Ohita
Polar M600 auttaa Jarkko Sipiläistä tasapainottelemaan työn, vapaa-ajan ja urheilun välillä.
Polar M600 auttaa Jarkko Sipiläistä tasapainottelemaan työn, vapaa-ajan ja urheilun välillä.

Uutinen -

Polar M600 tukena arjessa, liikunnassa ja työelämässä

Jarkko Sipiläinen työskentelee hymiöllisiä asiakaspalautepäätteitä toimittavalla HappyOrNotilla HR-liiketoiminnan vetäjänä. Intohimoisella urheilijalla on ollut nyt puolitoista vuotta käytössä Polarin M600 -urheiluälykello, josta löytyy lukuisia eri ominaisuuksia niin liikunnan kuin työelämän tueksi.

Katso Jarkon haastattelu

Urheilussa Sipiläinen käyttää kelloa treenien keston ja sykkeen seuraamisessa sekä yleisen liikuntakirjanpidon tukena. Työelämässä taas muun muassa kalenteriominaisuudet ja säätiedot ovat olleet hyödyllisiä toimintoja.

– Toimii se hyvin kellonakin – kaikki löytyy samasta paketista. Mittaan kellolla esimerkiksi treenien kestoa sekä kalorien kulutusta, uinnissa aikoinaan suomenmestaruuksiakin voittanut Sipiläinen kertoo

– Kello auttaa tasapainoilemaan urheilun, työn ja vapaa-ajan välillä. Se ohjaa aktiivisuuden ylläpitoon, ja siinä mielessä kello on ollut eräänlainen personal trainer, hän jatkaa.

Tehokas apu uinnissa

Entisenä ammattilaisuimarina Sipiläinen tietää, että esimerkiksi sykkeen mittaaminen uidessa on hankalaa erillisillä rinnalle asetettavilla sykevöillä. M600 on hylännyt ylimääräiset laitteet, ja sykkeen mittaaminen onnistuukin suoraan ranteesta.

– Sykkeen mittaaminen ranteesta on toiminut todella hyvin, olenpa ollut sitten juoksulenkillä, patikoimassa tai uimassa. Tänäkin aamuna kävin uimahallissa uintilenkillä, ja treenin jälkeen oli kiva katsoa, miten paljon oli tullut kulutusta, minkälainen suorituksen kesto oli ja millä sykerajoilla tuli uitua.

Istumahälytykset kannustavat liikkeelle

Työelämässä kellon hyöty on näkynyt istumahälytyksinä sekä kalenteri-ilmoituksina. Työssään Sipiläinen istuu runsaasti autossa ja toimistolla, ja pidemmän paikallaolon jälkeen kello muistuttaa, että nyt olisi aika lähteä liikkeelle.

– Ehkä sitä on alitajuisesti alkanut liikkua säännöllisemmin, ettei hälytyksiä tulisi, Sipiläinen naurahtaa.

– Kalenteri-ilmoituksista on taas ollut sellainen hyöty, että niiden avulla tulevat palaverit muistaa paremmin. Seuraan kellosta aika usein päivän agendaa ja sitä, minkälaisia tapaamisia on tulossa, hän jatkaa.

Tiedot aktiivisuudesta helposti talteen

Kiitosta saa myös Polar Flow -palvelu, joka kokoaa aktiivisuuden päiväkirjamaiseksi yhteenvedoksi. Palvelu toimii näppärästi niin tietokoneella kuin puhelimella.

– Sieltä voi katsoa kattavat päiväkirjat ja aktiivisuusraportit. Voin esimerkiksi seurata viikoittaisia ja kuukausittaisia tuloksia sekä sitä, miten olen kehittynyt, ja miten esimerkiksi olen aiemmin tehnyt jonkin juoksu- tai uintilenkin, Sipiläinen kertoo.

– M600 on aktivoinut arkeani, ja sen avulla pystyn mittaamaan kertyneitä askelia sekä tehtyjä harjoituksia. Olin sitten Suomessa tai ulkomailla, kello toimii ajasta ja paikasta riippumatta, hän päättää.

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö Director, PR & Social Media yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi