Ohita
Uusi Polar Vantage V Titan on premium-versio Polarin kaikkien aikojen edistyksellisimmästä multisportkellosta Polar Vantage V:stä.
Uusi Polar Vantage V Titan on premium-versio Polarin kaikkien aikojen edistyksellisimmästä multisportkellosta Polar Vantage V:stä.

Tiedote -

Uutuus: kaikkien aikojen kevyin multisporturheilukello Polar Vantage V Titan

Polar, puettavan urheiluteknologian edelläkävijä 40 vuoden ajalta, julkistaa Polar Vantage V Titan -multisporturheilukellon. Polar Vantage V Titan on premium-versio Polarin kaikkien aikojen edistyksellisimmästä multisportkellosta Polar Vantage V:stä. Siinä yhdistyvät huippuluokan urheiluteknologia sekä tyylikäs muotoilu.

Polar Vantage V Titan -premium-urheilukello on suunniteltu huippu-urheilijoille, jotka kiinnittävät huomiota kaikkiin yksityiskohtiin. Kevyt titaanikuori tekee Polar Vantage V Titanista kaikkien aikojen kevyimmän multisporturheilukellon. Se painaa ainoastaan 59 grammaa, mikä on 7 grammaa vähemmän kuin Polar Vantage V. Polar Vantage V Titanissa on myös uudenlainen tekstiilimäinen kuvioitu kaksivärinen ranneke. Titaanikuori ja tyylikäs ranneke tekevät kellosta upean näköisen ja tuntuisen.

Teknisiltä harjoitusominaisuuksiltaan Titan vastaa Polar Vantage V:tä. Siinä yhdistyvät huipputason rannesykkeenmittausteknologia Polar Precision Prime™, maailman ensimmäinen juoksutehon mittaus ranteesta sekä ainutlaatuiset harjoituskuormituksen ja palautumisen seurantaan kehitetyt ominaisuudet Training Load Pro™ ja Recovery Pro™. Ultrapitkän akunkeston ja yli 130 lajiprofiilin ansiosta Polar Vantage V Titan sopii vaativiinkin harjoitusolosuhteisiin.

Suomalainen huippujääkiekkoilija Sebastian Aho luottaa harjoittelussaan Polar Vantage V Titanin antamaan harjoitusdataan:

– Minulle on tärkeää, että harjoitusvälineet, joita käytän ovat sopivia juuri minulle. Polar Vantage V Titan istuu ranteeseen huomaamattomasti ja se tarjoaa kaikki ne treeniominaisuudet, joita tarvitsen oheisharjoittelussa. Mittarin ja Polar Flow’n antama palaute treeneistä ja palautumisesta mahdollistavat sen, että kaikki harjoitukseni ovat kuormitukseltaan juuri sellaisia, kuin niiden on tarkoituskin olla ja mittari myös muistuttaa minua lepäämään riittävästi.

Polar Vantage V Titan on tilattavissa osoitteesta www.polar.com hintaan 599 euroa ja yhdessä Polar H10 -sykesensorin kanssa hintaan 649 euroa.

Lue lisää Vantage V Titanista täältä.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö Director, PR & Social Media yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi