Ohita
Uusi Polar Vantage M erikoisväri on saatavilla vain rajoitetun ajan
Uusi Polar Vantage M erikoisväri on saatavilla vain rajoitetun ajan

Tiedote -

Polar Vantage M nyt uudessa tyylikkäässä erikoisvärissä

Muotoilustaan palkittu Polar Vantage M -multisporturheilukello on nyt julkaistu tyylikkäänä mustan ja kuparin yhdistelmänä. Kyseessä on erikoisväri, joka on saatavilla vain rajoitetun ajan. Uutuusvärissä yhdistyvät musta ranneke, kuparin värinen kellonkehä sekä kuparin väriset painikkeet.

Musta-kupari Vantage M on saatavilla 16.10.2019. alkaen osoitteesta polar.com hintaan 299€.

Polar Vantaget ovat päivittyneet uusilla huippuominaisuuksilla

Polar Vantage M ja Vantage V -mittareille on julkaistu ohjelmistopäivitys, jonka myötä ne saavat useita uusia huippuominaisuuksia. Uudet ominaisuudet saa käyttöönsä päivittämällä Vantagen ohjelmiston Polar Flow’ssa joko puhelimella tai tietokoneella. Päivityksen myötä Polar Vantage -sarjan kellot seuraavat entistä monipuolisemmin esimerkiksi unta ja palautumista.

Uusien ominaisuuksien TOP 5:

  • Sleep Plus Stages™ seuraa automaattisesti unesi määrää, laatua ja vaiheita (kevyt, syvä, REM) ja näyttää, kuinka kauan eri univaiheet kestivät. Se kokoaa uniaikasi ja unen laadusta kertovat tekijät yhdellä silmäyksellä tarkasteltavaksi unitulokseksi. Unitulos kuvaa sitä, miten hyvin nukuit verrattuna unitieteen tämänhetkisen tiedon mukaisiin hyvän yöunen indikaattoreihin.
  • Nightly Recharge™ on yön aikainen automaattinen palautumisen mittaus, joka kertoo, kuinka hyvin olet palautunut päivän haasteista. Nightly Recharge ‑tila perustuu kahteen tietoon: kuinka hyvin nukuit (unen tila) ja kuinka hyvin autonominen hermostosi rauhoittui unen ensimmäisten tuntien aikana (ANS-tila).
  • Serene™ on ohjattu hengitysharjoitus, joka auttaa rentouttamaan kehosi ja mielesi sekä hallitsemaan stressiä. Hengitysharjoituksen aikana kello auttaa pitämään yllä hidasta ja säännöllistä hengitysrytmiä kellon näytössä näkyvän animaation ja värinähälytyksen avulla. Serene mittaa, miten kehosi reagoi harjoitukseen ja antaa reaaliaikaista biopalautetta.
  • Polar-kuntotesti on helppo ja turvallinen levossa mitattava testi, joka arvioi aerobista (kardiovaskulaarista) kuntoasi. Testi tehdään joko rannesykkeenmittauksella tai sykevyöllä ja sen antama lukema on verrattavissa maksimaaliseen hapenottokykyysi (VO2max), jota käytetään yleisesti aerobisen kunnon mittarina. Tekemällä testin säännöllisesti mahdollisimman samanlaisissa olosuhteissa voit helposti seurata kuntosi kehittymistä.
  • Aktiivisuusmuistutus hälyttää värisemällä, jos olet ollut paikallasi 55 minuutin ajan ja muistuttaa lähtemään liikkeelle. Mikäli et lähde liikkeelle viiden minuutin kuluessa ilmoituksesta, saat passiivisuusleiman.

Polar Smart Coaching -ominaisuuksien lisäksi ohjelmistopäivitys tuo mukanaan uusia teknisiä ominaisuuksia sekä parannuksia jo olemassa oleviin toiminnallisuuksiin.

  • Galileo/QZSS sateliittijärjestelmien tuki, joka parantaa GPS:n tarkkuutta ja toimivuutta tietyillä alueilla
  • Zone Lock: Mahdollistaa syke- ja vauhtialueiden lukitsemisen treenin aikana. Laite ilmoittaa värisemällä, mikäli lukitulta alueelta poistutaan.
  • Kierrostiedot: esimerkiksi kierroksen aika-, matka- ja keskivauhtitiedot Vantage-kellon harjoituskansiossa.
  • Manuaalinen juoksusensorin kalibrointi
  • Jatkuva näytön taustavalo: Käyttäjä voi halutessaan asettaa näytön taustavalon olemaan jatkuvasti päällä harjoituksen ajan.

Vantage-sarjan seuraava ohjelmistopäivitys julkaistaan joulukuussa. Sen myötä molempiin Vantage-malleihin lisätään Kisavauhti sekä Fit Spark™ ja Vantage V:lle Strava Live Segments.

Linkit

Aiheet


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö Director, PR & Social Media yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi