Ohita
Polar Pacer ja Polar Pacer Pro, jotka tarjoavat tehokkaita juoksuominaisuuksia sekä vasta-alkajille että huipputason juoksijoille.
Polar Pacer ja Polar Pacer Pro, jotka tarjoavat tehokkaita juoksuominaisuuksia sekä vasta-alkajille että huipputason juoksijoille.

Tiedote -

Polar on julkaissut uuden Pacer -sarjan – kaksi uuden sukupolven juoksukelloa tehokkailla treeni- ja palautumisominaisuuksilla

Polar Electro – hyvinvoinnin ja urheilun mittaamisen edelläkävijä on julkaissut kaksi uuden sukupolven juoksukelloa: Polar Pacer ja Polar Pacer Pro, jotka tarjoavat tehokkaita juoksuominaisuuksia sekä vasta-alkajille että huipputason juoksijoille. Molemmat uutuuskellot nostavat juoksuharjoittelun uudelle tasolle harjoitus- ja palautumisominaisuuksillaan, jotka auttavat kaiken tasoisia juoksijoita ymmärtämään kehoaan ja harjoitteluaan paremmin.

– Juoksu on rakastettu laji eikä sen suosio näytä hiipuvan. Itseasiassa joka neljäs meidän kelloillamme tallennettu harjoitus on juoksuharjoitus. Olemme Polarilla sitoutuneita antamaan ohjausta ja tukea, jotta jokainen voi ylläpitää terveempää ja aktiivisempaa elämäntyyliä. Siksi suunnittelimmekin kaksi upeaa juoksukelloa, jotka molemmat on varustettu kirkkaalla näytöllä, entistä tehokkaammalla prosessorilla, tarkalla rannesykkeenmittauksella ja monipuolisilla harjoitusominaisuuksilla erinomaisen juoksukokemuksen takaamiseksi, Sander Werring, Polar Electron toimitusjohtaja, sanoo.

– Pacer-tuotenimen juuret juontavat pitkälle historiaamme. Vuosikymmeniä sitten Pacer oli aikansa mullistavin sykemittari ja halusimme rakentaa sen perinnölle uuden juoksutuotesarjan, jossa yhdistyy kaikki mitä tiedämme juoksemisesta, Werring lisää.


  Polar Pacer Pro: heille, jotka haluavat juosta paremmin

  Polar Pacer Pro on yksi kaikkien aikojen edistyksellisimmistä juoksukelloista. Se on äärimmäisen kevyt ja varustettu entistä nopeammalla ydinprosessorilla sekä edistyksellisillä juoksuominaisuuksilla, jotka auttavat huippujuoksijoita juoksemaan entistä taloudellisemmin ja tehokkaammin. Uusi antennirakenne mahdollistaa vieläkin tarkemman GPS-mittauksen tinkimättä akunkestossa – tarjoten jopa 35 tuntia yhtenäistä harjoitusaikaa täydellä GPS:llä ja sykkeenmittauksella. Polar Pacer Pron jokainen yksityiskohta on suunniteltu juoksijaa ajatellen. Kellon tasainen takaosa ja pieni koko tekee siitä lähes huomaamattoman ranteessa. Se tuntuu miellyttävältä niin juostessa kuin vapaalla. Ergonomiset ja rouheat painikkeet tekevät kellon käytöstä helppoa kaikissa sääolosuhteissa ja alumiininen kehys antaa kellolle elegantin ulkonäön.

  Kirkkaan, mutta energiatehokkaan MIP-värinäytön (memory-in-pixel) ansioista juoksijat näkevät statistiikkansa tarkasti kaikissa olosuhteissa ja ultraohut Gorilla Glass 3.0 -lasi takaa kellon näytön kestävyyden. Uusi ydinprosessori tekee käyttöliittymästä entistä sulavamman ja tehokkaamman suuremman muistin ja nopeamman prosessoinnin ansiosta.

  Sisäänrakennettu ilmanpainemittari mahdollistaa juoksutehon mittaamisen automaattisesti suoraan ranteesta ilman ulkoisia sensoreita. Juoksuteho reagoi intensiteetin kasvuun lähes välittömästi, minkä ansiosta se on erinomainen työkalu intervallitreeneihin ja mäkiseen maastoon. Juoksutehoa seuraamalla voi varmistaa, että juoksee optimaalisella intensiteetillä.

  Polar Pacer Pro sisältää myös innovatiiviset SHIFT™-rannekeliittimet, joiden avulla kellon ulkonäköä on helppo muokata mieleisekseen millä tahansa 20 mm pikalukittavilla standardirannekkeilla.


  Polar Pacer: heille, jotka haluavat rakastua juoksuun

  Polar Pacer on puolestaan suunniteltu heille, jotka haluavat aloittaa juoksuharrastuksen. Se sisältää kaiken tarvittavan harjoittelun, unen ja palautumisen seurantaan.

  Polar Pacerin avulla aloittelevat juoksijat oppivat kuinka harjoittelu vaikuttaa heidän kehoonsa. Se auttaa heitä löytämään optimaalisen tasapainon vauhdin ja intensiteetin välillä. Aloittelijat ja kokemattomammat juoksijat voivat aloittaa harjoittelunsa turvallisesti tekemällä tasaisessa maastossa 15 minuutin kävelytestin. Se antaa arvion käyttäjän aerobisesta kuntotasosta eli maksimaalisesta hapenottokyvystä (V02max).

  Kävelytestin lisäksi Polar Pacer on varustettu ominaisuuksilla, jotka opastavat, tukevat ja personoivat käyttäjän juoksuharjoituksia. Juoksukello tekee jokaisesta harjoituksesta merkityksellisen ja auttaa välttämään takaiskuja, jotka voivat johtaa loukkaantumisiin tai motivaation hiipumiseen.

  Polar Pacer on kevyt, ohut, helppokäyttöinen sekä tyylikäs. Sen muotoilussa on käytetty useita samoja ratkaisuja kuin Polar Pacer Prossa. Kirkas MIP-näyttö ja ultraohut Gorilla Glass 3.0 -lasi pitävät huolen, että näyttö on helposti luettavissa ja viisi rouheaa painiketta tekevät navigoinnin helpoksi. Pacerissa on käytetty samaa elektroniikkaa ja uutta nopeaa ydinprosessoria kuin Pacer Prossa, mikä takaa tasaisen sujuvan käyttökokemuksen, saumattoman valikoiden selaamisen ja harjoitusten nopean aloittamisen.

  Voittamaton juoksukokemus

  Polar Pacer sekä Polar Pacer Pro sisältävät kaikki ominaisuudet, joita juoksijat tarvitsevat suunnitellakseen, seuratakseen ja analysoidakseen harjoituksiaan ja kisojaan. Nämä molemmat juoksukellot hyödyntävät Polarin omia algoritmeja tarjoten tehokkaat harjoitus- ja palautumistyökalut tiiviissä paketissa.

  • Juoksijan luotto-ominaisuudet: vauhti, aika, matka, kierrokset ja sekuntikello.
  • Vaiheistetut harjoitustavoitteet: Suunnittele treenit etukäteen ja synkronoi ne kelloon. Harjoitukset voivat perustua esimerkiksi matkaan tai syke- ja tehoalueisiin. Kello opastaa vaiheittain koko treenin läpi.
  • Useita juoksuprofiileita: Treenasitpa juoksumatolla, yleisurheilukentällä, maastossa tai maanteillä, jokaiseen juoksuharjoitukseen löytyy oma lajiprofiili, jonka asetukset voi muokata haluamikseen.
  • Tarkka matkan mittaus: Uusi integroitu antennirakenne parantaa GPS-seurantaa, jotta yksikään käännös ja askel ei jää tallentamatta.
  • Juoksukuntotesti: Maksimaalinen testi VO2 max -arvon, kuntotason ja maksimisykkeen selvittämiseksi sekä syke-, nopeus- ja tehoalueiden mukauttamiseksi.
  • Kävelytesti: Yksinkertainen tasaisessa maastossa tehtävä 15 minuutin kävelytesti, jonka tuloksena on arvio käyttäjän kuntotasosta ja maksimaalisesta hapenottokyvystä.
  • Juoksuindeksi: Käyttäjä saa jokaisen juoksuharjoituksen jälkeen lukeman, joka kuvastaa sykkeen ja vauhdin välistä suhdetta eli juoksusuorituksen taloudellisuutta. Pitkällä aikavälillä lukema kertoo, miten juoksusuoritukset kehittyvät.
  • Unen ja palautumisen seuranta: Sleep Plus Stages™ ja Nightly Recharge™ mittaavat automaattisesti yön aikana unen laatua ja kestoa sekä kehon palautumista.
  • Musiikin hallinta: Yhdistä kello puhelimen musiikkisovellukseen ja voit selata soittolistaa ja säätää äänen voimakkuutta suoraan kellosta.
  • Älykello-ominaisuudet: Sääennuste, puhelimen ilmoitukset ja mahdollisuus yhdistää kolmannen osapuolen sovelluksiin.
  • Ultrapitkä akun kesto: Jopa 35 tuntia yhtenäistä harjoitusaikaa täydellä GPS:llä ja sykkeenmittauksella. Virransäästötiloilla yhtenäinen treeniaika nousee jopa 100 tuntiin. Kellotilassa akun kesto 7 päivää.

  Saatavuus ja hinnat:

  Polar Pacer Pro on saatavilla 13.4.2022 alkaen Polarin verkkokaupasta neljässä värissä: Carbon Gray, Snow White, Midnight Blue ja Autumn Maroon. Viides värivaihtoehto, Aurora Green, on saatavilla myöhemmin toukokuussa. Polar Pacer Pron suositushinta on 299 euroa.

  Polar Pacer on ennakkotilattavissa Polarin verkkokaupasta neljässä värissä: Night Black, Cloud White, Deep Teal ja Purple Dusk. Polar Pacerin suositushinta on 199 euroa ja sen toimitukset aloitetaan toukokuussa 2022.

  Molemmissa kelloissa on oletuksena silikonirannekkeet, jotka on suunniteltu istumaan ranteeseen erinomaisesti, jotta sykkeenmittaus olisi mahdollisimman optimaalinen. Polar Paceriin on vaihdettavissa mitkä tahansa 20 mm standardipikalukituksella toimivat rannekkeet. Polar Pacer Pron mukana tulee automaattisesti erilliset SHIFT™-rannekeliittimet, joiden avulla myös Pro-malliin saa vaihdettua mitkä tahansa 20 mm standardirannekkeet. Uudet erilliset vaihtorannekkeet molempiin malleihin tulee saataville toukokuussa.

  Lisätietoja ja testilaitteet: Iia Liimatainen, iia.liimatainen@polar.com

  Painokelpoiset kuvat:

  Aiheet


  Polar 

  Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

  Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

  Liittyvä sisältö

  Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

  Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

  Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

  Polar Electro Finland Oy

  Bulevardi 46
  00120 Helsinki
  Suomi