Ohita
Polar Unite on tyylikäs jokapäiväiseen käyttöön suunniteltu fitnesskello, joka opastaa, tarjoaa selkeää palautetta ja motivoi kohti terveellisempiä elämäntapoja
Polar Unite on tyylikäs jokapäiväiseen käyttöön suunniteltu fitnesskello, joka opastaa, tarjoaa selkeää palautetta ja motivoi kohti terveellisempiä elämäntapoja

Tiedote -

Uusi Polar Unite opastaa kohti terveellisempää elämää

Polar, puettavan sykkeenmittausteknologian pioneeri, on julkaissut uuden Polar Unite -fitnesskellon.

Kuluneet kuukaudet ovat inspiroineet yhä useampia kiinnittämään enemmän huomiota omaan kuntoon ja hyvinvointiin. Polar Unite vastaa tähän ja yhdistää Polarin huippuluokan ominaisuudet, teknologian ja tutkimuksen helppokäyttöiseen ja tyylikkääseen tuotteeseen, joka sopii ympärivuorokautiseen käyttöön.

Kun päätös kuntoilun aloittamisesta on tehty, voi olla hankalaa tietää miten kannattaisi lähteä liikkeelle. Polar Unite poistaa arvailun tarjoamalla henkilökohtaisesti räätälöityjä treenejä, konkreettista ohjausta sekä täyden valikoiman helposti ymmärrettäviä työkaluja, jotka auttavat liikkeelle.

FitSpark™-treeniopas tarjoaa päivittäin valmiita treenejä suoraan kellon näytöltä. Toisin kuin markkinoiden muut valmiit treenioppaat, FitSpark on aidosti räätälöity käyttäjälleen. Se huomioi edellisen yön unen, kehon palautumisen, kuntotason sekä harjoitushistorian ja tarjoaa näiden tietojen pohjalta kuhunkin päivään sopivia treenivaihtoehtoja. Kellon näytöllä on animoidut ohjeet huoltaville-, voima- ja kardiotreeneille. Tämän lisäksi sanalliset ohjeet, ajastimet ja värinähälytykset ohjaavat läpi harjoituksen.

Harjoituksen aikana on tärkeää nähdä yhdellä vilkaisulla, missä mennään. Polar Unite tarjoaa reaaliaikaset treenitiedot selkeästi kellon näytöltä, jolloin on helppo seurata, treenataanko tavoitteeseen nähden oikealla teholla. Jokaisen treenin jälkeen kello tarjoaa yhteenvedon harjoituksesta: kuinka kauan eri sykealueilla oltiin, kuinka monta kaloria paloi ja kuinka treeni rasitti hengitys- ja verenkiertoelimistöä, joten käyttäjän on helppo seurata omaa edistymistään.

Kehittymisessä on ennen kaikkea kyse tasapainon löytämisestä. Muutos lähtee niistä vuorokauden 23 tunnista, jolloin ei treenata. , Polar Unite seuraa myös unen laatua ja autonomisen hermoston palautumista yön aikana, sillä kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeä osa matkalla kohti parempaa fyysistä kuntoa. Käyttäjä saa joka aamu selkeän tiedon siitä, kuinka hyvin hän nukkui ja kuinka hänen kehonsa palautui yön aikana edellisen päivän haasteista. Tämä auttaa käyttäjää tekemään muutoksia tulevaan päivään ja mahdollisesti seuraavaan iltaan, mikäli unessa ja palautumisessa oli toivomisen varaa.

”Me Polarilla haluamme tehdä järkeviä tuotteita. Markkinoilla on lukuisia fitness- ja urheilukelloja, mutta yleensä kuluttaja joutuu tinkimään joko käytännöllisyydestä, hinnasta tai ominaisuuksista etsiessään itselleen sopivaa mittaria”, Justin Chacona, Polarin globaali markkinointijohtaja, sanoo. ”Suunnitellessamme Polar Unite -fitnesskelloa halusimme keskittyä näihin elementteihin. Lopputuloksena syntyi tuote, josta löytyy kaikki kuntoilun aloittamiseen tarvittavat olennaiset työkalut ja teknologia, järkevään hintaan.”

Polar Unite painaa ainoastaan 32 grammaa, minkä ansioista sitä on mukava käyttää ympäri vuorokauden. Siihen saa yhdistettyä puhelimen ilmoitukset, joten käyttäjän on helppo pysyä yhteydessä muihin. Kirkas värillinen kosketusnäyttö on muokattavissa värillisillä kellotauluilla, ja yhdessä vaihdettavien värillisten rannekkeiden kanssa, Polar Unite on helppo muokata juuri omaan tyyliin sopivaksi. Akunkesto on neljä päivää jatkuvalla sykkeenmittauksella ja yhtäjaksoista treeniaikaa yhdistettynä puhelimen GPS-signaaliin on jopa 50 tuntia.

Polar Unitessa on myös laaja valikoima Polarin luotettuja Smart Coaching -ominaisuuksia:

  • Uni on avainasemassa, kun puhutaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Sleep Plus Stages™ seuraa unen vaiheita ja unisyklejä ja antaa yksityiskohtaista tietoa unen laadusta helposti ymmärrettävällä unituloksella. Selkeän palautteen ansiosta käyttäjän on helppo tehdä tarvittavia muutoksia rutiineihinsa nukkuakseen paremmin. 
  • Kiireinen elämä tuo mukanaan fyysisen kuormituksen lisäksi myös henkistä stressiä: matkustaminen, työstressi ja ympäristön ärsykkeet vaativat kaikki veronsa. Nightly Recharge™ mittaa automaattisesti kuinka hyvin autonominen hermosto (ANS) palautuu yön aikana ja antaa palautteen kuinka hyvin edellisen päivän haasteista on palauduttu. 
  • Serene™ -ohjattu hengitysharjoitus auttaa rentouttamaan kehoa ja rauhoittamaan mieltä. Ottamalla hengitysharjoitukset osaksi päivittäisiä rutiineja voidaan oppia hallitsemaan stressiä ja nukkumaan paremmin.
  • Kuntotesti: Levossa tehtävän kuntotestin avulla on helppo selvittää oma lähtötaso, pysyä motivoituneena ja seurata omaa kehitystä.
  • Jatkuva sykkeenmittaus tarjoaa syvällistä tietoa siitä, kuinka keho reagoin päivittäisiin aktiviteetteihin ja uneen. Yhdistettynä päivittäiseen aktiivisuuden seurantaan se voi auttaa ymmärtämään mitkä ovat fyysisen aktiivisuuden kannalta päivän merkityksellisimmät hetket.
  • Polar Unite tarjoaa henkilökohtaisen aktiivisuustavoitteen, joka motivoi pysymään liikkeellä. Aktiivisuusopas kertoo, kuinka aktiivinen käyttäjä on ollut päivän aikana ja tarjoaa ehdotuksia mitä voisi vielä tehdä, jotta päivittäinen aktiivisuustavoite täyttyisi.
  • Liikunnan ohella myös ruokavalio on tärkeä osa terveellisiä elämäntapoja. Älykkäät kalorit auttavat ymmärtämään kuinka paljon eri treenit kuluttavat kaloreita ja kuinka paljon päivittäinen kokonaiskalorinkulutus on perustuen käyttäjän henkilökohtaisiin taustatietoihin ja treenien intensiteettiin.

Polar Unite on saatavilla 149 euron suositushintaan mustana, valkoisena, pinkkinä ja sinisenä osoitteesta www.polar.com. Jokaisen pakkauksen mukana tulee sekä S- että M/L-koon rannekevaihtoehdot. Mintun ja puuterin väriset vaihtorannekkeet ovat ostettavissa erikseen 24,90 euron suositushintaan. Tämän lisäksi Polar Unitelle on saatavilla laaja valikoima jo aikaisemmin julkaistuja vaihtorannekkeita silikonisena, tekstiilisenä ja nahkaisena. 

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Polar 

Jo yli 40 vuoden ajan Polar on ollut urheiluteknologian edelläkävijä, joka auttaa urheilijoita ja valmentajia pääsemään huippusuorituksiin. Polar aloitti sykkeenmittauksesta, mutta tarjoaa nykyään monenlaisia treeniratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat vuosien ajan pysyneet uskottuina treenikumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu uraauurtavista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin treenisovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar on yksityisomisteinen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Kempeleessä ja joka toimii yli 80 maassa. Polar-tuotteita myy yli 35 000 jälleenmyyjää maailmanlaajuisesti. Lue lisää osoitteesta polar.com.

Yhteyshenkilöt

Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Ville Uronen

Ville Uronen

Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi