Ohita
Polar ja Talvikilometrikisa kannustavat jatkamaan pyöräilyä myös talvella

Tiedote -

Polar ja Talvikilometrikisa kannustavat jatkamaan pyöräilyä myös talvella

Polarin ja Kilometrikisan yhteistyö jatkuu myös Talvikilometrikisassa 2023. Leikkimielinen kisa käynnistyy tammikuun 1. päivä ja päättyy helmikuun lopulla. Kampanjaan voi ilmoittautua Kilometrikisan sivuilla.

Talvikilometrikisan tavoitteena on innostaa yhä useampia kokeilemaan talvipyöräilyä. Joukkueet kisaavat toisiaan vastaan siitä, kuka polkee eniten minuutteja ja kilometrejä. Talvella poljettava kampanja kerää vuosittain tuhansia osallistujia.

Polarin ja Kilometrikisan yhteistyön myötä Polar Flow’n ja Kilometrikisan kalenterin välille on tehty integraation, jonka ansiosta poljetut kilometrit ja minuutit on mahdollista siirtää suoraan Polar Flow’sta Kilometrikisan kalenteriin. Tämä on tehnyt kampanjaan osallistumisesta entistä sujuvampaa.

Automaattisen pyöräilykilometrien ja -minuuttien siirron lisäksi Polar Flow tarjoaa helppokäyttöisen alustan, jonka avulla kilometrikisaajat pystyvät helposti seuraamaan oman kunnon kehittymistä. Polar Flow -yhteyden on kytkenyt päälle jo yli 4 000 tyytyväistä kilometrikisaajaa.

Kilometrikisaa on järjestetty jo vuodesta 2009 lähtien. Viime vuosina se on saanut rinnalleen myös talvikilometrikisan. Kevään Kilometrikisaan osallistuu kymmeniätuhansia suomalaisia ja joukkueita kootaan etenkin työyhteisöistä. Talvikilometrikisa on erinomainen tilaisuus kannustaa työmatkaliikuntaan myös talvisin ja kasvattaa talvipyöräilijöiden joukkoa.

Kilometri- ja Talvikilometrikisan kumppanina Polarilla on mahdollisuus olla tukemassa ympärivuotista liikkumista ja vaikuttaa siihen, että pyöräilyn terveys- ja hyvinvointivaikutukset leviävät entistä laajemmalle.

Lisätietoja:

Tuija Mikkonen, pyöräilyn edistämisen koordinaattori

Pyöräilykuntien verkosto

tuija.mikkonen@poljin.fi, 040 7586 535

Ville Uronen, Asiakkuuspäällikkö

Polar Electro Finland Oy

ville.uronen@polar.com, 040 5134 670

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy

Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi