Ohita
Uusi Polar A300 tuo väriä kuntoiluun ja värisee liiasta istumisesta

Tiedote -

Uusi Polar A300 tuo väriä kuntoiluun ja värisee liiasta istumisesta

Polar on julkaissut International CES -messuilla Las Vegasissa, USA:ssa, värikkään fitness-mittarin, joka kannustaa saavuttamaan tavoitteet kuntoilussa ja mittaa päivittäisen aktiivisuuden. Polar A300 on langattomasti synkronoituva sykemittari, jossa on useita Smart Coaching -ominaisuuksia, sisäänrakennettu aktiivisuusranneke ja värinähälytys istumisen seurantaan.

Polar A300:

 • Vaihdettavissa oleva ranneke, jossa 6 raikasta väriä
 • Seuraa ympärivuorokautista aktiivisuutta, kulutettuja kaloreita ja otettuja askeleita
 • Muistuttaa värinähälytyksellä, kun käyttäjä on ollut liian kauan paikallaan
 • Hiljainen herätystoiminto (värinähälytys)
 • Polar-kuntotesti
 • Jopa 4 viikon akun kesto
 • Yhdistää langattomasti Polar Flow -mobiilisovellukseen välitöntä analyysia varten
 • Käyttäjä voi jakaa, suunnitella ja analysoida tarkemmin harjoituksia Polar Flow -verkkopalvelussa

Käytettäessä H7-sykesensoria, laite kertoo harjoituksen aikana, onko käyttäjä rasvanpoltto- vai kunnonkohotustasolla (Energy Pointer) sekä poltetut kalorit (Smart Calories). Polar Flow -verkkopalvelussa voi suunnitella harjoitusohjelmia, jolloin Polar A300:n käyttäjä saa opastusta harjoituksen aikana sekä tietoja harjoituksen vaikutuksista treenin jälkeen.

"Realistisesti asetetut tavoitteet harjoittelulle ja arkiaktiivisuudelle lisäävät motivaatiota ja mahdollistavat parempien tulosten saavuttamisen. Polar A300:n avulla on helppo seurata omaa kehittymistä sisäänrakennetun Polar-kuntotestin avulla", kertoo Polarin koulutuspäällikkö Ville Uronen. Lisäksi Polar A300 muistuttaa kellonäytössä ja värinähälytyksellä, kun käyttäjä on ollut paikallaan liian kauan. Pehmeää, vesitiivistä ranneketta voi käyttää vuorokauden ympäri ja mittari seuraa myös nukkumiseen käytettyä aikaa. Laitteessa on myös hiljainen herätystoiminto (värinähälytys).

Aktiivisuus- ja harjoitustietoja voi analysoida välittömästi Polar Flow -mobiilisovelluksessa. Polar A300 on langattomasti yhteydessä älypuhelimeen Bluetooth Smart -tiedonsiirron avulla.

Polar Flow -verkkopalvelussa voi suunnitella ja analysoida tarkemmin harjoituksia. Harjoitukset ja aktiivisuustiedot voi jakaa Flow-palvelussa treeniyhteisölle ja muille seuraajille.

Saatavuus ja hinnat:

Polar A300:n suositushinta on 160 euroa (sis. mustan H7-sykesensorin) ja 120 euroa (ilman sykesensoria). Mittari tulee myyntiin helmi-maaliskuussa jälleenmyyjille. Erikseen ostettuna H7-sykesensorin suositushinta on 70 euroa. Lisätarvikkeena saatavat värilliset rannekkeet maksavat 25 euroa/kpl.

Tekniset tiedot

 • Värit: valkoinen, musta, pinkki sekä lisätarvikkeina sininen, harmaa ja keltainen ranneke
 • Värillisiä silikonirannekkeita voi ostaa lisätarvikkeina
 • Koko: Paino 48g, Paksuus 12,7mm
 • Vesitiivis: WR30 (myös sykkeenmittaus vedessä)
 • Näyttö: 64x48 resoluutio, FSTN-näyttö
 • Muisti: 60 päivää (aktiivisuuden mittaus ja päivittäinen 1 tunnin harjoitus)
 • Ladattava akku: kesto jopa 4 viikkoa (aktiivisuuden mittaus)
 • Tiedonsiirto: USB-portista suoraan tai mukana tulevalla USB-kaapelilla (PC tai Mac, vaatii maksuttoman Polar FlowSync -latausohjelman) ja langattomalla Bluetooth Smart -yhteydellä (matkapuhelimet, sykesensori)
 • Päivitettävä ohjelmisto: Päivitykset (maksuttomia tai maksullisia) voi ladata USB-yhteydellä. Ne voivat olla täysin uusia ominaisuuksia tai ne voivat parantaa A300:n olemassa olevia ominaisuuksia.

 • Lisätietoja:

  Katja Mälkki
  Markkinointipäällikkö
  040 6483272
  katja.malkki(at)polar.com

  Ville Uronen
  Koulutuspäällikkö
  040 5134670
  ville.uronen(at)polar.com

  Lisätietoja: www.polar.com/A300

  Kuvia tuotteesta

  Linkit

  Aiheet

  Kategoriat


  Polar 
  Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
  Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

  Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

  Yhteyshenkilö/-t

  Ville Uronen

  Ville Uronen

  Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
  Iia Liimatainen

  Iia Liimatainen

  Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
  Pauliina Sjölund

  Pauliina Sjölund

  Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

  Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

  Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

  Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

  Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

  Polar Electro Finland Oy
  Bulevardi 46
  00120 Helsinki
  Suomi