Ohita
Polar Vantage M -multisportkello sisältää edistyksellisiä ominaisuuksia tavoitteellisille urheilijoille kuten Training Load Pro™ ja Polarin oma ainutlaatuisen tarkka Precision Prime™ -rannesykkeenmittausteknologia.
Polar Vantage M -multisportkello sisältää edistyksellisiä ominaisuuksia tavoitteellisille urheilijoille kuten Training Load Pro™ ja Polarin oma ainutlaatuisen tarkka Precision Prime™ -rannesykkeenmittausteknologia.

Tiedote -

Polar julkistaa: monipuolinen Polar Vantage M -multisportkello tavoitteellisille urheilijoille

Polar, puettavan urheiluteknologian edelläkävijä 40 vuoden ajalta julkistaa Polar Vantage M -multisporturheilukellon. Polar Vantage M on monipuolinen multisportkello tavoitteellisille urheilijoille. Se tarjoaa edistyksellisiä harjoitusmetriikoita ja Smart Coaching -ominaisuuksia kilpailukykyiseen hintaan.

Polar Vantage M:ssä on Polarin uusi ainutlaatuisen tarkka Precision Prime™-rannesykkeenmittausteknologia sekä edistyksellinen Trainig Load Pro™, jonka avulla urheilija saa tarkkaa tietoa harjoitustensa kuormittavuudesta ja kehon tilasta. Vantage M on erinomainen kumppani juoksu- ja multisportharjoitteluun ja siinä on 130 kustomoitavaa lajiprofiilia. Se on muotoilultaan ohut ja kevyt, mutta siitä huolimatta se kätkee sisälleen 30 tunnin akunkeston. Kirkas värinäyttö on selkeä haastavissakin harjoitusolosuhteissa ja mittarin rannekkeet ovat vaihdettavissa mihin tahansa 22 millimetrin standardikiinnikerannekkeisiin, joten Polar Vantage M on tyylikäs asuste treenien ulkopuolellakin. Lue lisää Polar Vantage M:stä täältä.

Tarkkuutta Polar Precision Prime™ -teknologialla

Polar Vantage M käyttää sykkeenmittauksessa täysin uudenlaista Polar Precision Prime™- sensorifuusioteknologiaa. Precision Prime hyödyntää sykkeenmittauksessa yhdeksää optista kanavaa, jotka tuottavat kahden väristä ja aallonpituudeltaan erilaista LED-valoa, joiden avulla on mahdollista saada tarkkaa dataa ihon eri kerroksilta. Tähän on yhdistetty 3D-kiihtyvyystietoa sekä neljän elektrodin ihokontaktimittausta, jotka tunnistavat ja poistavat liikehäiriöiden aiheuttamat virheet sykesignaalista. Tämä innovatiivinen yhdistelmäsensoriteknologia ja kustomoitu älykäs algoritmi asettavat uudenlaisen standardin rannesykkeenmittauksen tarkkuudelle.

Training Load Pro™ harjoituskuormituksen seurantaan

Polar Vantage M tuo mukanaan myös uuden edistyksellisen harjoituskuormitusta mittaavan Smart Coaching -ominaisuuden: Training Load Pro™:n. Training Load Pro ottaa huomioon jokaisesta harjoituskerrasta kertyvän kardiokuormituksen eli kardiovaskulaariseen järjestelmään kohdistuneen rasituksen. Mikäli Polar Vantage M -mittaria käytetään yhdessä ulkoisen tehosensorin kanssa, harjoituskuormituksen laskennassa huomioidaan myös lihaskuormitus. Näiden lisäksi Training Load Pro sisällyttää harjoituskuormituksen mittaustulokseen urheilijan subjektiivisen kokemuksen harjoituksen kuormittavuudesta.

Training Load Pro auttaa urheilijoita löytämään itselleen ihanteellisimman harjoitusmäärän antamalla selkeää palautetta siitä onko urheilija harjoitellut liian vähän, liian paljon vai juuri sopivasti. Tämä auttaa urheilijoita varmistamaan, että he harjoittelevat kohti tavoitteitaan ja välttyvät loukkaantumisilta.

Parempaa suunnittelua ja tarkempaa dataa Polar Flow for Coach -onlinepalvelun avulla

Polar Vantage M:n myötä myös Polarin ilmainen Polar Flow for Coach -onlinepalvelu on uudistettu. Se sisältää nyt myös edistyksellisiä kausisuunnitteluominaisuuksia tarjoten helppokäyttöiset työkalut ja visualisointimahdollisuudet niin vuosi-, kuukausi- kuin viikkotason suunnitelmien tarkasteluun ja laatimiseen.

Polar Flow for Coach on ilmainen onlinepalvelu, jonka avulla valmentajat voivat laatia harjoitussuunnitelmia ja seurata valmennettavan kehitystä. Tehdyt suunnitelmat synkronoituvat automaattisesti valmennettavan Flow-tilille sekä Vantage M -mittariin. Valmennettavat voivat seurata päivittäisiä harjoitusohjelmiaan suoraan kellon näytöltä ja valmentajat voivat vertailla toteutuneiden ja suunniteltujen harjoitusten dataa ja tehdä niiden perusteella muutoksia harjoitussuunnitelmiin.

Edistykselliset Smart Coaching -harjoitusominaisuudet

Polar Vantage M:ssä on myös muita edistyksellisiä Smart Coaching -harjoitusominaisuuksia kuten:

  • Juoksuindeksi: Juoksuindeksin avulla on mahdollista seurata oman juoksun kehittymistä. Numeerinen arvo kertoo juoksutavan tehokkuudesta.
  • Juoksuohjelmat: Käyttäjä valitsee tavoitematkan 5km, 10km, puolimaraton tai maraton sekä tavoitepäivämäärän ja saa ilmaisen, henkilökohtaisesti mukautuvan juoksuharjoitusohjelman, jonka jokainen harjoitus on seurattavissa Polar-mittarin näytöltä.
  • Polar Sleep Plus™: Edistyksellinen unianalyysi mittaa automaattisesti nukkumisajan sekä unen määrän ja laadun ja tarjoaa palautetta, jonka avulla omia nukkumistapoja on mahdollista kehittää.
  • Päivittäinen aktiivisuus ja jatkuva sykeseuranta: Mittaa sykettä ympäri vuorokauden ja tarjoaa kokonaisvaltaisen kuvan käyttäjän päivittäisestä aktiivisuudesta ja kalorinkulutuksesta yhdistämällä aktiivisuus- ja syketietoja.
  • Uintimetriikat: Mittaa sekä avovesi- että allasuinnissa esimerkiksi vetojen määrää ja uitua matkaa.

Vantage M on nyt tilattavissa ennakkoon hintaan 279 euroa osoitteesta www.polar.com. Koko S–M on saatavilla valkoisena ja mustana ja koko M-L valkoisena, mustana ja punaisena. Vaihdettavat tekstiilirannekkeet kierrätetystä PET-materiaalista on saatavilla meleerattuna valkoisena, oranssina ja petrolinvihreänä hintaan 29,90 euroa.

Polar julkisti tänään myös huippu-urheilijoille suunnitellun Polar Vantage V premium multisportkellon, jossa on edistyksellisiä harjoitusominaisuuksia, kuten Training Load Pro™, Recovery Pro™, juoksutehon mittaus suoraan ranteesta sekä Precision Prime™ -rannesykkeenmittausteknologia. Polar Vantage V on nyt ennakkotilattavissa hintaan 499 euroa. Yhdessä Polar H10 -sykesensorin kanssa Polar Vantage V on saatavilla hintaan 549 euroa. Lue lisää Vantage V:stä täältä.

Linkit

Aiheet


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy

Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi