Ohita
POLARIN UUTUUDET KUTSUVAT SEIKKAILEMAAN

Tiedote -

POLARIN UUTUUDET KUTSUVAT SEIKKAILEMAAN

Polar, puettavan teknologian ja sykkeenmittauksen edelläkävijä, on julkaissut uudet lisäykset Grit X, Vantage ja Unite -tuoteperheisiinsä: Polar Grit X Pro, Polar Grit X Pro Titan, Polar Vantage V2 SHIFTTM Edition sekä kokopunainen Polar Vantage V2. Syksyn uutuuksiin kuuluu myös syyskuussa julkistetut Polar Uniten uutuusvärit: sinivihreä ja punainen. Värien lisäksi Polar Unite sai ohjelmistopäivityksen, joka toi mukanaan uusia ominaisuuksia.

Samanaikaiset tuotelanseeraukset kolmessa eri tuotekategoriassa kuvastavat sitä, kuinka Polar brändinä haluaa huomioida käyttäjien muuttuvat tarpeet uuteen normaaliin siirryttäessä Covid-19-pandemian jälkeen. Tuotteilla ja palveluilla halutaan rohkaista käyttäjiä seikkailemaan ja löytämään uusia asioita niin itsestään kuin ympäristöstään. Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että uusien ympäristöjen tutkimisella ja eri lajien harrastamisella on huomattavia terveyshyötyjä. Tutkimus, joka perustuu 10 000 käyttäjän treenitottumusten analysointiin osoittaa, että:

 • 20 % käyttäjistä, jotka treenasivat uusissa paikoissa vuoden 2021 aikana saivat myös muita terveyshyötyjä verrattuna heihin, jotka pitäytyivät samoissa treenirutiineissa: unen laatu oli 13 % parempi, päivän aikana kertyi 16 % enemmän askeleita ja juoksutreenien sykkeet olivat hieman keskimääräistä alhaisemmat.
 • Uusia treenipaikkoja kokeilevien käyttäjien määrä kuitenkin laski vuoden 2021 aikana verrattuna vuoteen 2019. Käyttäjillä, jotka vuoden 2021 aikana harrastivat useampia eri lajeja, oli hieman alhaisempi leposyke ja he kehittivät maksimaalista aerobista tehoa verrattuna käyttäjiin, jotka pitäytyivät samoissa lajeissa. Näistä hyödyistä huolimatta uusien eri lajien harrastaminen laski keskimäärin 17,4 % vuodesta 2019 vuoteen 2021.

”Käyttäjädatamme perusteella ihmisten halu kokeilla ja löytää uusia paikkoja ja tapoja treenata on laskussa. Monet eivät kuitenkaan välttämättä tiedä, että uusien paikkojen tutkimisella ja uusien lajien kokeilemisella voi olla merkittäviä terveyshyötyjä. Datasta on nähtävissä, että käyttäjät, jotka kokeilivat itselleen uudenlaisia treenitapoja myös nukkuivat paremmin ja heidän sykkeensä olivat alhaisemmat kuin heillä, jotka pitäytyivät omissa tutuissa rutiineissa.” Polarin toimitusjohtaja Sander Werring sanoo.

”Me Polarilla olemme sitoutuneita auttamaan kaiken tasoisia käyttäjiä aina vasta-alkajista huippu-urheilijoihin tarjoamalla välineet, joita juuri he tarvitsevat arjessaan saavuttaakseen omat tavoitteensa. Uudet tuotteemme perustuvat juuri tähän ajatukseen – jokaiselle käyttäjälle löytyy sopiva laite ja ominaisuudet, jotta he voivat löytää sisäisen seikkailijansa”, Werring jatkaa.

Jokainen Polarin tuote on räätälöity kannustamaan käyttäjäänsä saavuttamaan parhaansa – olipa kyse huippu-urheilusta, ulkoilmaseikkailuista tai arkisesta aktiivisuudesta. Luotettavuus on kaikkien Polarin laitteiden ytimessä, tehden niistä sopivia haastavimpiinkin seikkailuihin. Tämä yhdistettynä pohjoismaiseen designiin takaa, että tuotteet sopivat kaikkiin tilanteisiin.

POLAR GRIT X PROGO WHEREVER YOUR HEART TAKES YOU

Uusi Polar Grit X Pro rohkaisee käyttäjiä tutkimaan ympärillä olevaa maailmaa. Premium-outdoor-multisportkello on läpäissyt armeijatason kestävyyskokeet ja sen ultrapitkä akunkesto sekä monipuoliset treeni-, palautumis-, uni- ja navigointiominaisuudet on suunniteltu intohimoisille outdoor-harrastajille. Uusia ominaisuuksia verrattuna Polar Grit X -malliin ovat reitti- ja korkeusprofiilit, takaisin samaa reittiä -toiminto, aina päällä olevat outdoor-kellonäkymät, kattavat testit sekä musiikin hallinta. Myös designiin on tehty päivityksiä.

Toinen Grit X -tuoteperheen uutuus on Polar Grit X Pro Titan. Polar Grit X Pro Titan on 12 % kevyempi kuin Grit X Pro ja se on suunniteltu äärimmäisen kovaan käyttöön erittäin kestävän titaanikuoren ansiosta. Pakkaukseen sisältyy myös kaksi rannekevaihtoehtoa: vedenkestävä premium FKM-ranneke urheilukäyttöön sekä tyylikäs nahkaranneke treenien ulkopuolelle.

 • TYYLI – Premium, armeijatason muotoilu naarmuuntumista ehkäisevällä safiirilasilla ja entistä kestävämmällä FKM-rannekkeella.
 • ARMEIJATASON KESTÄVYYS – Vaativiin olosuhteisiin ja kovaan käyttöön suunniteltu kello on armeijan MIL-STD-810G-standardin mukainen, vedenpitävä 100 metriin saakka ja testattu kestämään -20 °C ja +50 °C lämpötiloja.
 • ULTRAPITKÄ AKUNKESTO – Jopa 40 tuntia yhtenäistä treeniaikaa tarkalla GPS:llä ja sykkeenseurannalla ja 100 tuntia virransäästötiloilla. Kellotilassa jatkuvan sykeseurannan ollessa päällä akunkesto jopa seitsemän päivää.
 • OPTINEN SYKESEURANTA JA TARKKA GPS – Polar Precision Prime™ ‑yhdistelmäsensoriteknologia mittaa sykkeen tarkasti ranteesta, sisäänrakennettu GPS tarjoaa tarkat sijaintitiedot ja avustettu GPS mahdollistaa nopean paikannuksen. Grit X Pro tukee GLONASS-, Galileo- ja QZSS-satelliittijärjestelmiä.
 • NAVIGOINTIOMINAISUUDET – Uudet reitti- ja korkeusprofiilit, Komootin reittisuunnittelu ja yksityiskohtainen reittiopastus, Hill Splitterin automaattiset ylä- ja alamäkitilastot sekä uusi takaisin samaa reittiä opastava ominaisuus.
 • AINA PÄÄLLÄ OLEVAT OUTDOOR-KELLONÄKYMÄT – Korkeusmittari, kompassi ja sijainnin koordinaatit sekä uusi valoisan ajan näkymä, joka kertoo auringonnousun, -laskun ja hämärän ajankohdat.
 • TANKKAUSOPASTUS JA TIETOA ENERGIANKULUTUKSESTA – Älykäs FuelWise™ -tankkausavustaja auttaa tankkaamaan oikein pitkien suoritusten aikana ja Energianlähteet-työkalu seuraa energiankulutusta ja jakaa käytetyt energianlähteet hiilihydraatteihin, proteiineihin ja rasvoihin.
 • TRAINING LOAD PROTM& REOCVERY PROTM
  Training Load Pro™ kertoo automaattisesti, miten treenit kuormittavat kehon eri osia ja näyttää selkeällä tavalla, kuinka paljon käyttäjä on treenannut, jotta treenien optimoiminen olisi mahdollisimman helppoa. Ortostaattiseen testiin perustuva Recovery Pro™ mittaa palautumisen sykkeestä ja sykevälivaihtelusta ja tarjoaa ammattilaistason tietoa kehon palautumisesta.
 • UNEN JA PALAUTUMISEN SEURANTA – Sleep Plus Stages™ ja Nightly Recharge™ seuraavat automaattisesti yön aikana unen kestoa ja laatua näyttäen aamulla helposti ymmärrettävällä tavalla, kuinka hyvin keho on palautunut yön aikana.
 • JUOKSUTEHO – Automaattinen juoksutehon mittaus suoraan ranteesta ilman ulkoisia tehosensoreita.
 • KATTAVAT TESTIT – Juoksu- ja pyöräilykuntotestit, jalkojen palautumistesti sekä ortostaattinen testi kehon suorituskyvyn mittaamiseen, kehityksen seurantaan ja tehoalueiden henkilökohtaiseen mukauttamiseen.
 • TÄRKEIMMÄT ÄLYKELLO-OMINAISUUDET – Musiikin hallinta, sääennuste ja puhelimen ilmoitukset.

Polar Grit X Pro

 • Värivaihtoehdot: Nordic Copper, Black DLC ja Arctic Gold
 • Hinta: 499 €
 • Saatavuus: ennakkotilaus 6.10.2021 alkaen, toimitusten aloitus 13.10.2021 osoitteesta polar.com

Polar Grit X Pro Titan

 • Hinta: 599 €
 • Saatavuus: ennakkotilaus 6.10.2021 alkaen, toimitusten aloitus 13.10.2021 osoitteesta polar.com

POLAR VANTAGE V2 SHIFTTM EDITION JA VANTAGE V2 RED – WIN WITH HEART

Viime vuonna julkaistu lippulaivamalli Polar Vantage V2 on auttanut huippu-urheilijoita ympäri maailmaa optimoimaan harjoitteluaan ja parantamaan suorituksiaan. Vantage V2 -tuoteperhe laajenee nyt kokopunaisella värivaihtoehdolla sekä Vantage V2 SHITFTM Edition -mallilla.

Polar Vantage V2 SHIFTTM Edition on tyylikäs juoksu- ja multisportkello premium-muotoilulla ja kahdella värivaihtoehdolla: SHIFTTM hopea ja SHIFTTM musta. Pakkauksiin sisältyy tyylikäs nahkaranneke sekä urheilukäyttöön suunniteltu FKM-ranneke. Rannekkeiden vaihtaminen on helppoa uudenlaisten rannekesovittimien ansiosta, jotka ovat yhteensopivat minkä tahansa 22 millimetrin vakiorannekkeiden kanssa. Uusi kauttaaltaan kirkkaanpunainen Polar Vantage V2 Red on saatavilla ilman erillistä sykesensoria sekä yhdessä Polar H10 -sykesensorin kanssa.

Kaikki Polar Vantage V2 -tuoteperheen mallit saavat Polar Grit X Pro:n ominaisuudet ohjelmistopäivityksen myötä. Polar Vantage V2 3.0 -ohjelmistopäivitys sisältää:

 • AINA PÄÄLLÄ OLEVAT OUTDOOR-KELLONÄKYMÄT - Korkeusmittari, kompassi ja sijainnin koordinaatit sekä uusi valoisan ajan näkymä, joka kertoo auringonnousun, -laskun ja hämärän ajankohdat.
 • NAVIGOINTIOMINAISUUDET – Uudet reitti- ja korkeusprofiilit sekä uusi takaisin samaa reittiä opastava ominaisuus.
 • SYKESENSORITILA – Kellon voi yhdistää kuntosalilaitteisiin tai mobiilisovelluksiin ja seurata sykedataa reaaliajassa näiden laitteiden näytöiltä. Aikaisemmin ominaisuus on vaatinut erillisen sykevyön.

Polar Vantage V2:n nykyiset omistajat voivat päivittää kellonsa halutessaan SHIFTTMEdition -malliin erillisellä SHIFTTM Edition -pakkauksella. Pakkaukseen sisältyy uudet rannekesovittimet sekä vapaavalintainen 22 millimetrin ranneke Polarin verkkokaupan valikoimasta.

Polar Vantage V2 Red

 • Hinta: 499 €
 • Saatavuus: ennakkotilaus 6.10.2021 alkaen, toimitusten aloitus 20.10.2021 osoitteesta polar.com

Polar Vantage V2 Red yhdessä Polar H10 -sykesensorin kanssa

 • Hinta: 549 €
 • Saatavuus: ennakkotilaus 6.10.2021 alkaen, toimitusten aloitus 20.10.2021 osoitteesta polar.com

Polar Vantage V2 SHIFTTM Edition

 • Värivaihtoehdot: Hopea ja musta
 • Hinta: 549 €
 • Saatavuus: syksyn 2021 aikana

The SHIFTTM Edition -lisäpakkaus

 • Hinta: alkaen 49 €
 • Saatavuus: syksyn 2021 aikana

WHATEVER YOU DO, DO IT WITH HEART – POLAR UNITE

Siro Polar Unite on päivittynyt kahdella uudella värillä sekä uusilla ominaisuuksilla. Polar Unite sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet aktiivisuuden, unen, palautumisen ja treenien seurantaan ja opastaa kohti terveellisempää elämää. Se on suunniteltu motivoimaan kohti aktiivisempia elämäntapoja. Polar Unite on saatavilla useissa eri väreissä, nyt myös sinivihreänä ja punaisena. Se painaa ainoastaan 32 grammaa, mikä tekee siitä mukavan ja huomaamattoman tuntuisen. Kello on helppo sovittaa omaan tyyliin sopivaksi useiden kellotauluvaihtoehtojen ja vaihtorannekkeiden ansiosta.

Ohjelmistopäivitys toi mukanaan uudet ominaisuudet:

 • VIIKON YHTEENVETO – Viikon treeniyhteenveto suoraan kellon näytöltä.
 • ENERGIANLÄHTEET – Jokaisen treenin energiankulutus jaoteltuina hiilihydraatteihin, proteiineihin ja rasvoihin.
 • SYKESENSORITILA – Kellon voi yhdistää kuntosalilaitteisiin tai mobiilisovelluksiin ja seurata sykedataa reaaliajassa näiden laitteiden näytöiltä. Aikaisemmin ominaisuus on vaatinut erillisen sykevyön.

Polar Unite

 • Hinta: 149 €
 • Saatavuus: polar.com

POLARIN UUSI MAAILMANLAAJUINEN KUMPPANUUS: WORLD HEART RATE FEDERATION

Maailman johtavana sykkeenmittausteknologian asiantuntijana Polar on aloittanut yhteistyön World Heart Federationin (WHF) kanssa vahvistaakseen fyysisen aktiivisuuden merkitystä sydänterveyden edistäjänä ja tukeakseen WHF:n missiota tarjota jokaiselle ihmisille tietoa, apua ja hoitoa, jotta jokaisen sydän pysyisi terveenä. Maailman sydänpäivän ja samaan aikaan lanseerattujen uusien Polar Unite värivaihtoehtojen hengessä, Polar tukee lahjoituksella WHF:n Colours To Save Hearts -hanketta.

Colours to Save Hearts on hanke, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta reumaattisesta sydänsairaudesta (rheumatic heart disease, RHD) lasten, opettajien ja vanhempien keskuudessa Mosambikissa, jossa sairauden esiintyvyys on arviolta 3 prosenttia. Luku on suurimpia kouluikäisillä lapsilla raportoituja tapauksia Saharan eteläpuolisessa Afrikassa. Lahjoitus on jatkuvan kumppanuutemme ensimmäinen askel, ja se auttaa järjestön edustamia kohteita myös tulevien sukupolvien ajan.

POLAR

Lisätietoja ja testilaitteet: iia.liimatainen@polar.com

  TUTKIMUKSESTA

  Polarin tutkimustulokset on kerätty Polar Flow -ekosysteemiin kerääntyneestä kolmen eri tuotteen käyttäjädatasta (Grit X, Ignite ja Vantage V2) yli viideltä markkina-alueelta. Kaikki käyttäjät ovat yli 18-vuotiaita ja urheilevat Polar-tuotettaan käyttäen vähintään kerran viikossa. Tutkimuksen otanta on yli 10 000 käyttäjää ja tutkimusdata on kerätty tammikuusta 2019 heinäkuuhun 2021. Uusien lajien harjoittelun väheneminen vuosien 2019 ja 2021 välillä perustuu kelloon valittujen lajiprofiilien keskiarvoon, joka tippui kuudesta viiteen. Tulokset perustuvat käyttäjädataan, josta on poistettu kaikki yksittäisten käyttäjien tunnistamisen mahdollistavat tiedot.

  WORLD HEART FEDERATION

  World Heart Federation (WHF) on maailmanlaajuisen sydän- ja verisuoniterveyttä edistävän yhteisön kattojärjestö, joka työskentelee sydänterveyden puolesta pyrkien vähentämään sydänsairauksien ja aivohalvauksien määrää, jotka yhdessä vaativat 18,5 miljoonan ihmisen hengen vuosittain. WHF:llä on yli 200 jäsenjärjestöä 100 maassa, ja se on sitoutunut edistämään maailmanlaajuisia, kansallisia ja paikallisia pyrkimyksiä vähentää sydänsairauksia. Maailman sydänterveyden tärkeimpänä edustajana WHF kokoaa yhteen laajan verkoston monialaisia toimijoita, joiden tavoitteena on jakaa tietoa, ohjata päätöksentekoa ja tarjota kaikille heidän tarvitsemansa välineet terveempään elämään.

  Lisää: worldheart.org

  Linkit

  Aiheet

  Kategoriat


  Polar

  Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

  Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

  Yhteyshenkilöt

  Ville Uronen

  Ville Uronen

  Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
  Iia Liimatainen

  Iia Liimatainen

  Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325

  Liittyvä sisältö

  Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

  Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

  Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

  Polar Electro Finland Oy
  Bulevardi 46
  00120 Helsinki
  Suomi