Ohita
Polar-sykemittari on joulun suosikkilahja

Tiedote -

Polar-sykemittari on joulun suosikkilahja

Vuoden 2017 kuumimmiksi hyvinvointitrendeiksi ovat nousseet puettava teknologia, kehon mittaamiseen perustuva harjoittelu sekä uni. Syke- ja aktiivisuusmittareiden sekä älykellojen suosio jatkaa kasvuaan myös joululahjasesongin aikana. Tämän vuoden hittilahjoissa yhdistyvät helppokäyttöisyys ja entistäkin edistyksellisemmät ominaisuudet.

Polarin oma optinen sykkeenmittausteknologia mahdollistaa entistä vaivattomamman tavan sykkeenmittaamiseen ja rannesykkeenmittaus löytyykin kaikista Polarin uusimmista laitteista. Sykkeenmittaaminen ei myöskään rajoitu enää pelkkään treeniin, vaan aktiivisuudesta saa halutessaan kokonaisvaltaista tietoa kellon ympäri.

Polar on myös esitellyt tänä vuonna uuden, entistä edistyksellisemmän tavan mitata unta. Uusi Polar Sleep Plus™ seuraa nukuttua aikaa, todellista unessa oltua aikaa, nukahtamis- ja heräämisaikaa, unen keskeytyksiä sekä unen yhtenäisyyttä. Käyttäjä voi itse pisteyttää oman unensa heti aamulla ja Polar Flow tarjoaa automaattisesti palautetta ja vinkkejä paremman unen saavuttamiseen.

Joulun hittilahjat TOP 3:

Polar M430

Edistyksellinen Polar M430 GPS -urheilukello on erinomainen treenikaveri sporttiselle lahjansaajalle. Siinä yhdistyvät niin Sleep Plus™ kuin ympärivuorokautinen sykkeenmittaus ja monipuoliset juoksuominaisuudet.

Polar A370

Polar A370 on tyylikäs ja virtaviivainen mittari laadukkaalla värikosketusnäytöllä. Sleep Plus™ -unianalyysi, harjoittelutoiminnot ja ympärivuorokautinen sykkeenseuranta antavat entistä tarkemman kuvan käyttäjän kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja kannustavat aktiivisuuteen.

Polar OH1

Polar julkaisi tänä vuonna täysin uudenlaisen tavan oman kehon mittaamiseen. Optinen OH1 -sykesensori kiinnitetään joko olka- tai kyynärvarteen ja se on erinomainen vaihtoehto heille, jotka eivät voi tai halua käyttää sykevyötä tai rannesykkeenmittausta. OH1 on erittäin helppo ja nopea pukea. Laitteen sisäinen muisti mahdollistaa käytön ilman rannelaitetta tai puhelinta, mutta se on myös yhdistettävissä niihin.

Tämän vuoden uutuustuotteiden lisäksi Polarin muut mittarit pitävät pintansa pukinkontissa. Laajasta syke- ja aktiivisuusmittareiden valikoimasta löytyy jokaiselle sopiva laite. Mieti lahjansaajan harrastuksia, niin onnistut varmasti valinnassasi:

Polar M200 on helppokäyttöinen GPS-juoksukello rannesykkeenmittauksella. Kevyt pyöreä kello seuraa aktiivisuutta ympäri vuorokauden ja piristystä tuovat vaihdettavat rannekkeet. Loistovalinta aktiivisesti liikkuvalle.

Polar M600 on vedenpitävä, urheiluun optimoitu Android Wear™ 2.0 GPS -älykello. Sen monipuoliset älykello-ominaisuudet tekevät siitä älypuhelimeen verrattavan kumppanin ­– kuuntele musiikkia, vastaanota kalenteri-ilmoituksia, viestejä ja puheluita, ohjaa kelloa äänikomennoilla, sijoita itsesi kartalle ja käytä tuhansia muita Google Play™ -sovelluksia. Lahjaksi tekniikan ystävälle.

Polar V800 on edistyksellinen multisport GPS-kello intohimoisille urheilijoille ja ammattiurheilijoille, jotka haluavat päästä huippukuntoon. Se mittaa tarkasti jokaisen kuntoilu- ja urheilusuorituksen ja edistykselliset toiminnot auttavat tehostamaan harjoittelua. Lahjansaajalle, jolle riittää vain markkinoiden paras urheilukello.

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi