Ohita
Uusi Polar Verity Sense on helppo pujottaa käsivarteen tai kiinnittää uimalasien hihnakiinnikkeellä ohimolle.
Uusi Polar Verity Sense on helppo pujottaa käsivarteen tai kiinnittää uimalasien hihnakiinnikkeellä ohimolle.

Tiedote -

Polar lanseeraa uuden sukupolven sykesensorin: Polar Verity Sensen

Kempele, Suomi, 10. helmikuuta 2021 - Maailman johtava sykkeenmittausteknologian asiantuntija Polar on julkaissut uuden lisäyksen tuotevalikoimaansa: optisen Polar Verity Sense -sykesensorin. Taustalla on yli neljänkymmenen vuoden kokemus puettavasta teknologiasta sekä kaikkien aikojen tarkin sykesensori Polar H10. Näiden pohjalta rakennettu Polar Verity Sense avaa uudenlaisia mahdollisuuksia mittaamalla sykkeen käsivarresta tai ohimolta. Se on täydellinen vaihtoehto lajeihin, joissa rinnan ympärille laitettava sykevyö tai rannesykkeenmittaus rajoittaa liikkumista. Polar Verity Sense tarjoaa myös entistä pidemmän akunkeston, pidemmän Bluetooth-kantaman sekä suuremman muistin kuin aikaisempi optinen sykesensori.

Sykkeenmittaus treenin aikana ei ainoastaan mahdollista suorituksen ja kehityksen seuraamista vaan auttaa turvallisen ja oikeaoppisen treenin tekemisessä. Monipuolisesti mukautuvan ja kompaktin muotoilunsa ansiosta Polar Verity Sense mahdollistaa sykkeenmittauksen lajeissa, joihin rinnan ympärille kiinnitettävä sykevyö tai rannesykkeenmittaus ei ole aikaisemmin soveltunut. Uinti, kamppailulajit, nyrkkeily, tanssi – Polar Verity Sense on suunniteltu heille, jotka haluavat mitata treenejään tarkasti lajista riippumatta.

Polarin toimitusjohtaja Tomi Saario sanoo: ”Meidän uniikki pohjoinen sijaintimme lähellä napapiiriä on opettanut sen, kuinka tärkeää on pystyä mukautumaan vaihteleviin olosuhteisiin ja ympäristöihin. Rinnan ympärille kiinnitettävä sykevyö ja rannesykkeenmittaus toimivat erinomaisesti useimmissa lajeissa, mutta ei välttämättä kaikissa – Polar Verity Sense on vastauksemme tähän. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja, joilla auttaa urheilijoita ymmärtämään kehoaan entistä paremmin ja olemme ylpeitä saadessamme tuoda näin monipuolisen ja kompaktin tuotteen suurelle yleisölle.”

Suomen tunnetuin UFC-ottelija Makwan Amirkhani treenaa kovaa ja monipuolisesti eri lajeja, joissa sykkeemittaus voi olla haastavaa.

”Harjoitusohjelmaani kuuluu tällä hetkellä useita eri lajeja ja haluan saada tarkkaa dataa jokaisesta suorituksestani. Tällä uudella sykesensorilla voin mitata tarkasti lajinomaista harjoittelua eli nyrkkeilyä, painia ja vapaaottelun sparria ja käytän sitä myös oheisharjoittelussa kuten uinnissa. Sensori on erittäin hyvä lisä harjoitteluuni, ja tulemme käyttämään näitä myös muiden ammattilaisurheilijoiden kanssa uudessa treenikeskuksessani, jota olen juuri avaamassa.”

Mukautuvan muotoilun lisäksi Polar Verity Sense on suunniteltu yhteensopivaksi monien laitteiden kanssa. Olipa kyseessä urheilukello, pyörämittari tai juoksumatto, Polar Verity Sense on helposti yhdistettävissä muihin laitteisiin kahden samanaikaisen Bluetooth-yhteyden sekä ANT+-yhteyden ansiosta. Tämä mahdollistaa reaaliaikaisen sykeseurannan. Treeni voidaan myös tallentaa sensorin sisäiseen muistiin ja siirtää jälkikäteen sovellukseen tarkasteltavaksi.

Polar Verity Sense tuo mukanaan uusia etuja jo olemassa olevien sykesensoreiden rinnalle ja on Polar H10:n ja Polar H9:n ohella erinomainen kumppani Polar Flow’lle, ilmaiselle treenisovellukselle, joka tarjoaa laajalti harjoitusmahdollisuuksia ja dataa.

  • Mukava: Polar Verity Sense pitää ranteen vapaana ja mahdollistaa näin täyden liikkumisen vapauden. Pujota se käsivarteesi, kiinnitä se uimalaseihisi tai aseta se napakasti ihoasi vasten ihonmyötäisen vaatteen alle. Se on erinomainen vaihtoehto niihin lajeihin ja tilanteisiin, joissa rannesykkeenmittausta tai rinnan ympärille kiinnitettävää sykevyötä ei voi käyttää.
  • Helppo: Polar Verity Sensessä on vain yksi painike, mikä tekee sen käyttämisestä todella helppoa. Sensoria ei tarvitse kastella ennen treenin aloittamista eikä sen pukeminen vaadi paidan nostamista.
  • Yhdistettävä: Bluetooth® ja ANT+ mahdollistavat Polar Verity Sensen yhdistämisen useisiin eri laitteisiin. Voit muodostaa kaksi samanaikaista Bluetooth-yhteyttä. Seuraa sykettä reaaliajassa yhdistetyllä laitteella tai tallenna treeni sensorin sisäiseen muistiin ja siirrä se jälkikäteen sovellukseen.
  • Monipuolinen: Polar Verity Sense sopii lukemattomiin eri urheilulajeihin aina taistelulajeista tanssiin ja uintiin. Olitpa huippu-urheilija tai satunnainen kuntoilija, Polar Verity Sense mahdollistaa aktiviteettiesi seuraamisen tarkasti ja helposti.
  • Uimarin paras kaveri: Kun käytät Polar Verity Senseä allasuinnissa uimalasien hihnakiinnikkeessä ohimollasi, sensori tallentaa sykkeen, uintikierrokset, matkan ja vauhdin automaattisesti.
  • Syksesensoriperheen uusin jäsen: Polar Verity Sense on evoluutio Polar OH1 ja Polar H10 sensoreiden ominaisuuksista:
  • 8 tuntia pidempi akunkesto yhdellä latauksella (20 tuntia)
  • 75 metriä pidempi monisuuntainen Bluetooth-kantama (jopa 150 metriä)
  • 12 MB isompi sisäinen muisti (16 MB, 600 tuntia harjoitusdataa)

Sovelluskehittäjien mahdollisuudet

Polar Verity Sense tarjoaa sovelluskehittäjille laajamittaisen API- ja SDK-tuen, jonka avulla on mahdollista hyödyntää sensorin keräämää dataa uusissa sovelluksissa. Polar Verity Sensessä on optinen sykesensori, kiihtyvyysanturi, magnetometri sekä gyroskooppi, jotka mahdollistavat mitä erilaisimpien sykkeeseen tai liikkeeseen perustuvien sovellusten kehittämisen. Mahdollisuudet ovat rajattomat, mitä kaikkea reaaliajassa kerättävän syke- ja liikedatan ympärille voidaan rakentaa. Lisätietoja: www.polar.com/en/developers/sdk

Polar Verity Sense on ennakkotilattavissa 10.2.2021 alkaen Polarin verkkokaupasta 89,90 euron suositushintaan. Tilausten toimitukset aloitetaan 17.2.2021.

Lisätiedot, kuvapyynnöt ja testilaitteet: iia.liimatainen@polar.com

Painokelpoiset tuotekuvat. Salasana: VeritySense

Aiheet

Kategoriat


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilöt

Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Ville Uronen

Ville Uronen

Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi