Ohita
Yhteistyön myötä Kilometrikisan poljetut kilometrit ja minuutit saa jatkossa siirrettyä automaattisesti Polar Flow'sta Kilometrikisan järjestelmään.
Yhteistyön myötä Kilometrikisan poljetut kilometrit ja minuutit saa jatkossa siirrettyä automaattisesti Polar Flow'sta Kilometrikisan järjestelmään.

Tiedote -

Suomen suurin pyöräilykampanja Kilometrikisa ja Polar aloittavat yhteistyön

Kilometrikisa ja Polar ovat solmineet kumppanuussopimuksen vuoden 2023 loppuun saakka. Yhteistyön myötä Kilometrikisaan osallistuminen sujuvoituu, kun poljetut kilometrit ja minuutit on mahdollista siirtää Polar Flow -sovelluksen kautta automaattisesti Kilometrikisan järjestelmään.

Kilometrikisa on Suomen suurin pyöräilykampanja, jossa joukkueet kisaavat leikkimielisesti toisiaan vastaan siitä, kuka polkee eniten minuutteja tai kilometrejä. Vuonna 2021 mukana oli 37 000 henkilöä, jotka yhdessä polkivat yli 27 miljoonaa kilometriä.

‘’Vuodesta 2009 järjestetty Kilometrikisa on pidetty toiminnoiltaan tarkoituksella yksinkertaisena, jotta liittyminen kampanjaan olisi helppoa ja sujuvaa. Viime vuosina olemme kuitenkin saaneet enenevissä määrin palautetta, että manuaalisesti tapahtuva kilometrien ja minuuttien kirjaaminen koetaan työläänä’’, kertoo pyöräilyn edistämisen koordinaattori Tuija Mikkonen Pyöräilykuntien verkostosta.

Alkava yhteistyö Polarin kanssa tuo toivotun kehityksen Kilometrikisaan. Jatkossa Kilometrikisaan osallistuvat voivat hyödyntää kilometrien ja minuuttien kirjaamiseen Polar Flow -sovellusta, joka kerää reaaliaikaista tietoa pyöräilykilometreistä ja -minuuteista ja siirtää ne automaattisesti Kilometrikisan kalenteriin käyttäen avointa Polar API -rajapintaa. Sovelluksen avulla osallistuja pystyy myös helposti seuraamaan oman kunnon kehittymistä Kilometrikisan aikana.

Pyöräily on yksi parhaista liikkumismuodoista

Vuodesta 2009 järjestetystä Kilometrikisasta on muodostunut työpaikoilla ja monissa muissa yhteisöissä yksi vuoden odotetuimmista tapahtumista, johon osallistutaan mielellään. Yhteinen kilometritavoite innostaa polkemaan sekä työmatkoilla että vapaa-ajalla. Kilometrikisa kannustaa pyörän selkään myös heitä, jotka ovat pitäneet taukoa pyöräilystä.

Kilometrikisan kumppanina Polarilla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, että pyöräilyn terveys- ja hyvinvointivaikutukset leviävät entistä laajemmalle. ”Haluamme kannustaa suomalaisia muun muassa lisäämään arkiliikuntaa. Pyöräily sopii lähes kaikille ja on yksi parhaista liikuntamuodoista esimerkiksi työmatkojen kulkemiseen. Pyöräily ylläpitää ja kehittää kestävyyttä ja lihaskuntoa sekä parantaa vireyttä’’, kertoo Polarin asiakkuuspäällikkö VIlle Uronen.

Yhteistyöllä tuloksiin

Kilometrikisan kaltaisilla kampanjoilla pystytään vaikuttamaan ihmisten liikkumistottumuksiin, mutta on selvää, että ilman uudistumista ja kehittymistä suosiota on haasteellista pitää yllä.

‘’On hienoa, että pääsemme aloittamaan yhteistyön Polarin kanssa, jolla on vankka kokemus suomalaisten liikkumissuoritusten mittaamisesta jo vuosien takaa. Olemme erittäin iloisia, että Polarilla on tunnistettu Kilometrikisan pitkäjänteinen työ pyöräilyn edistämisen eteen ja että he haluavat olla jatkossa mukana tukemassa tätä työtä’’, Mikkonen kertoo.

Lisätietoa:

Tuija Mikkonen, pyöräilyn edistämisen koordinaattori

Pyöräilykuntien verkosto

tuija.mikkonen@poljin.fi, 040 7586 535

Ville Uronen, Asiakkuuspäällikkö

Polar Electro Finland Oy

ville.uronen@polar.com, 040 5134 670

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi