Ohita
Polar on julkaissut uuden lippulaivatuotteen: Polar Vantage V2 premium-multisportkello

Tiedote -

Polar on julkaissut uuden lippulaivatuotteen: Polar Vantage V2 premium-multisportkello

Polar – puettavan urheiluteknologian edelläkävijä yli 40 vuoden ajalta – on julkaissut tänään uuden lippulaivatuotteensa: Polar Vantage V2 premium-multisportkellon, joka on jatkoa Polarin suositulle Vantage-sarjalle. Tuote on kehitetty äärimmäisellä tarkkuudella, jotta kaikkien harjoittelu voisi olla mahdollisimman tehokasta. Maailmankuulu kilpakuljettaja Valtteri Bottas luottaa harjoittelussaan Polar Vantage V2:n tarjoamaan dataan.

Uusi Polar Vantage V2 poistaa harjoittelusta arvailun. Se tulkitsee kehon signaaleja ja muuntaa ne helposti ymmärrettäväksi ohjeistukseksi, jonka avulla käyttäjä voi suunnitella paremmin, treenata fiksummin ja pitää huolta riittävästä palautumisesta. Kehittymisessä ja tavoitteiden saavuttamisessa on kyse harjoittelun ja palautumisen tasapainottamisesta. Tämän vuoksi myös Valtteri Bottas on luottanut kisakauden kynnyksellä Polar Vantage V2:n tarjoamaan opastukseen.

–Kiireisen elämän keskellä voi olla haastavaa löytää aikaa treenaamiselle tai myöntää itselleen, että riittävä lepo ja uni ovat avainasemassa, jotta kehitystä voi tapahtua. Tässä Polar Vantage V2 on ollut minulle korvaamaton apu – datan ja oikeiden työkalujen avulla pystyn treenaamaan fiksummin ja tehokkaammin, Valtteri Bottas sanoo.

Tuotteen muotoilu on äärimmäisen tärkeässä osassa, kun halutaan tarjota tarkka sykkeenmittaus ranteesta ja henkilökohtaista dataa ympäri vuorokauden, jotta käyttäjät voivat oppia ymmärtämään kehojaan paremmin. Polar Vantage V2 painaa vain 52 grammaa ja se on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista. Tämän ansiosta kelloa on mukava käyttää niin nukkuessa kuin harjoitellessa, ja se tarjoaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Polar Vantage V2:n akunkesto on 40 tuntia yhtenäistä harjoitusaikaa täydellä GPS:llä ja rannesykkeenmittauksella ja jopa 100 tuntia erilaisilla virransäästöasetuksilla.

–Polar Vantage V2:ssa muotoilu ja tiede kohtaavat. Olemme äärimmäisen ylpeitä saadessamme julkistaa tuotteen, joka on todellinen kunnianosoitus kaikelle sille kehitystyölle, jota olemme sen eteen tehneet. Tämä uusi lippulaivatuotteemme on suunniteltu kaikille heille, jotka todella haluavat saavuttaa omat tavoitteensa ja pitää huolen siitä, että kova työ tuottaa halutunlaista tulosta., Tomi Saario, Polar Electron toimitusjohtaja, sanoo.

Polar Vantage V2:ssa yhdistyvät kaikki Polarin parhaat ominaisuudet. Tämän lisäksi tuotteeseen on kehitetty kiinnostavia uusia ominaisuuksia, jotta omasta harjoittelusta on mahdollista tehdä mahdollisimman optimaalista ja tehokasta.

  • Juoksuun ja pyöräilyyn kehitetyt suorituskykytestit mahdollistavat oman kehityksen seuraamisen ja omien syke-, nopeus-, ja tehoalueiden optimoimisen.
  • Jalkojen palautumistesti kertoo, miten jalat ovat palautuneet aikaisemmista harjoituksista ja miten räjähtävä voima kehittyy. Testiin ei tarvita ulkoisia sensoreita, vaan nopea hyppytesti suoritetaan pelkän kellon avulla. Jalkojen palautumistesti täydentää aikaisempia harjoituskuormitusta (Training Load Pro™) ja kehon palautumista (Recovery Pro™) mittaavia ominaisuuksia, jotta käyttäjä voi seurata tarkasti, miten keho reagoi treeniin.
  • Polar Flow -ekosysteemin helppokäyttöiset ja kattavat suunnittelu- ja seurantatyökalut ovat täydentyneet uudella testiosiolla, joka kokoaa yhteen paikkaan kaikki käyttäjän testitulokset ja mahdollistaa oma kehityksen seuraamisen ja analysoinnin entistä vaivattomammin.
  • Tärkeimmät älykello-ominaisuudet sisältävät musiikinhallinnan, sään, muokattavat kellotaulut ja puhelimen ilmoitukset.

Polar Vantage V2 on saatavilla 7.10.2020 alkaen yksinoikeudella osoitteesta polar.com. Tuotteen toimitukset aloitetaan jälleenmyyjille viikolla 42.

Polar Vantage V2 on saatavilla kolmessa värissä: musta/musta, musta/vihreä ja hopea/harmaa. Kellon suositushinta on 499 euroa ja yhdessä Polar H10 -sykesensorin kanssa ostettuna 549 euroa. Kellolle on saatavilla musta, vihreä, harmaa-lime, vaaleanpunainen, punainen ja valkoinen vaihtoranneke. Rannekkeiden suositushinnat ovat 37,90 euroa. 

Tuotekuvia (Polar Vantage V2, Valtteri Bottas, Polar Flow -ekosysteemi, visualisoitu tietolomake): https://studio.polar.com/collectionPub/5f6d7d0d4efeb0557e7f97a3

Aiheet


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö Director, PR & Social Media yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi