Ohita
Polar Ignite -fitnesskellon uutuusvärit ja vaihtorannekkeet on julkaistu

Tiedote -

Polar Ignite -fitnesskellon uutuusvärit ja vaihtorannekkeet on julkaistu

Uusi Polar Ignite -fitnesskello on nyt julkaistu kahdessa uudessa värissä. Toisessa uutuusvärissä yhdistyvät vaaleanpunainen ranneke ja ruusukultainen kellonkehä. Tämä kello on saatavilla S-kokoisena. Toinen syksyn uutuusväreistä on mustan rannekkeen ja kuparisen kellonkehän tyylikäs yhdistelmä. Tämä väriyhdistelmä on saatavilla M/L-kokoisena. Molempien värien rannekkeet on valmistettu pehmeästä ja kestävästä silikonista.

Uudet värit ovat nyt tilattavissa polar.com-verkkokaupasta hintaan 229€ ja niiden toimitukset aloitetaan välittömästi. Polar Ignite on saatavilla uutuusvärien lisäksi myös mustahopeana, valkohopeana ja keltamustana.

Polar Igniten voi muokata tyyliin sopivaksi uusilla vaihtorannekkeilla

Uusien tuotevärien lisäksi Polar Ignite -mallisto on kasvanut neljällä vaihtorannekkeella. Turkoosi, mustameleerattu sekä valkoinen tekstiiliranneke on valmistettu kierrätetystä PET-langasta. Kokomusta ranneke on nahkaa. Tekstiilirannekkeet ovat saatavilla S/M-kokoisina ja nahkaranneke M/L-kokoisena. Rannekkeet ovat leveydeltään 20mm ja niissä on strandardipikalukitus. Rannekkeisiin on lisätty joustokappale, jonka ansiosta ne istuvat hyvin ranteeseen ja sykkeenmittaus pysyy tarkkana. Tekstiilirannekkeiden suositushinta on 34,90€ ja nahkarannekkeen suositushinta on 39,90€.

Rannekkeet ovat tilattavissa osoitteesta polar.com 11.9.2019 alkaen.

Uuden sukupolven fitnesskello

Polar Ignite on uuden sukupolven fitnesskello, joka hoitaa suunnittelun käyttäjän puolesta: se mittaa yön aikana automaattisesti palautumista, seuraa unen vaiheita ja tarjoaa valikoiman valmiita treenejä, jotka sopivat käyttäjän sen hetkiseen valmiustilaan. Erittäin kevyt ja ohut mittari istuu huomaamattomasti ranteeseen ja on tyylikäs asuste niin vapaa-aikaan, töihin kuin treeneihin.

  • Sleep Plus Stages™ seuraa automaattisesti unesi määrää, laatua ja vaiheita (kevyt, syvä, REM) ja näyttää, kuinka kauan eri univaiheet kestivät. Se kokoaa uniaikasi ja unen laadusta kertovat tekijät yhdellä silmäyksellä tarkasteltavaksi unitulokseksi. Unitulos kuvaa sitä, miten hyvin nukuit verrattuna unitieteen tämänhetkisen tiedon mukaisiin hyvän yöunen indikaattoreihin.
  • Nightly Recharge™ on yön aikainen automaattinen palautumisen mittaus, joka kertoo, kuinka hyvin olet palautunut päivän haasteista. Nightly Recharge ‑tila perustuu kahteen tietoon: kuinka hyvin nukuit (unen tila) ja kuinka hyvin autonominen hermostosi rauhoittui unen ensimmäisten tuntien aikana (ANS-tila).
  • Fitspark™ -treeniopas tarjoaa päivittäin valmiiksi suunniteltuja treenejä suoraan kelloosi. Treenit on laadittu vastaamaan kuntotasoasi, treenihistoriaasi sekä palautumis- ja valmiustasoasi edellisen yön Nightly Recharge ‑tilan pohjalta. FitSpark antaa päivittäin 2–4 eri treenivaihtoehtoa: yksi treeneistä sopii sinulle parhaiten ja loput 1–3 ovat vaihtoehtoisia. Erilaisia treenejä on yhteensä 19, ja saat niistä enintään neljä ehdotusta päivässä. Ehdotuksissa on treenejä kardio-, voima- tai huoltava-treenikategorioista
  • Serene™ on ohjattu hengitysharjoitus, joka auttaa rentouttamaan kehosi ja mielesi sekä hallitsemaan stressiä. Hengitysharjoituksen aikana kello auttaa pitämään yllä hidasta ja säännöllistä hengitysrytmiä kellon näytössä näkyvän animaation ja värinähälytyksen avulla. Serene mittaa, miten kehosi reagoi harjoitukseen ja antaa reaaliaikaista biopalautetta.
  • Sisäänrakennettu GPS seuraa tarkasti nopeutta, kuljettua matkaa, reittiä sekä korkeutta.
  • Precision Prime™ -rannesykkeenmittaus mittaa sykkeen tarkasti haastavissakin olosuhteissa. Optisen sykkeenmittauksen ja ihokosketusmittauksen yhdistävä innovaatio varmistaa mittauksen luotettavuuden tunnistamalla ja poistamalla liikehäiriöiden aiheuttamat virheet sykesignaalista.

Linkit

Aiheet


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö Director, PR & Social Media yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi