Ohita

Tiedote -

Uusi Polar Beat sovellus - Lisää älykkyyttä harjoitteluusi

Polar julkaisee tänään Beatin – uuden sukupolven harjoitussovelluksen. Useimmat harjoitussovellukset seuraavat vain harjoitteluasi, mutta sinun ei tarvitse aina mennä lujempaa tai harjoitella kovemmin tai pidempään, jotta saisit kaiken irti harjoituksestasi. Polar Beat lisää älykkyyttä harjoitteluusi määrittäen oikean harjoitustehon sydäntäsi kuuntelemalla. Näin harjoitus vaikuttaa toivomallasi tavalla.
Polar Beatissä tiivistyy Polarin 35 vuoden kokemus tarkoituksen ja suunnan lisäämisestä harjoitteluun. Käytettynä yhdessä Polar H7 –sykesensorin kanssa käyttöön saa monia ainutlaatuisia toimintoja, jotka ovat hyödyllisiä kenelle tahansa liikkujalle:

•   Valitse harjoitustavoite – kuten kalorien kuluttaminen tai vaikkapa aika-/matkaennätyksen lyöminen.
•   Harjoittele oikealla teholla – Beat auttaa sinua pysymään tavoitteesi mukaisilla sykealueilla.
•   Selvitä miten harjoituksesi vaikuttavat – Beat tulkitsee mitä kehosi on saavuttanut ja mitä tarvitaan haluttujen tavotteiden saavuttamiseksi.
•   Tarkka kalorien laskenta - Polar Beat käytettynä yhdessä H7-sykesensorin kanssa tarjoaa kaikista sovelluksista tarkimman kalorien seurannan.
•   Sovelluksen maksulliset Premium-ominaisuudet tarjoavat sinulle vielä enemmän edistyneitä Smart Coaching –toimintoja: Vaikutustavoite-toiminnolla voit valita harjoittelullesi tietyn tavoitteen - kuten palautumisen edistämisen, rasvan polttamisen, aerobisen kunnon kohentamisen tai kestävyyden parantamisen - ja saada sen saavuttamiseen visuaalista sekä ääniohjausta. EnergyPointer-toiminto näyttää harjoituksesi pääasiallisen vaikutuksen reaaliajassa - poltatpa sitten rasvaa tai kohennat kuntoasi.

Polar Beat tarjoaa myös muita toimintoja kuten kartat ja musiikin sekä harjoitushistorian ja henkilökohtaiset parhaat suoritukset. Se on myös sosiaalinen, eli voit jakaa onnistumisesi ystäviesi ja perheesi kanssa verkossa.
Minna Wahlberg, Polarin Sports Sector Director sanoo: “Tämä ei ole mikään tavallinen sovellus. Polar on käyttänyt vuosikymmenten osaamistaan innovatiivisen teknologian kehittämiseen, joka antaa kaikille mahdollisuuden nauttia ja kohottaa kuntoaan tarkan, ja äykkään informaation avulla. Polar Beat voi auttaa sinua parantamaan suorituksiasi, oli tavoitteesi mikä tahansa”.

Hinnoittelu, saatavuus ja yhteesopivuus
Polar Beat on saatavilla Applen App Storessa nyt maksutta. Sovelluksen maksulliset ominaisuudet, joiden avulla saat edistyneempää tavoitteiden asettamista ja syvällisempää reaaliaikaista harjoituspalautetta ovat myös saatavilla hintaan 2.99€.
Beat on yhteensopiva iPhone 4S:n ja uuden iPhone 5:n kanssa.

Polar Beatin toiminnot – kuten sykkeenmittaus, tarkka kalorinlaskenta ja harjoituksen tehotasot – vaatii kumppaniksi Polar H7 -sykesensorin. Polar H7 –sykesensori toimii Polar Beatin kanssa käyttäen Bluetooth Smart -teknologiaa, korkealaatuisen yhteyden ja alhaisen energiankulutuksen mahdollistamiseksi. Saat lisää tietoa Polar Beatistä ja H7-sykesensorista osoitteessa http://www.polar.fi/beat/fi/


Linkit

Aiheet

Tunnisteet


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi


Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointikoordinaattori Markkinointi, media +358(0)40 6885 325
Irene Hernberg

Irene Hernberg

Lehdistön yhteyshenkilö Global PR Manager +358 40 6625 866

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi