Ohita
Polar on jälleen mukana vappuna käynnistyvässä Kilometrikisassa

Tiedote -

Polar on jälleen mukana vappuna käynnistyvässä Kilometrikisassa

Kilometrikisaa poljetaan taas 1.5.−22.9.2022. Kymmeniätuhansia osallistujia vuosittain keräävä kisa tarjoaa työyhteisöille helpon ja hauskan tavan tukea työntekijöiden aktiivisen arkeen palaamista.
Se kannustaa polkemaan ja lisää yhteisöllisyyttä työpaikoilla.

Jo vuodesta 2009 järjestetty Kilometrikisa on vuosittain järjestettävä kampanja, johon osallistuu kymmeniätuhansia suomalaisia. Leikkimielisessä kisassa joukkueet kisaavat toisiaan vastaan siitä, kuka polkee eniten minuutteja ja kilometrejä. Iso osa Kilometrikisassa polkevista joukkueista on työyhteisöjä.

Kilometrikisan menestys nojaa yksinkertaiseen konseptiin. Yksi henkilö ilmoittaa joukkueen kisaan ja muut liittyvät joukkueeseen. Poljetut kilometrit ja minuutit merkitään henkilökohtaiseen kalenteriin, josta ne lasketaan mukaan joukkueen yhteiseen tulokseen. Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta, sillä poljetut kilometrit ja minuutit on mahdollista siirtää kätevästi Polar Flow -sovelluksen kautta Kilometrikisan järjestelmään. Flow’n avulla osallistujat pystyvät helposti seuraamaan oman kunnon kehittymistä Kilometrikisan aikana.

Kilometrikisaan osallistuminen on keino tukea paluuta aktiiviseen arkeen

Työnantajilla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa siihen, miten ihmiset liikkuvat. Pitkän etätyöjakson jälkeen työnantajien rooli liikkumiseen kannustamisessa on yhä tärkeämpi. Kilometrikisa tarjoaa helpon ja hauskan keinon vauhdittaa paluuta työpaikoille ja arkeen. ’’Vuoden 2020 Kilometrikisan vaikuttavuuskyselystä selvisi, että työpaikoilla monet kokevat yhteisen kilometritavoitteen lisäävän pyöräilymotivaatiota. Useampi vastanneista myös kertoi, että Kilometrikisa lisää vuorovaikutusta ja tunnetta ryhmään kuulumisesta’’, kertoo pyöräilyn edistämisen koordinaattori Tuija Mikkonen Pyöräilykuntien verkostosta.

’’Erilaiset liikkumista ja yhteisöllisyyttä tukevat kampanjat ja tempaukset ovat juuri se mitä nyt tarvitaan. Jos liikkuminen on jäänyt etätyön aikana vähemmälle, pyöräilystä on helppo aloittaa, koska vauhdin voi säätää itselle sopivaksi’’, kannustaa Mikkonen.

Lisätietoa:

Tuija Mikkonen, pyöräilyn edistämisen koordinaattori, Pyöräilykuntien verkosto
tuija.mikkonen@poljin.fi, 040 7586 535

Kilometrikisa on Pyöräilykuntien verkoston järjestämä valtakunnallinen pyöräilyyn kannustava kampanja, joka on käynnissä 1.5.−22.9.2022.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi