Ohita
Polar ja Suomen Jääkiekkoliitto yhteistyöhön

Tiedote -

Polar ja Suomen Jääkiekkoliitto yhteistyöhön

Polar Electro ja Suomen Jääkiekkoliitto ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen. Polar toimii miesten, naisten, alle 20- ja alle 18-vuotiaiden maajoukkueiden virallisena harjoitusteknologiakumppanina.

Juhlavuottaan viettävä 40-vuotias Polar on opastanut urheilijoita ja valmentajia sykkeenmittauksen teknologisilla innovaatioilla jo vuodesta 1977 lähtien. Polarin tuotteet ja teknologia perustuvat liikunnan, tekniikan ja fysiologian ammattilaisten osaamisen yhdistämiseen ja asiakkaiden tarpeiden kuuntelemiseen.

Polarilla on pitkä historia yhteistyöstä huipputason urheilujoukkueiden kanssa. Useat NHL-, KHL- ja Liiga-joukkueet sekä palloilulajeista NBA-, NFL-, Valioliiga- ja Bundesliigajoukkueet luottavat Polarin teknologiaan.

Polarin koulutuspäällikö Ville Uronen kuvailee Leijonaperhettä suomalaisen joukkueurheilun lippulaivaksi, joka edustaa maailmanlaajuisesti korkeatasoista osaamista niin jääkiekon laji- kuin harjoittelumetodien kehityksessä.

– Polar haluaa tukea osaltaan tätä kehitystä tarjoamalla korkealuokkaisia harjoitteluratkaisuja sekä joukkue- että yksilötasolla ja näin auttaa viemään yhdessä tuumin suomalaista osaamista maailmalle. Toivomme, että pitkäaikaisen yhteistyön pohjalta suomalaiset huipputason jääkiekkoilijat maa- ja seurajoukkueissa sekä kasvattajaseuroissa pystyvät jatkossa kehittämään pelaajia ja joukkueita harjoittelemaan kokonaisvaltaisemmin Polarin ratkaisujen avulla.

Myös Suomen Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen uskoo yhteistyön kehittävän suomalaisen jääkiekon edelläkävijyyttä entisestään.

– Kaksi vahvaa suomalaista brändiä yhdistävät voimansa tukeakseen suomalaisen jääkiekon menestystarinaa. Olemme erittäin innoissamme tästä yhteistyöstä ja toivotamme Polarin tervetulleeksi Leijonaperheeseen.

Ensimmäisenä Polarin harjoitteluteknologia vauhdittaa Nuorten Leijonien valmistautumista vuodenvaihteessa Buffalossa järjestettävään alle 20-vuotiaiden MM-turnaukseen. Seuraavana tähtäimessä on tukea A-maajoukkuetta ja naisten maajoukkuetta matkalla kohti menestystä PyeongChangin olympialaisissa helmikuussa.

Jatkossa Polarin teknologia yhdistetään olennaiseksi osaksi koko Leijonapolkua ja Jääkiekkoliiton valmentaja- ja pelaajakoulutusta.

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi