Ohita
Polar Vantage M ja Polar Vantage V nyt saatavilla sporttisena sinisenä

Tiedote -

Polar Vantage M ja Polar Vantage V nyt saatavilla sporttisena sinisenä

Polar Vantage M - ja Polar Vantage V -multisporturheilukellot on nyt julkaistu sporttisena sinisenä.

Polar Vantage M -multisportkellossa yhdistyvät kokomusta kellotaulu ja sileä sininen silikoniranneke. Ranneke on 22 millimetriä leveä ja toimii standardipikalukituksella. Polar Vantage V -multisportkellossa sininen ranneke puolestaan yhdistyy harmaaseen kellonkehään. Ranneke on valmistettu silikonista ja sen pystyy halutessaan vaihtamaan muihin Polar Vantage V:n rannekkeisiin. Molemmat siniset mittarit ovat kokoa M/L. Polar Vantage V on ostettavissa yhdessä sykevyön kanssa sekä ilman sykevyötä.

Siniset Vantaget ovat saatavilla 24.9.2019 alkaen osoitteesta polar.com. Polar Vantage M:n suositushinta on 279€ ja  Polar Vantage V:n suositushinta on ilman sykevyötä 499€ ja sykevyön kanssa 549€.

Molempien Vantage-mallien siniset rannekkeet tulevat syksyn aikana myyntiin myös erillisinä lisätarvikkeina osoitteeseen polar.com.

Polar Vantage M -multisportkello

Polar Vantage M on monipuolinen multisportkello tavoitteellisille urheilijoille. Se on erinomainen kumppani juoksu- ja multisportharjoitteluun ja siinä on 130 kustomoitavaa lajiprofiilia. Polar Vantage M on muotoilultaan ohut ja kevyt, mutta siitä huolimatta se kätkee sisälleen 30 tunnin akunkeston, tarkan GPS:n ja joukon edistyksellisiä harjoitusominaisuuksia.

Polar Vantage V -multisportkello

Polar Vantage V on ensiluokkainen GPS-multisportkello, joka on suunniteltu ammattiurheilijoille ja kaikille, jotka haluavat harjoitella kuin ammattilaiset. Siinä on ammattitason palautumisen- ja harjoituskuormituksen seuranta ja sen akku kestää jopa 40 tuntia yhtäjaksoista harjoittelua. Kestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko ja Gorilla-lasinen kosketusnäyttö takaavat, että Polar Vantage V kestää haastavimmatkin treeniolosuhteet.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö Director, PR & Social Media yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi