Ohita
Polar Grit X -outdoor-multisport-kello on saatavilla vihreänä, mustana ja valkoisena
Polar Grit X -outdoor-multisport-kello on saatavilla vihreänä, mustana ja valkoisena

Tiedote -

Polar on julkaissut uuden Polar Grit X -outdoor-multisport-kellon

KEMPELE, 22.4.2020 – Polar, puettavan teknologian edelläkävijä yli 40 vuoden ajalta, on julkaissut uuden lisäyksen tuotevalikoimaansa: Polar Grit X -outdoor-multisport-kellon. Polar Grit X on kehitetty ulkonaliikkujille, jotka treenaavat mieluummin poluilla kuin teillä. Siinä yhdistyvät lujatekoinen ja kevyt rakenne, erinomainen akunkesto ja täysin uudet Smart Coaching -ominaisuudet. Se tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut niin sisä- kuin ulkotreeneihin.Armeijatason MIL-STD-810G vaatimukset täyttävä Polar Grit X on suunniteltu kestämään kovimmissakin olosuhteissa. Se painaa ainoastaan 64 grammaa ja tarjoaa vähintään 40 tuntia keskeytyksetöntä treeniaikaa, mikä tekee tuotteen paino-akunkesto-suhteesta erinomaisen. Eri virransäästötilat nostavat akunkeston jopa 100 tuntiin, minkä ansiosta Polar Grit X on erinomainen kumppani myös pitkiin seikkailuihin ja ultrasuorituksiin.

Vaihteleva maasto ja siitä johtuvat intensiteetin muutokset ovat tuttuja haasteita niin polkujuoksijoille, vaeltajille kuin maastopyöräilijöille. Uusi Hill Splitter™ -ominaisuus tunnistaa automaattisesti ylä- ja alamäet ja tarjoaa harjoituksen jälkeen yksityiskohtaista dataa suoriutumisesta reitin nousu- ja laskuosuuksilla. Hill Splitterin tarjoaman datan avulla on mahdollista ymmärtää harjoituksen todellinen intensiteetti, oppia nopeasti, kuinka tehoja kannattaa säädellä treenin eri vaiheissa, vertailla eri treenejä keskenään ja toteuttaa rakenteellisesti jäsenneltyjä harjoituksia.

Intensiteetin säätelyn rinnalla, tasainen nesteytys ja energiansaanti ovat avainasemassa, jotta jopa kaikkein pisimmät ja haastavimmat reitit sujuvat optimaalisesti. Polarin älykäs FuelWise™-tankkausavustaja on täydellinen kumppani, joka tarjoaa henkilökohtaisesti räätälöityjä, automaattisia juoma- ja tankkausmuistutuksia, jotta tarvittava nesteytys- ja energiataso säilyy jopa pisimmillä suorituksilla.

Uusia ominaisuuksia ovat myös Komootista ladattavat reitit ja reaaliaikainen reittiopastus sekä kahden päivän sääennusteet ja reaaliaikaiset sääpäivitykset.

”Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin yli 40 vuotta sitten. Puettavan teknologian todellisina pioneereina, meitä on siteerattu useammassa tieteellisissä julkaisuissa kuin ketään muuta tällä alalla. Tarkkuus, luotettavuus ja käytettävyys ovatkin kaiken tekemisemme ytimessä. Olemme ylpeitä esitellessämme, kuinka vuosikymmenten kokemuksen ja asiantuntijuuden tuloksena on nyt syntynyt Polar Grit X – ylivoimainen treenikumppani kaikille, jotka rakastavat urheilua ja outdoor-seikkailuja.”, Polarin toimitusjohtaja Tomi Saario sanoo.

Täysin uusien Smart Coaching -ominaisuuksien lisäksi Polar Grit X tarjoaa laajan valikoiman jo tuttuja edistyksellisiä ominaisuuksia:

  • Polar Precision Prime™ -rannesykkeenmittaus: Seuraa sykettäsi helposti suoraan ranteesta käyttämällä Polarin ainutlaatuista yhdistelmäsensoriteknologiaa.
  • FitSpark™ ‑treeniopastarjoaa päivittäin valmiita räätälöityjä treenejä, jotka vastaavat palautumis- ja kuntotasoasi sekä treenihistoriaasi.
  • Nightly Recharge™: Automaattinen yön aikana tehtävä palautumisen mittaus kertoo, kuinka hyvin olet palautunut päivän haasteista. Mitattujen tietojen pohjalta saat henkilökohtaisia päivittäisiä liikunta- ja univinkkejä sekä energiatasojen säätelyvinkkejä erityisen rankkoina päivinä. Nightly Recharge auttaa sinua tekemään optimaalisia valintoja arjessasi, jotta voit ylläpitää hyvinvointiasi ja saavuttaa treenitavoitteesi.
  • Training Load Pro™: Estä yli- tai aliharjoitteu seuraamalla treenikuormitustasi. Training Load Pro antaa kokonaisvaltaisen kuvan siitä, miten treenisi kuormittavat elimistösi eri osia ja miten kuormitus vaikuttaa suoritukseesi.
  • Sleep Plus Stages™: Seuraa unesi vaiheita ja saat yksityiskohtaista tietoa unesi laadusta.
  • Juoksuteho: Polarin ainutlaatuinen, ilman ulkoisia sensoreita, suoraan ranteesta tehtävä, juoksutehon mittaus seuraa lihastesi kuormitusta juoksun aikana. Juoksutehon avulla on mahdollista mitata juoksuharjoituksen intensiteettiä ja oppia löytämään sopiva teho jokaiseen suoritukseen.
  • Polar Flow: Näet kaikki harjoitustietosi, voit analysoida tuloksiasi ja luoda yksityiskohtaisia harjoitussuunnitelmia kätevästi Polar Flow -verkkopalvelussa tai -sovelluksessa.

Polar Grit X on saatavilla ensimmäisen viikon yksinoikeudella osoitteesta www.polar.com. Tuotetta on kolmessa eri värissä: mustana ja vihreänä M/L-koossa ja valkoisena S/M-koossa. Suositushinta on 449 euroa. Kellossa on vaihdettavat 22 millimetrin rannekkeet ja lisätarvikkeina on saatavilla silikoni-, tekstiili- ja nahkarannekkeita. Silikonirannekkeita on vihreänä, mustana ja valkoisena ja niiden suositushinta on 32,90 euroa. Tekstiilirannekkeita on maastokuvioitu vihreä, kuvioitu punainen ja kuvioitu sininen ja niiden suositushinta on 43,90 euroa. Ruskean nahkarannekkeen suositushinta on 54,90 euroa.

Toimitukset jälleenmyyjille aloitetaan viikon 18 aikana.

Lataa Polar Grit X tuotekuvat

Lataa rannekkeiden tuotekuvat

Aiheet

Kategoriat


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy

Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi