Ohita
Polar Loop ja Flow-palvelu tukevat treenissä ja auttavat valmennuksessa

Uutinen -

Polar Loop ja Flow-palvelu tukevat treenissä ja auttavat valmennuksessa

Polar Loop -aktiivisuusranneke seuraa päivittäistä aktiivisuutta, aktiivisuuden tasoja ja motivoi liikkumaan. Ranneke kannustaa helpolla tavalla käyttäjäänsä lisäämään arkiaktiivisuutta ja vähentämään istumista. Rannekkeeseen kuuluvassa Flow-palvelussa voi myös seurata unen määrää ja rauhallisuutta.
Katso video, kuinka Polar Loop ja Flow-palvelu auttavat lisäämään aktiivisuutta ja kannustavat aloittamaan säännöllisen liikunnan.

Ottamalla käyttöön lisävarusteena saatavan sykesensorin, ranneke muuttuu sykemittariksi, jolloin led-näyttöön tulee syke sekä tieto siitä, kohottaako se kuntoa vai  polttaako se rasvaa.  On tärkeää harjoitella eri sykkeillä ja ottaa myös tavoite huomioon treenissä.
Katso video, kuinka Polar Loop ja Flow-palvelu tukevat treenissä ja miten sykepohjaista harjoittelua kannattaa hyödyntää oikean tehon löytämiseksi.

Personal Trainer voi suunnitella asiakkaansa kanssa harjoituksia ja seurata asiakkaiden treenejä Polar Flow-palvelussa.  Tämä säästää PT:n aikaa, kun harjoitukset ja niiden intensiteetit näkee suoraan verkkopalvelusta eikä vastuu treenien kirjaamisesta jää vain asiakkaalle.
Katso video, kuinka PT Johanna Muhonen hyödyntää Polar Flow-palvelua ja Polar Loopia asiakkaidensa motivoimisessa ja ohjaamisessa.


Linkit

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi