Ohita
Polarille ensimmäinen The Finnish Sports Legacy -huomionosoitus

Tiedote -

Polarille ensimmäinen The Finnish Sports Legacy -huomionosoitus

Urheilumuseo on antanut Polarille huomionosoituksen merkittävästä työstä suomalaisen urheilu- ja liikuntakulttuurin eteen. Palkinto luovutettiin Polarille tänään Urheilumuseossa järjestetyssä tilaisuudessa.

Polarin 45 Years of Industry Leading Heart Rate Technology -tilaisuudessa Urheilumuseon johtaja Jukka-Pekka Vuori luovutti Polar Electron toimitusjohtaja Sander Werringille The Finnish Sports Legacy -huomionosoituksen. Polarin tarina on osoitus siitä, miten suomalainen innovaatio ja sen kautta seurannut teknologinen kehitys on muuttanut liikkumistapojamme, urheiluvalmennusta ja laajentanut käsitystämme kehon toiminnasta.

Nyt ensimmäistä kertaa jaettava The Finnish Sports Legacy -huomionosoitus on Urheilumuseon osoittama tunnustus toimijalle, joka on merkittävällä tavalla vaikuttanut suomalaisen urheilu -ja liikuntakulttuurin kehitykseen.

Urheilumuseon johtaja Jukka-Pekka Vuori alleviivaa Polarin merkitystä suomalaisessa urheilu- ja liikuntakulttuurissa:

– Polarin tarina on upea osoitus siitä, miten Suomesta alkanut urheilijoiden valmennuksen auttaminen on laajentunut globaalisti ihmisten elämänhallinnalliseksi tueksi. Voimme todeta, että Polar on muuttanut tapojamme liikkua.

Urheilumuseon Nahasta Nanoon -nimisessä vaihtuvassa näyttelyssä on tammikuusta lähtien käsitelty sitä, miten teknologia on vaikuttanut urheilu -ja liikuntakulttuurimme. Polarin ainutlaatuinen tarina on tuotu olennaiseksi osaksi näyttelyä havainnollistamaan suomalaista innovatiivisuutta ja teknologista kehitystä, mitä sykemittareissa on tapahtunut.

Lisätietoja:
Urheilumuseo: johtaja Jukka-Pekka Vuori, puh. 050 598 7064
Polar: Global PR Manager Pauliina Sjölund, puh. 040 900 3788

Urheilumuseo on maailmalla ainutlaatuinen kokonaisuus. Tallennamme, tutkimme ja esittelemme suomalaista liikuntakulttuuria huikeista menestyshetkistä aina arkiliikunnan iloon. Uudistettu pysyvä näyttely kertoo kävijöille Suomea rakentaneita urheilun tarinoita suurten tunteiden ja uusien näkökulmien kautta. www.urheilumuseo.fi

Aiheet

Kategoriat


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö Director, PR & Social Media yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi