisvaltaisen kuvan käyttäjän päivittäisestä aktiivisuudesta ja kalorinkulutuksesta yhdistämällä aktiivisuus- ja syketietoja.
  • Uintimetriikat: Mittaa sekä avovesi- että allasuinnissa esimerkiksi vetojen määrää ja kuljettua matkaa.

Polar Vantage V on tilattavissa ennakkoon osoitteesta www.polar.com hintaan 499 euroa ja yhdessä Polar H10 -sykesensorin kanssa hintaan 549 euroa. Vantage V on saatavilla kahdessa eri koossa ja kolmessa eri värissä: mustana, valkoisena ja oranssina. S-koon rannekepalat ovat tilattavissa erikseen hintaan 9,90 euroa.

Polar julkaisi tänään myös toisen uutuustuotteen: Polar Vantage M -multisportkellon. Monipuolinen GPS-multisportkello tarjoaa tavoitteellisille urheilijoille edistyksellisiä suoritusmittareita ja Smart Coaching -ominaisuuksia kilpailukykyiseen hintaan. Polar Vantage M on tilattavissa ennakkoon osoitteesta www.polar.com hintaan 279 euroa. Lue lisää Polar Vantage M:stä.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi