Ohita
Uusi Polar H10 on Polarin kaikkien aikojen tarkin sykesensori.
Uusi Polar H10 on Polarin kaikkien aikojen tarkin sykesensori.

Tiedote -

Polar H10 -sykesensori nyt saatavilla

Polar on julkaissut uuden, kaikkien aikojen tarkimman sykesensorinsan. Polar H10 jatkaa Polarin perinteitä tarkassa ja häiriöttömässä sykkeenmittauksessa.

Polar H10 tarjoaa edistyksellistä sykkeenmittausta ja täysin uuden mittausalgoritmin. Uuteen Polar Pro -sykevyöhön on lisätty häiriöitä ehkäiseviä elektrodeja, jotka mahdollistavat entistä tarkemman ja häiriöttömän sykkeenmittauksen. Sykevyö on tehty miellyttävästä tekstiilistä ja siihen on lisätty vyön luisumista estäviä silikonipisteitä. Sykevyön kiinnitys tapahtuu näppärästi uuden solkimekanismin ansiosta.

Polar H10:ssä on sisäinen muisti, joka mahdollistaa sykedatan tallentamisen käytettäessä yhdessä ilmaisen Polar Beat -harjoitussovelluksen kanssa. Harjoituksen tallennus aloitetaan Beatin kautta, mutta harjoituksen aikana puhelinta ei tarvita mukana, vaan harjoitus siirretään jälkikäteen Polar Beat -sovellukseen.Ominaisuus on erittäin hyödyllinen etenkin lajeissa, joissa puhelinta tai rannelaitetta ei haluta tai voida pitää, kuten eri palloilulajeissa ja uinnissa. Polar H10 -sensorin muistiin mahtuu yksi harjoitus, jonka kesto voi olla jopa 30–40 tuntia.

Sykesensorin patterin käyttöaika on noin 400 harjoitustuntia. Polar H10 on yhteensopiva kaikkien Bluetooth-yhteensopivien Polar-mittareiden ja rannekkeiden lisäksi myös johtavien kuntoilusovellusten, kuntosalilaitteiden ja monien muiden Bluetooth-laitteiden kanssa. Polar H10 on Polarin ensimmäinen sykesensori, johon on mahdollista tehdä langattomasti ohjelmistopäivityksiä Polar Beatin tai Polar Flow -sovelluksen välityksellä.

– Polar on aina ollut sykkeenmittausteknologian edelläkävijä, Polarin Smart Coaching Manager Ville Uronen kertoo.

– Polar H10 jatkaa edeltäjänsä, huikean menestyksen saavuttaneen Polar H7:n viitoittamalla tiellä. Polar H7 tuli tunnetuksi erinomaisesta tarkkuudestaan, ja nyt lisäelektrodit ja uusi algoritmi mahdollistavat sen, että H10 on vieläkin tarkempi. H10 mahdollistaa laajan liitettävyyden ja uusia käyttömahdollisuuksia, joten olemme erittäin ylpeitä voidessamme esitellä uusimman saavutuksemme.

Saatavuus

Polar H10 on saatavilla Polarin verkkokaupasta 89 euron hintaan. Sykesensori on tilattavissa Pro-kiinnitysvyöllä kahdessa eri koossa; XS–S tai M–XLL. Polar Pro -kiinnitysvyön voi ostaa myös erikseen ilman sykesensoria. 

Lisätietoja

Ville Uronen

Smart Coaching Manager

+358 (0)40 513 4670

ville.uronen(at)polar.com

Polar H10 tuotesivu 

Polar H10 tuotekuvat

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö Director, PR & Social Media yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi