Ohita
Polar V650 on nyt saatavilla myös yhdessä optisen OH1 -sykemittarin kanssa
Polar V650 on nyt saatavilla myös yhdessä optisen OH1 -sykemittarin kanssa

Tiedote -

Polar V650 -GPS-pyöräilytietokone päivittyi

Polar on julkaissut ohjelmistopäivityksen Polar V650 -pyöräilytietokoneeseensa.Ohjelmistopäivitys tuo mukanaan kolme uutta ominaisuutta sekä parannuksia jo olemassa oleviin ominaisuuksiin ja käytettävyyteen. Kauan toivottu päivitys nostaa pyöräilytietokoneen ominaisuuksiltaan täysin uudelle tasolle. Tämän lisäksi Polar V650 on nyt ostettavissa yhdessä optisen OH1-sykesensorin kanssa.

Uusina ominaisuuksina ovat Strava Live Segments -tuki, ilmanpainemittariin ja GPS:ään perustuva kaltevuusmittaus sekä harjoituksen aikana näytöllä näkyvät entistä edistyksellisemmät TrainingPeaks-tehometriikat: normalized power (NP), intensity factor (IF) ja training stress score (TSS).

Uuden ohjelmiston saa ladattua olemassa olevaan Polar V650 -pyöräilymittariin kytkemällä laitteen tietokoneeseen ja hyväksymällä Polar Flow Syncin tarjoaman ohjelmistopäivityksen. Uusiin mittareihin ohjelmisto latautuu käyttöönoton yhteydessä.

Polar V650 on älykäs pyöräilymittari, jonka avulla voi luoda erilaisia profiileja erilaisiin harjoituksiin kuten maantie, maasto- ja sisäpyöräilyharjoituksiin. Profiileja voi muokata niin, että näkyvissä on vain ne tiedot, joita harjoituksessa tarvitaan. Yhdistämällä mittarin Polar-sykesensoriin käytössä on myös muut Polarin älykkäät harjoitusominaisuudet.

Polar V650:ssä on OpenStreetMap -tuki, jonka ansiosta pyöräilytietokoneeseen voi ladata jopa 450x450 kilometriä laajan kartta-alueen. Yli kaksi miljoonaa rekisteröitynyttä OpenStreetMaps -käyttäjää pitävät huolen siitä, että kartat ja reitit ovat ajantasalla. Suuren värikosketusnäytön ansiosta karttojen selaaminen on helppoa.

Polar V650 on saatavilla yksittäin, yhdessä H10-sykesensorin kanssa sekä yhdessä optisen OH1-sykesensorin kanssa. Ostaessaan minkä tahansa V650-pakkauksen saa kaupanpäälle ilmaisen 60 päivän Strava Premium -jäsenyyden*.

*Vain uusille Premium-jäsenille

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi