Ohita
Leijonat hyödyntävät Polarin laitteita harjoittelussaan. Kuvassa vasemmalta oikealle: Teemu Turunen, Tony Sund, Peter Tiivola ja Mikael Seppälä.
Leijonat hyödyntävät Polarin laitteita harjoittelussaan. Kuvassa vasemmalta oikealle: Teemu Turunen, Tony Sund, Peter Tiivola ja Mikael Seppälä.

Tiedote -

Polarin ja Jääkiekkoliiton yhteinen matka jatkuu

Maailman johtava sykkeenmittausteknologian asiantuntija Polar Electro ja Suomen Jääkiekkoliitto ovat solmineet uuden yhteistyösopimuksen, joka kattaa yhteistyön kaikkien maajoukkueiden kanssa. Polar ja Jääkiekkoliitto ovat tehneet menestyksekästä yhteistyötä jo viisi vuotta, ja uuden sopimuksen myötä yhteinen matka jatkuu myös seuraavat kolme kautta.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme pitää Polarin mukana Leijonaperheessä. Yhteistyö Polarin kanssa on vahvistanut jo entisestään vahvoja suomalaisia brändejämme ja olemme saaneet myös yhdessä nauttia menestyksen hedelmiä niin kiekkokaukalossa, kun yritystoiminnassakin,” iloitsee Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen.

Viime vuosina datan hyödyntäminen on tullut myös joukkuelajeihin mukaan hyvin voimakkaasti. Huipputasolla pelaajien kuormitusta halutaan seurata tarkasti, ja junioripuolella Polarin mittareiden käyttäminen auttaa nuoria pelaajia urheilijaksi kasvamisessa.

”Tämä yhteistyö on meille erittäin tärkeää. Kaksi huippubrändiä tukevat toisiaan ja koemme, että Jääkiekkoliiton kautta tehtävän yhteistyön välityksellä pystymme auttamaan suomalaisia pelaajia kehittymään entistä paremmiksi yhä kasvavien vaatimusten keskellä. On hienoa, että olemme jatkossakin osa Leijonaperhettä”, toteaa Polarin asiakkuuspäällikkö Ville Uronen.

Nuorten maajoukkueiden General Manager Kimmo Oikarinen seuraa lajin vaatimusten muutosta ja pelaajien kehittymistä hyvin läheltä.

”Polarin kanssa tehtävän yhteistyön jatkuminen on meille maajoukkueille ehdottoman tärkeä. Pitkillä ja tiiviillä leiritysjaksoilla kuormituksen seuranta on kaiken A ja O, jotta osaamme suhteuttaa levon ja kuormituksen oikein. Näin saamme pelaajista aina sen parhaan irti, mikä on jokaisen kehityksen kannalta oleellista”, Oikarinen kommentoi.

Aiheet

Kategoriat


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö Director, PR & Social Media yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi