Ohita
Uusi Polar A370 on muokattavissa omaan tyyliin sopivaksi värikkäillä vaihdettavilla rannekkeilla
Uusi Polar A370 on muokattavissa omaan tyyliin sopivaksi värikkäillä vaihdettavilla rannekkeilla

Tiedote -

Polar julkistaa uuden A370-fitnessmittarin

Polar – puettavan urheilu- ja fitnessteknologian pioneeri 40 vuoden ajalta on julkaissut uuden Polar A370 -fitnessmittarin 24/7 rannesykkeenmittauksella ja edistyksellisellä Sleep Plus™ -unianalyysillä. Yhdistämällä päivittäisen aktiivisuustavoitteen ja Sleep Plus -unianalyysin, Polar A370 tarjoaa entistä kokonaisvaltaisemman kuvan käyttäjän aktiivisuudesta, levosta ja palautumisesta. Uutta on myös se, että mittaria voidaan käyttää yhdessä puhelimen GPS:n kanssa, jolloin harjoituksesta saadaan tarkat matka-, nopeus- ja reittitiedot. Vedenkestävä Polar A370 on muotoilultaan tyylikäs ja siro. Siinä on laadukas värikosketusnäyttö ja sen värisevät älykkäät ilmoitukset pitävät käyttäjän ajantasalla niin töissä kuin treeneissä. Fitnessmittari on helppo muokata juuri omaan tyyliin sopivaksi värikkäiden vaihtorannekkeiden avulla.

Polar A370 on nyt tilattavissa ennakkoon Polarin verkkokaupasta ja sen toimitukset aloitetaan kesäkuun alkupuolella. Vaihdettavat rannekkeet on saatavilla mustana, valkoisena, rubiinin punaisena, petrolin sinisenä, tummansinisenä sekä oranssina. A370:n suositushinta on 199,00 euroa ja vaihtorannekkeiden hinta on 24,90 euroa.

24/7 rannesykkeenmittaus

Polar A370 mittaa sykettä automaattisesti viiden minuutin välein sekä liikkeessä että levossa. 3D-kiihtyvyysanturi tunnistaa, kun käyttäjä liikkuu reippaammin, jolloin laite mittaa sykettä tiheämmin. Polar A370 tunnistaa myös lepohetket, jolloin laite tallentaa viiden minuutin välein lepojakson sykkeet. Polar Flow -sovelluksessa voi tarkastella lähemmin liikkeessä ja levossa kerättyjä syketietoja ja hyödyntää Smart Coaching -ominaisuuksien tarjoamaa opastusta ja palautetta eri osa-alueista kuten aktiivisuuden vaikutuksesta, kaloreiden kulutuksesta sekä harjoituksen vaikutuksesta.

“Perinteisesti sykkeenmittausta on käytetty ainoastaan harjoittelussa. On kuitenkin erittäin tärkeää ymmärtää myös, mitä vuorokauden muina tunteina tapahtuu, jotta harjoittelun hyödyt olisivat mahdollisimman suuret,” kertoo Smart Coaching Manager Ville Uronen Polar Electro Finland Oy:stä. “Automaattinen 24/7 sykkeenmittaus yhdistettynä aktiivisuuden mittaamiseen antaa entistä kokonaisvaltaisemman ja luotettavamman kuvan päivän kulusta. Niiden avulla harjoittelun, aktiivisuuden, levon ja palautumisen seuranta on entistä helpompaa.”

Polar Sleep Plus -unianalyysi

Polarin tutkimustiimin kehittämä Sleep Plus on edistyksellinen unen seurantajärjestelmä, jonka älykkäät algoritmit mittaavat automaattisesti 3D-kiihtyvyysanturia hyödyntämällä unen ajoitusta, määrää ja laatua. Algoritmi perustuu unipolygrafiaan, joka on yleisin tieteellisessä unitutkimuksessa käytetty mittausmenetelmä. Tämän ansiosta Polar A370 tarjoaa käyttäjälle entistä tarkempaa tietoa unesta. Se seuraa nukuttua aikaa, todellista unessa oltua aikaa, nukahtamis- ja heräämisaikaa sekä unen keskeytyksiä ja arvioi käyttäjän unen asteikolla 1-5 sen perusteella, kuinka yhtenäistä se on ollut. Käyttäjä voi myös itse pisteyttää oman unensa heti aamulla. Polar Flow tarjoaa automaattisesti palautetta ja vinkkejä paremman unen saavuttamiseen käyttäjän pitkän aikavälin unitietojen perusteella. Käyttäjät voivat saadun palautteen avulla tunnistaa omia nukkumistapojaan ja kiinnittää niihin enemmän huomiota.

“Nukumme kolmanneksen elämästämme. Onkin erittäin tärkeää mitata ja ymmärtää mitä kehossamme tapahtuu myös levon aikana. Polar Sleep Plus -analyysin ja Polar Flow’n avulla käyttäjän on mahdollista ymmärtää paremmin omien nukkumistapojen vaikutuksia kuntoon, terveyteen ja elämänlaatuun. Polar Sleep Plus on helppokäyttöinen, helposti ymmärrettävä ja se on suunniteltu auttamaan käyttäjää nukkumaan paremmin. 24/7 sykkeenmittaus yhditettynä edistykselliseen unianalyysiin tarjoaa käyttäjälle kokonaisvaltaisen lähestymistavan omaan hyvinvointiin”, Marco Suvilaakso, Polarin Chief Strategy Officer, kertoo.

Lisätietoja

Ville Uronen

Smart Coaching Manager

Polar Electro Finland Oy

+358 (0)40 513 4670

ville.uronen@polar.com

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö Director, PR & Social Media yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi