Ohita
Polar on julkaissut uudet versiot suosituimmista malleistaan: esittelyssä Polar Ignite 2 ja Polar Vantage M2

Tiedote -

Polar on julkaissut uudet versiot suosituimmista malleistaan: esittelyssä Polar Ignite 2 ja Polar Vantage M2

KEMPELE, SUOMI, 24.3.2021 Maailman johtava sykkeenmittausteknologian asiantuntija Polar on julkaissut kaksi uutta lisäystä suosittuihin fitness- ja multisportkellojen tuotekategoroihinsa: tyylikkään Polar Ignite 2 -fitnesskellon ja monipuolisen Polar Vantage M2 -multisportkellon. Molemmat mallit ovat jatkoa samaa nimeä kantaville edeltäjilleen tuoden mukanaan päivityksiä designiin ja ominaisuuksiin.

Suomalainen Polar on luonut yli neljänkymmenen vuoden ajan tuotteita, joiden avulla kaiken tasoiset käyttäjät voivat saavuttaa tavoitteensa. Uudet Polar Ignite 2 ja Polar Vantage M2 jatkavat tätä perinnettä innovatiivisilla älyominaisuuksillaan, henkilökohtaisesti mukautuvalla ohjauksellaan ja tyylikkäällä designillaan.

Polarin toimitusjohtaja Tomi Saario sanoo:”Meidän jokaisen rutiinit ja arki ovat muuttuneet dramaattisesti viimeisen vuoden aikana. Tunnelin päässä näkyy kuitenkin jo valoa ja nyt jos koskaan on tilaisuus palata normaaliin päivärytmiin vahvempana kuin koskaan aikaisemmin. Polar tarjoaa markkinoiden kokonaisvaltaisimmat tuotteet keskittyen ominaisuuksissaan sekä käyttäjän fyysiseen kuntoon että henkiseen hyvinvointiin vuorokauden kaikkina aikoina. Olemme suunnitelleet uudet Polar Ignite 2 ja Polar Vantage M2 -tuotteet näitä periaatteita noudattaen, jotta käyttäjät voivat oppia ymmärtämään kehojaan paremmin, nostamaan suorituksensa uusille tasoille ja ennen kaikkea saadakseen käyttöönsä kaikki työkalut, joilla ottaa haltuun vuosi 2021 entistä vahvempana.”

Polar Ignite 2 -GPS-fitnesskello

Uudessa Polar Ignite 2:ssa yhdistyvät monipuoliset urheiluominaisuudet ja tyylikäs muotoilu. Sen pieni koko, keveys, jopa viiden päivän akunkesto sekä henkilökohtainen opastus tekevät Polar Ignite 2:sta täydellisen kumppanin ympärivuorokautiseen käyttöön. Se auttaa käyttäjää ymmärtämään kehoaan paremmin ja motivoi terveellisten elämäntapojen ylläpitämisessä.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • TYYLI – Pienikokoinen, ohut ja kevyt Ignite 2 on muokattavissa omaan tyyliin sopivaksi erillaisilla kellotauluilla, kellotaulun väriteemoilla ja vaihdettavilla rannekkeilla – valikoimasta löytyy uutuutena myös Swarovski® -kristalleilla koristellut vaihtorannekkeet.
 • TARKKUUS – Edistyksellinen rannesykkeenmittausteknologia ja sisäänrakennettu GPS nopeuden, matkan ja sijainnin mittaamiseen.
 • UNEN JA PALAUTUMISEN MITTAUS – Sleep Plus Stages™ tarjoaa yksityiskohtaista tietoa unen kestosta ja laadusta ja Nightly Recharge™ seuraa automaattisesti kuinka hyvin keho palautuu yön aikana, ja kuinka valmis se on seuraavan päivän haasteisiin.
 • SERENE – Ohjattu hengitysharjoitus kehon ja mielen rauhoittamiseen.
 • FITSPARK™ – Henkilökohtaisesti räätälöityjä päivittäisiä treenejä, jotka sopivat kehon sen hetkiseen palautumisentilaan ja käyttäjän kuntotasoon.
 • VIIKON YHTEENVETO – Viikon kaikki treenit tuntimäärällisesti ja sykealueittain saman kellonäytön takana, jotta oman kehityksen seuraaminen olisi mahdollisimman helppoa.
 • SYKESENSORITILA – Tarkka sykkeenmittaus reaaliajassa ja yhdistettävyys muihin laitteisiin kuten kuntosalilaitteisiin tai pyörätietokoneisiin, jolloin kello toimii sykesensorin tavoin.
 • TÄRKEIMMÄT ÄLYKELLO-OMINAISUUDET – Selkeät näytöt musiikin hallinalle, säätiedoille ja puhelimen ilmoituksille.

Uutta edeltäjäänsä nähden Polar Ignite 2:ssa on kellon värit, kellokehyksen yksityiskohdat, muokattavat väriteemat, muokattavat valikot, viikon yhteenveto, energianlähteet, sykesensoritila, musiikin hallinta ja säätiedot.

Polar Ignite 2 on ennakkotilattavissa huhtikuussa 2021 Polarin verkkokaupasta 229 euron suositushintaan ja sen toimitukset aloitetaan viikolla 17. 

Polar Vantage M2 -GPS-mulltisportkello

Uusi Polar Vantage M2 on kaikenkattava multisportkello, joka auttaa jokaisen sisäistä urheilijaa nostamaan suorituksensa uudelle tasolle. Henkilökohtainen opastus, jopa sadan tunnin yhtäjaksoisen harjoittelun mahdollistava akunkesto sekä tarkka kuormituksen ja palautumisen seuranta auttavat treenaamaan fiksummin. Kehitystä ei saavuteta pelkästään kovilla treeneillä ja siksi Polar Vantage M2:n ominaisuudet ohjaavat löytämään tasapainon harjoittelun ja levon välillä.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • JUOKSUOHJELMAT – Kehitykseen mukautuva harjoitusohjelma, joka auttaa saavuttamaan juoksutavoitteet tarkasti ja tehokkaasti.
 • TRAINING LOAD PRO™ – Yksityiskohtaista tietoa, miten treenit kuormittavat kehoa, jotta käyttäjä voi arvioida mahdollisimman luotettavasti milloin keho on valmis haastavampiin suorituksiin ja milloin on hyvä ottaa rauhallisemmin.
 • TARKKUUS – Edistyksellinen rannesykkeenmittausteknologia ja erityisen tarkka sisäänrakennettu GPS nopeuden, matkan ja sijainnin mittaamiseen.
 • UNEN JA PALAUTUMISEN MITTAUS – Sleep Plus Stages™ tarjoaa yksityiskohtaista tietoa unen kestosta ja laadusta ja Nightly Recharge™ seuraa automaattisesti kuinka hyvin keho palautuu yön aikana ja kuinka valmis se on seuraavan päivän haasteisiin.
 • FITSPARK™ – Henkilökohtaisesti räätälöityjä päivittäisiä treenejä, jotka sopivat kehon sen hetkiseen palautumisen tilaan ja käyttäjän kuntotasoon.
 • VIIKON YHTEENVETO – Viikon kaikki treenit tuntimäärällisesti ja sykealueittain saman kellonäytön takana, jotta oman kehityksen seuraaminen olisi mahdollisimman helppoa.
 • FUEL WISE™ – Älykäs tankkausavustaja auttaa pitämään energiatasot optimaalisina pitkien suoritusten aikana.
 • TÄRKEIMMÄT ÄLYKELLO-OMINAISUUDET – Selkeät näytöt musiikin hallinalle, säätiedoille ja puhelimen ilmoituksille.

Uutta edeltäjäänsä nähden Polar Vantage M2:ssa on kellon värit, kellokehyksen yksityiskohdat, muokattavat väriteemat, muokattavat valikot, entistä hengittävämpi ranneke, entistä pidempi akunkesto ja virransäästötilat, viikon yhteenveto, Fuel Wise™ -tankkausavustaja, energianlähteet, musiikin hallinta ja säätiedot.

Polar Vantage M2 on nyt ennakkotilattavissa Polarin verkkokaupasta 299 euron suositushintaan. Tuotteen toimitukset aloitetaan 31.3.2021.

Ohjelmistopäivitykset

Uusien ominaisuuksien myötä Polar julkaisee ohjelmistopäivitykset myös Polar Grit X ja Polar Vantage V2 -malleille vuoden 2021 aikana. Ohjelmistopäivitykset tuovat viikon yhteenvedon, sykesensoritilan ja musiikin hallinnan Polar Grit X -outdoor-multisportkellolle ja Polar Vantage V2 päivittyy sykesensoritilalla, sillä muut ominaisuudet löytyvät jo premium-multisportkellosta.

Lisätiedot, tuotekuvat, testilaitteet: iia.liimatainen@polar.com 

Painokelpoiset tuotekuvat saa ladattua täältä. Salasana: I2&M22021

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Liittyvä sisältö

​Kuluttajat huolissaan tietoturvauhista – Polarille kaksi uutta tietoturvamerkkiä

​Kuluttajat huolissaan tietoturvauhista – Polarille kaksi uutta tietoturvamerkkiä

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin loppukeväällä teettämän kuluttajatutkimuksen mukaan suomalaiset kokevat tietoturvaan liittyvät uhkakuvat merkittävinä huomattavasti aiempaa laajemmin. Samalla nettiin kytketyt älylaitteet ovat yleistyneet kodeissa. Tästä huolimatta kuluttajat eivät koe pystyvänsä vastaamaan tietoturvariskeihin aiempaa merkittävästi paremmin.
Polar Electro Oy on vastannut

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy

Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi