Ohita
Uusi Polar Ignite 3 Titanium on valmistettu premium materiaaleista
Uusi Polar Ignite 3 Titanium on valmistettu premium materiaaleista

Tiedote -

Polar julkaisee uuden Ignite 3 Titanium fitness- ja hyvinvointikellon entistä monipuolisemmalla treeni- ja hyvinvointiopastuksella

Polar Electro, hyvinvointiteknologian ja sykkeenmittauksen edelläkävijä on julkaissut uuden sukupolven Ignite 3 Titanium fitness- ja hyvinvointikellon. Kyseessä on uusi, premium-materiaaleista valmistettu versio viime vuonna julkaistusta Ignite 3 -kellosta. Uutuudesta löytyy tuttujen Ignite 3 ominaisuuksien lisäksi myös kaksi täysin uudenlaista ominaisuutta hyvinvoinnin ja harjoitusten optimointiin, jotka ovat nyt saatavilla 2.0 ohjelmistopäivityksenä myös kaikille Polar Ignite 3 -käyttäjille.

Polar Ignite 3 Titanium tarjoaa yli 150 lajiprofiilia, parannellun kaksitaajuus GPS:n sekä Polarin monipuoliset aktiivisuus-, palautumis- ja harjoitusominaisuudet. Täysin uudenlainen ihon lämpötilan seuranta sekä harjoituksen aikainen lepovaiheen optimointi tekevät Polar Ignite 3 Titaniumista yhden kaikkien aikojen edistyksellisimmistä harjoituskumppaneista, joka kannustaa keskittymään levon merkitykseen ja oman vuorokausirytmin löytämiseen.

Kruunun jalokivenä on kevyt, mutta äärimmäisen kestävä titaanista valmistettu kellokehys. Polar Ignite 3 Titanium on valittavana joko mustalla silikonirannekkeella tai tyylikkäällä ruskealla nahkarannekkeella.

“Uusi Polar Ignite Titanium nostaa koko tuoteperheen jälleen uudelle tasolle”, Polarin toimitusjohtaja, Sander Werring sanoo. ”Polar Ignite 3 Titanium jatkaa edeltäjiensä tapaan Red Dot -muotoilupalkinnon voittaneella designilla nostaen riman vielä korkeammalle premium-materiaaleilla ja uusilla entistä yksityiskohtaisempaa opastusta tarjoavilla ominaisuuksilla, jotka auttavat käyttäjiä löytämään tasapainon elämäänsä.”

Entistä parempaa opastusta palautumiseen

Polar Ignite 3 Titaniumin ominaisuudet auttavat käyttäjiä kiinnittämään erityistä huomiota levon merkitykseen. Päivittäisestä vireystilasta kertova SleepWise™-ominaisuus julkaistiin viime vuonna Polar Flow -sovelluksessa ja nyt Polar Ignite 3 Titanium julkaisun yhteydessä ominaisuus tuodaan myös kellotaulunäkymäksi. Käyttäjä saa heti herätessään automaattisen analyysin kuluneen yön vaikutuksesta tulevan päivän vireystasoihin.

Täysin uusi Ihon lämpötilan seuranta tarkkailee käyttäjän ranteen lämpötilan vaihtelua automaattisesti yön aikana ja tarjoaa aamulla yhteenvedon, jota verrataan kuluneen kuukauden keskiarvoon. Ominaisuuden avulla käyttäjä voi tulkita kehonsa tilaa, sillä kohonnut lämpötila yhdistettynä muutoksiin sykevälivaihtelussa tai hengitystiheydessä voi esimerkiksi indikoida sairastumista. Naiset voivat myös hyödyntää lämpötiladataa oman kuukautiskiertonsa seurantaan.

Polar Ignite 3 Titanium esittelee myös uuden Lepovaiheen optimointi –harjoitusominaisuuden. Se analysoi käyttäjän sykettä harjoituksen työ- ja lepovaiheiden aikana ja auttaa saamaan parhaan mahdollisen hyödyn harjoituksesta. Ominaisuus opastaa sykedataan perustuen, kuinka kauan levätä sarjojen välissä, tehden siitä täydellisen ominaisuuden lihasvoimaa ja -kestävyyttä kasvattavaan harjoitteluun sekä korkean intensiteetin HIIT-treeneihin.

Kaikki uudet ominaisuudet, SleepWise™ kellotaulunäkymä, Ihon lämpötilan seuranta sekä Lepovaiheen optimointi, ovat nyt saatavilla 2.0 ohjelmistopäivityksenä myös kaikille Polar Ignite 3 -käyttäjille.

Premium materiaalit ja pohjoismainen design

Polar Ignite 3:lle on myönnetty Red Dot 2023 -tuotedesignpalkinto ja Titanium jatkaa ensiluokkaisella muotoilullaan sen jalanjäljissä. Äärimmäisen kestävä, mutta erittäin herkästi reagoiva Gorilla Glass 3.0 -lasi suojaa kirkasta AMOLED näyttöä, joka on helposti luettavissa kaikissa olosuhteissa – niin sisällä kuin ulkona. Upeaa näyttöä ympäröi 100 % titaanista valmistettu äärimmäisen kevyt ja kestävä kellokehys, joka tuo Polar Ignite 3 Titaniumille uudenlaisen tyylikkään ilmeen.

Polar Ignite 3 Titaniumista on saatavilla kaksi erilaista vaihtoehtoa, joko mustalla silikonirannekkeella tai settinä, jossa on mustan silikonirannekkeen lisäksi tyylikäs ruskea nahkaranneke. Kelloa on myös mahdollista kustomoida omaan tyyliin sopivaksi erikseen myytävillä 20 mm standardirannekkeilla.

Upea ja käytännöllinen muotoilu ovat tunnusomaisia piirteitä Polarin suomalaisille juurille ja tyylikkään designin lisäksi Polar Ignite 3 Titanium tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen. Polar Ignite 3 Titanium on jopa kaksi kertaa nopeampi kuin Polar Ignite 1 tai 2 ja sen akku kestää jopa viisi päivää yhdellä latauksella. Tämän lisäksi tuote tarjoaa kaksitaajuus GPS:n, jonka ansioista GPS:n keskimääräinen sijaintivirhe on kaksi kertaa pienempi verrattuna aikaisempien sukupolvien malleihin.

Polar Ignite 3 Titanium: Tärkeimmät ominaisuudet

 • Ihon lämpötilan seuranta: Automaattinen yönaikainen ihon lämpötilan mittaus tarkkailee ranteesi lämpötilan vaihteluita nukkuessasi ja auttaa tulkitsemaan kehoasi.
 • Lepovaiheen optimointi: Lepovaiheen optimointi analysoi sykettäsi treenin työ- ja lepovaiheiden aikana ja opastaa yksilöllisesti, milloin kannattaa aloittaa treenin seuraava työvaihe.
 • SleepWise™ päiväkohtainen vireystila suoraan kellosta:Ainutlaatuinen unenseuranta visualisoi kuinka nukuttu yö vaikuttaa päiväkohtaiseen vireystilaasi. Saat analyysin suoraan kellon näytölle.
 • Titaaninen kellokehys: Titaanista valmistettu kellokehys varmistaa kellon äärimmäisen kestävyyden ja tekee ulkonäöstä tyylikkään.
 • Kaareva Gorilla Glass 3.0 -linssi: Äärimmäisen kestävä, mutta herkästi kosketukseen reagoiva linssi on suunniteltu takaamaan erinomainen suoja ja sulava käytettävyys.
 • Korkearesoluutioinen AMOLED kosketusnäyttö: Terävä ja kirkas näyttö toistaa värit upeasti ja on helposti luettavissa kaikissa olosuhteissa. Koko 1.28 tuumaa, resoluutio 416x416, 16M värit.
 • Räätälöitävät widgetit: Valitse ja muokkaa haluamasi tiedot kellotauluihin ja pääset nopeasti valitsemiisi toimintoihin.
 • Kaksitaajuus GPS: Entistä tarkempi GPS-mittaus, joka ottaa vähemmän häiriötä esimerkiksi korkeista rakennuksista tai huonosta säästä.
 • Pitkä akunkesto: Jopa 5 päivää kellotilassa ympärivuorokautisella sykkeenmittauksella tai jopa 30 tuntia yhtenäistä treeniaikaa täydellä GPS:llä ja sykkeenmittauksella (jopa 100 tuntia virransäästötiloilla).
 • Tehokas prosessori: Jopa kaksi kertaa nopeampi käyttöliittymä kuin aikaisemman sukupolven Polar Ignite -malleilla.
 • Polar Precision Prime™ optinen sykkeenmittaus teknologia: Edistyksellinen ja tarkka optinen sykkeenmittaus teknologia.
 • Nightly Recharge™: Automaattinen palautumisen seuranta, joka näyttää kuinka hyvin kehosi palautui päivän rasituksesta yön aikana.
 • Sleep Plus Stages™: Automaattinen unen seuranta, joka seuraa unen määrää, laatua ja eri univaiheiden kestoa.
 • Serene™: Ohjattu hengitysharjoitus, joka auttaa rentouttamaan kehoa ja mieltä ja hallitsemaan stressiä.
 • Aktiivisuuden seuranta: Polar Ignite 3 Titanium seuraa aktiivista aikaa, askeleita ja kuljettua matkaa joka päivä.
 • FitSpark™: Päivittäiset, automaattiset treeniehdotukset ja ohjeet, jotka vastaavat käyttäjän kuntotasoa ja päivittäistä kehon palautumisen tilaa.
 • Harjoituksen äänipalaute: Äänipalaute Polar Flow'n kautta treenin aikana. Yhdistä puhelimesi kuulokkeisiin tai kaiuttimeen, keskity itse tekemiseen, nauti musiikista ja saat kaiken tarpeellisen tiedon treenistäsi suoraan kuulokkeisiin tarkistamatta kellosi näyttöä.
 • Kävelytesti: Yksinkertainen, turvallinen ja helposti toistettava 15 minuutin kävelytesti, joka antaa arvion käyttäjän VO2max -arvosta.
 • Älykkäät kalorit: Kalorien kulutus treenin aikana sekä päivän kokonaiskulutus.
 • Energian lähteet: Yhteenveto harjoituksen aikana käytetyistä energianlähteistä ja niiden prosenttiosuuksista (rasvat, proteiinit ja hiilihydraatit)
 • Musiikin hallinta: Yhdistä kello puhelimen musiikkisovellukseen ja ohjaa soittolistaa ja äänenvoimakkuutta suoraan kellon näytöltä.
 • Polar Flow: Polarin ilmainen sovellus kokoaa yhteen paikkaan kaikki aktiivisuus, harjoitus, uni ja palautumistietosi, jotta voit analysoida tuloksiasia ja seurata kehittymistäsi helposti.

Saatavuus ja hinnat

Polar Ignite 3 Titanium on saatavilla tänään Polarin verkkokaupasta ja valituilta jälleenmyyjiltä. Tuotteen suositushinta mustalla silikonirannekkeella on 369 euroa ja yhdessä mustan silikonirannekkeen ja ruskean nahkarannekkeen kanssa 399 euroa.

Lataa tuotekuvat tästä

Lataa actionkuvat tästä

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Polar

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy

Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi