Ohita
Uusi Polar OH1 -sykesensori kiinnitetään joko olka- tai kyynärvarteen
Uusi Polar OH1 -sykesensori kiinnitetään joko olka- tai kyynärvarteen

Tiedote -

Polar julkistaa: Tehokas ja kompakti optinen sykesensori – Polar OH1

Polar OH1 hyödyntää Polarin omaa tieteellisesti kehitettyä optista sykkeenmittausteknologiaa. Sykesensori kiinnitetään helppokäyttöisellä ja mukavalla hihnalla joko olka- tai kyynärvarteen.

Polar – puettavan teknologian johtava pioneeri 40 vuoden ajalta, julkistaa uuden optisen Polar OH1 -sykesensorin. Sykesensori on suunniteltu pidettäväksi joko olka- tai kyynärvarressa ja sen akku kestää yhtäjaksoisesti 12 tunnin syketietojen keräämisen. Laitteen sisäiseen muistiin mahtuu kerralla jopa 200 tuntia sykeharjoituksia.

Polar OH1 on nyt ennakkotilattavissa Polarin verkkokaupasta ja sen toimitukset aloitetaan syyskuun puolessa välissä. Sensorin suositushinta on 79,90 euroa.

Tuotteesta on myös saatavilla 10 kpl paketteja liikuntakasvatukseen, joukkueurheiluun ja kuntokeskuksiin hintaan 449 euroa (alv. 0%).

Keskeisimmät ominaisuudet:

  • Tarkka: Sensori hyödyntää Polarin omaa, tieteellisesti kehitettyä optista sykkeenmittausteknologiaa, joka takaa tarkan mittaustuloksen
  • Vaihtoehtoinen: Polar OH1 on hyvä vaihtoehto käyttäjille, jotka eivät pidä sykevyöstä tai rannesykkeenmittauksesta. Sensoria pidetään valinnan mukaan joko olka- tai kyynärvarressa, se sopii kaikenlaiseen urheiluun ja on vedenkestävä 30 metriin saakka. OH1-sensoria on mahdollista käyttää Polarin iPad -sovellusten (Polargofit, Polar Club, Polar Team App) kanssa, sillä siinä on erinomainen jopa 100 metrin kantama iPadille.
  • Monipuolinen: Käyttäjät voivat seurata sykettään reaaliajassa yhteensopivien Polar- ja Bluetooth-laitteiden, maksuttoman Polar Beat -sovelluksen ja muiden kolmannen osapuolen fitness-sovellusten avulla. Polar Beat tarjoaa harjoituksen aikana myös harjoitusohjausta. Harjoitustiedot siirretään jälkikäteen Polar Flow -palveluun, josta niitä voi tarkastella lähemmin ja Polarin Smart Coaching -ominaisuudet tarjoavat ohjausta ja palautetta harjoituksen osa-alueista.
  • Kätevä: Laitteen sisäiseen muistiin mahtuu jopa 200 tuntia sykeharjoituksia. Pitkä akunkesto mahdollistaa yhtäjaksoisesti jopa 12 tunnin syketietojen tallentamisen (USB:n kautta ladattava akku) ja ohjelmistopäivitykset tarjoavat päivityksiä ominaisuuksiin.
  • Mukava: Pieni sensori ja pehmeä tekstiilinen kiinnityshihna istuvat mukavasti käsivarren ympärille.
  • Helppokäyttöinen: Sensoria tai hihnaa ei tarvitse kastella ja paitaa ei tarvitse nostella ennen harjoituksen aloittamista

“Polar OH1 tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon ranteesta tai rinnasta tehtävälle sykkeenmittaukselle. OH1 on erittäin miellyttävä käyttää ja olemme iloisia, että voimme tarjota nyt täysin uudenlaisen vaihtoehdon sykkeenmittaamiseen sekä yksittäisille henkilöille että suurillekin ryhmille kouluihin, joukkueisiin ja kuntokeskuksiin., Polarin Smart Coaching Manager Ville Uronen kertoo.

”Olitpa salilla tai ulkona ja harrastitpa mitä lajia tahansa, Polar OH1 tarjoaa luotettavaa, tarkkaa ja vakaata dataa harjoituksestasi. Se on myös erittäin mukava käyttää. ”, Product Manager Jani Juntunen sanoo.

Polar OH1 tuotekuvat

Lue lisää Polar OH1:stä täältä.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy

Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi