Ohita
Polar M200 toimii todella hyvin ja voin seurata millaisia harjoituksia on tehty
Polar M200 toimii todella hyvin ja voin seurata millaisia harjoituksia on tehty

Uutinen -

​Sykkeen mittaaminen on tehty mahdollisimman helpoksi

Jutta Nurmi asuu perheineen Turussa ja työskentelee OP-Vakuutuksessa myyntijohtajana. Työ on toimistotyötä ja sisältää paljon istumista. Istumisen vastapainoksi Jutta harrastaa aktiivisesti liikuntaa, ja apuvälineenä hän on käyttänyt jo pitkään erilaisia sykemittareita. Tällä hetkellä käytössä on Polarin M200, johon Jutta on ollut erityisen tyytyväinen.

Katso Jutan haastattelu

Jutta on käyttänyt uutta sykejuoksukelloaan reilun kuukauden ajan sekä arjessa että liikkuessa, ja käyttökokemuksia erilaisista urheilulajeista on kertynyt runsaasti.

– Harrastan esimerkiksi Crossfitiä, juoksua ja kävelyä. Kello toimii todella hyvin ja sopii juuri omaan käyttööni. Pidän siitä, että liikunnasta jää jonkinlainen jälki – näen, millaisia harjoituksia on tehty ja miten pitkään, sekä millä sykealueella on liikuttu. Kellon ominaisuuksiin sisältyy GPS, ja esimerkiksi lenkkien reitit voi siirtää tietokoneelle. Siten voi seurata, miten syke muuttuu ja vauhti kehittyy, Jutta kertoo.

M200 eroaa muista sykemittareista erityisesti siten, ettei siinä ole erillistä rinnalle asetettavaa vyötä, vaan syke mitataan ranteesta.

– Se tekee kellosta äärimmäisen käyttäjäystävällisen. Oman sykkeen mittaaminen on tehty mahdollisimman helpoksi, kun erillisiä virityksiä ei tarvita, vaan pelkkä kello riittää, Jutta kehuu.

Kello mukana myös töissä ja nukkuessa

Uusi kello on ollut Jutalla käytössä myös työskennellessä ja nukkuessa.

– Käytän sitä lähestulkoon vuorokauden ympäri. On ollut mielenkiintoista nähdä, millaisia unirytmini ovat ja minkälaisia unijaksoja yön aikana tulee. Töissä kello muistuttaa pidemmän paikallaolon jälkeen, että on aika liikkua, mikä on mielestäni todella tärkeä asia, Jutta sanoo.

Polar Flow –palvelun avulla tarkat tiedot vaikka koko vuodesta

Kiitosta saa myös Polar Flow, joka on tietokoneen ja kännykän kautta toimiva palvelu. Palvelun käyttöönotto vie vain hetken ja sen avulla pystyy tallentamaan esimerkiksi valmiita lajiprofiileja kelloon.

– Se on käyttäjäystävällinen sovellus, ja tiedot on helppo synkronoida koneelle. Pidän mielelläni päiväkirjaa harjoittelusta. On mukavaa, kun näkee, miten paljon ja millaisia lajeja on harrastanut vaikka koko viimeisen vuoden aikana. Palvelun avulla kellosta saa enemmän irti, siellä voi harjoittelun lisäksi seurata arjen aktiivisuutta ja yön kulkua.

Koko paketti on näppärästi ranteessa mukana

Jutan aikaisemmin käyttämiin sykemittareihin verrattuna kaikkein isoin muutos on sykevyön puuttuminen. Kiitosta saavat myös laitteen ulkonäkö ja helppokäyttöisyys.

– Suosittelisin kelloa ehdottomasti muille liikkujille, koska sitä on erittäin helppo ja mukava käyttää. Mielestäni se on myös hyvännäköinen, ja rannekkeenkin pystyy halutessaan vaihtamaan, Jutta toteaa.

– Sykemittari suoraan ranteessa on minulle todella iso asia. Kun kello kulkee normaaliarjessa, mitään ylimääräistä ei tarvitse kantaa mukana. Koko paketti on näppärästi ranteessa, hän sanoo lopuksi.

Aiheet

Kategoriat

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy

Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi