Ohita
Polar on julkaissut uuden Ignite 3 hyvinvointi- ja fitnesskellon kirkkaalla AMOLED näytöllä ja päiväkohtaisella vireystilan ennustuksella

Tiedote -

Polar on julkaissut uuden Ignite 3 hyvinvointi- ja fitnesskellon kirkkaalla AMOLED näytöllä ja päiväkohtaisella vireystilan ennustuksella

Polar Electro, hyvinvoinnin ja urheilun mittaamisen edelläkävijä on julkaissut uuden Polar Ignite 3 -hyvinvointi- ja fitnesskellon, jossa yhdistyvät tehokkaat harjoitusominaisuudet, luokkansa paras unen seuranta, räätälöitävät widgetit, tyylikäs muotoilu sekä kirkas AMOLED näyttö kaarevalla ja kestävällä lasilla.

Polar Ignite 3 jatkaa Polarin menestyksekästä Ignite-sarjaa. Se on varustettu valmiilla päivittäisillä treeniehdotuksilla sekä uudella treenin aikaisella ääniopastuksella*. Automaattinen unen seuranta rekisteröi unen määrän, laadun ja univaiheet ja rakentaa niiden pohjalta kokonaisvaltaisen analyysin, joka kertoo, kuinka hyvin keho palautui yön aikana päivän stressitekijöistä ja harjoituskuormituksesta. Uusi SleepWise™-ominaisuus* laajentaa Polarin unen seurantaa entisestään ja tarjoaa käyttäjälle visuaalisessa muodossa kuluneen yön vaikutuksen seuraavan päivän vireystilaan ja havainnollistaa optimaalisimmat ajat päivän eri toiminnoille.

Kaikilla on vuorokaudessa samat 24 tuntia. Ignite 3 on suunniteltu auttamaan käyttäjiä elämään harmoniassa kehon luonnollisen vuorokausirytmin kanssa. Kello seuraa unta, aktiivisuutta ja sykettä antaakseen juuri käyttäjän keholle ja elämäntyylille räätälöityjä ohjeita – jotta jokainen voi löytää oman rytminsä.

– Meillä jokaisella on yksilöllinen sisäinen vuorokausirytmi. Olemme parhaimmillamme vain, jos sisäinen vuorokausirytmimme on tasapainossa päivittäisten aktiivisuus-, liikunta- ja unitottumustemme kanssa, Sander Werring, Polar Electro Oyn toimitusjohtaja sanoo

– Polar Ignite 3 on syntynyt intohimostamme tarjota henkilökohtaista opastusta ja auttaa ihmisiä löytämään arkeensa tämä tasapaino, Werring jatkaa.

Löydä oma rytmisi

Sisäinen vuorokausirytmimme säätelee kehon kaikkia toimintoja. Polar Ignite 3:n ominaisuudet on suunniteltu auttamaan ihmisiä löytämään tasapaino oman sisäisen vuorokausirytmin ja elämäntapojen välille. Havainnollistaakseen vuorokausirytmien yksilöllisyyttä, Polar teki yhteistyötä arvostetun datataiteilijan ja tutkijan Dr. Kirell Benzin kanssa. Kolme taustaltaan ja elämäntyyliltään hyvin erilaista henkilöä seurasivat omaa rytmiään usean viikon ajan, jonka jälkeen Dr. Kirell Benzi loi jokaisen henkilökohtaisesta datasta uniikit taideteokset.

Oman sisäisen kellon kanssa samassa rytmissä eläminen lähtee unesta. Polarin edistyksellinen unen seuranta on viety Polar Ignite 3:ssa askelta pidemmälle uudella SleepWise™-ominaisuudella. Se yhdistää unen määrän, laadun ja ajoituksen käyttäjän sisäiseen vuorokausirytmiin ja yksilölliseen unen tarpeeseen. Uusi SleepWise™ analysoi käyttäjän unirytmiä, jonka pohjalta se määrittää kognitiivisen vireystason seuraavalle päivälle. Käyttäjä saa joka aamu yksityiskohtaisen ennusteen, miten päivän vireystasot jakautuvat ja milloin on paras aika aktiviteeteille tai levolle. SleepWise™ -ominaisuus tulee myöhemmin tänä vuonna saataville kaikille Polar Flow käyttäjille, joiden laite tukee Sleep Plus Stages™ -unen seurantaa.

Toinen tärkeä osa yhtenäisen rytmin löytämisessä on liikunta. Polar Ignite 3:sta löytyy laaja valikoima tuttuja urheiluominaisuuksia, joita Polarin käyttäjät rakastavat. Olipa käyttäjän kuntotaso mikä tahansa, sen voi testata helposti Polarin omalla levossa tehtävällä viiden minuutin kuntotestillä, kävelytestillä tai juoksutestillä. Valittavana on yli 150 valmista urheilulajiprofiilia, joiden näyttöasetuksia voi halutessaan muokata. Mikäli kaipaa ideoita ja opastusta harjoitteluun, Polar Ignite 3:n FitSpark®️-ominaisuus ehdottaa käyttäjän kunto- ja palautumistasoa vastaavia valmiita treenejä. Uutena ominaisuutena Ignite 3 mahdollistaa ääniopastustuksen harjoituksen aikana. Ääniopastus tarjoaa reaaliaikaista palautetta harjoituksen tärkeimmistä metriikoista joko kuulokkeiden tai kaiuttimen kautta, jolloin käyttäjä tietää tismalleen, kuinka hänen harjoituksensa etenee ilman, että hän tarkistaa sitä kellostaan. Ääniopastus on käytettävissä aina kun Polar Ignite 3 on yhdistettynä Polar Flow -mobiilisovellukseen. Päivän aktiviteettien jälkeen kehon ja mielen voi rauhoittaa ohjatun Serene-hengitysharjoituksen avulla.

Täysin uudenlainen muotoilu

Älykäs ja kaunis. Polar Ignite 3:n tyylikäs ja siro muotoilu yhdistettynä pehmeälinjaiseen näyttöön luo saumattoman käyttökokemuksen. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kellon kehys ympäröi kaarevaa ja kestävää Gorilla Glass -linssiä, joka suojaa kirkasta AMOLED kosketusnäyttöä. Näyttö on helposti luettavissa kaikissa olosuhteissa, niin ulkona kuin sisällä.

Polar Ignite 3 tuo mukanaan uudet räätälöitävät widgetit, joiden avulla käyttäjä pääsee helposti käsiksi hänelle tärkeimpiin tietoihin. Widgettien avulla käyttäjä voi muokata näytöstä haluamanlaisensa ja personoida näkymiä eri tyyleillä ja väreillä.

Kello painaa ainoastaan 35 grammaa yhdessä rannekkeiden kanssa. Äärimmäisen keveytensä ansiosta Polar Ignite 3 on miellyttävä pitää vuorokauden ympäri. Toisin kuin monia muita siroja hyvinvointikelloja, Polar Ignite 3 ei tarvitse ladata joka päivä kirkkaasta näytöstä ja tehokkaista ominaisuuksista huolimatta. Sen akku kestää jopa viisi päivää yhdellä latauksella, kun kelloa käytetään aktiivisuuden ja unen seurantaan ympäri vuorokauden.

Upean muotoilun lisäksi, kellossa on käytetty huippuunsa hiottua teknologiaa. Verrattuna aikaisempien sukupolvien malleihin, Polar Ignite 3:ssa on jopa kaksi kertaa nopeampi CPU-prosessori, mikä tekee kellon käytöstä entistä sujuvampaa ja nopeampaa. Kellon litteä takaosa mahdollistaa entistä paremman ihokosketuksen, minkä ansiosta Polarin oma sykkeenmittausteknologia Polar Precision Prime™ jatkaa luokkansa parhaimpana rannesykkeen mittaus teknologiana.

Pienestä koostaan huolimatta Polar Ignite 3:ssa on myös tehokas kaksitaajuus GPS, joka hyödyntää L1- ja L5-taajuuksia tarkkkaan paikannukseen. Se mittaa matkaa ja reittiä äärimmäisellä tarkkuudella ja ottaa vähemmän häiriötä korkeista rakennuksista tai huonosta säästä.

Yhdessä Polar Ignite 3:n kanssa on julkaistu kokoelma uusia 20 millimetrin standardi pikalukituksella toimivia rannekkeita. Elegantti kristalliranneke ja pehmeä Alcantra-ranneke sopivat täydellisesti yhteen Polar Ignite 3:n värien kanssa. Rannekkeet istuvat napakasti ranteeseen ja tuntuvat pehmeiltä ihoa vasten.

Polar Ignite 3: Tärkeimmät ominaisuudet

 • SleepWise™: Edellisen yön uniin perustuva yksityiskohtainen ennuste päivän aikaisista vireystasoista eri kellonaikoina sekä arvio parhaasta ajankohdasta käydä nukkumaan.
 • Nightly Recharge™: Yön aikainen palautumisen seuranta, joka näyttää kuinka hyvin keho palautuu kuluneen päivän stressistä ja muusta kuormituksesta.
 • Sleep Plus Stages™: Automaattinen unen seuranta, joka mittaa unen määrää, laatua, keskeytyksiä ja eri univaiheiden kestoa.
 • Serene™: Ohjattu hengitysharjoitus, joka auttaa hallitsemaan stressiä ja rentouttamaan kehon sekä mielen.
 • Polar Precision Prime™ -sykkeen mittaus teknologia: Edistyksellinen optinen sykkeen mittaus.
 • 24/7 aktiivisuuden seuranta: Laskee liikkeet automaattisesti ja seuraa aktiivista aikaa, askeleita ja kuljettua matkaa.
 • FitSpark™: Päivittäinen treeniopas tarjoaa yksilöllisiä ja helppoja treenejä, jotka vastaavat käyttäjän palautumis- ja kuntotasoa sekä treenihistoriaa. Treenejä on kolmessa kategoriassa: kardio, voima ja liikkuvuus. Käyttäjän tarvitsee vain valita haluamansa treeni ja seurata ohjeita kellon näytöltä.
 • Harjoituksen aikainen ääniopastus: Reaaliaikaista palautetta kuulokkeiden tai kaiuttimen kautta tärkeimmistä metriikoista treenin aikana, kun kello on yhdistettynä Polar Flow -mobiilisovellukseen.
 • Kävelytesti: Yksinkertainen, turvallinen ja helposti toistettava tapa oman kuntotason (VO2max) selvittämiseksi – 15 minuutin reipas kävelytesti tasaisessa maastossa.
 • Älykkäät kalorit: Päivittäinen kalorien kulutus jaettuna treenien, aineenvaihdunnan ja aktiivisuuden mukaan.
 • Energianlähteet: Treenin aikainen energian kulutus jaettuna eri energianlähteiden mukaan (rasvat, hiilihydraatit, proteiinit)
 • Musiikin hallinta: Hallitse puhelimen musiikkia kellolla. Selaa soittolistoja, vaihda kappaleita ja säädä äänen voimakkuutta suoraan kellosta.
 • Polar Flow: Ilmainen treenisovellus, joka toimii kaikkien uni-, palautumis-, aktiivisuus- ja harjoitustietojen automaattisena päiväkirjana. Analysoi tuloksia, luo raportteja ja tee yksityiskohtaisia suunnitelmia yksittäisiin harjoituksiin tai koko harjoituskaudelle.
 • Kirkas AMOLED kosketusnäyttö: Helposti luettava näyttö toistaa värit kirkkaasti (Koko 1,28 tuumaa, resoluutio 416x416, 16M värit)
 • Räätälöitävät widgetit: Valitse ja muokkaa haluamasi tiedot kellotauluihin ja pääset nopeasti tarvitsemiisi toimintoihin.
 • Kaksitaajuus GPS: Äärimmäistä tarkkuutta, vähemmän häiriötä korkeista rakennuksista tai huonosta säästä.
 • Pitkä akun kesto: Jopa 30 tuntia yhtenäistä treeniaikaa täydellä GPS:llä ja sykkeen mittauksella (jopa 100 tuntia virransäästötiloilla). Jopa 5 päivää kellotilassa ympärivuorokautisella sykkeen mittauksella.
 • Tehokas prosessori: Jopa kaksi kertaa nopeampi prosessori verrattuna aikaisempien sukupolvien Polar-tuotteisin, mikä takaa entistä sulavamman käyttökokemuksen.

Saatavuus ja hinnat

Polar Ignite 3 on saatavilla tänään Polarin verkkokaupasta osoitteesta polar.com sekä virallisilta jälleenmyyjiltä kautta maan. Polar Ignite 3:n suositushinta on 329 euroa ja se on saatavilla neljässä värissä: Night Black, Purple Dusk, Greige Sand ja Brown Copper.

*Uusi SleepWise™-ominaisuus sekä harjoituksen aikainen ääniopastus tulee saataville marraskuun aikana ohjelmistopäivityksen yhteydessä. SleepWise™ -ominaisuus tulee myöhemmin tänä vuonna saataville kaikille Polar Flow käyttäjille, joiden laite tukee Sleep Plus Stages™ -unen seurantaa.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Polar

Yli neljänkymmenenviiden vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy

Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi