Ohita
Seppo Säynäjäkankaan Tiedesäätiön apurahat

Tiedote -

Seppo Säynäjäkankaan Tiedesäätiön apurahat

Seppo Säynäjäkankaan Tiedesäätiö on myöntänyt 4 000 euron apurahan tieteelliseen tutkimukseen kolmelle Oulun Yliopiston tutkijalle. Heidän tutkimuksensa liittyvät säätiön tarkoitusperän mukaisesti uuden teknologian kehittämiseen ja sovelluksiin. Tutkimuksien aiheet liittyvät materiaali- ja sensoriteknologiaan sekä sydänterveyteen.

Vihreä elektroniikka on uusi materiaaliteknologian kehityslinja ja Oulussa on kehitteillä selluloosapohjaista elektroniikkaa tarkoituksena kehittää ympäristöystävällisiä elektroniikan ja tietoliikennetekniikan materiaaleja. Aikaerotteisella sensoriteknogialla on puolestaan monia sovellusmahdollisuuksia mm. lääketieteessä ja lääke- sekä öljyteollisuudessa.

Lääketieteen tutkimushankkeessa kohteena on sydänsähkökäyrän (EKG) tutkiminen erilaisten parametrien avulla. Tutkimuksen tavoitteena on lisätä tietoa EKG:n repolarisaation ja depolarisaation morfologian vaihtelua kuvaavien parametrien ennustearvosta ja kyvystä tunnistaa paremmin sydänperäisen äkkikuoleman riskissä olevat potilaat.

Puettavaa urheilu- ja liikuntateknologiaa valmistavan Polar Electron Oy:n perustaja professori Seppo Säynäjäkangas perusti nimeään kantavan tiedesäätiön 50-vuotispäivänään 1.10.1992. Tänä vuonna täyttyi säätiön 30. toimintavuosi. Seppo Säynäjäkankaan Tiedesäätiön tarkoituksena on edistää suomalaista tutkimusta, auttaa suomalaisten tutkijoiden kansainvälistymistä ja nostaa tieteen tasoa jakamalla apurahoja lahjakkaiden tutkijoiden ja korkeakouluopiskelijoiden jatko-opintoihin. Säätiö haluaa tukea erityisesti tutkimusta, joka vahvistaa pohjoissuomalaisen elektroniikkateollisuuden kehittymistä edelleen. Seuraava haku apurahoille avautuu syyskuussa 2023.

Lisätietoja säätiöstä löytyy osoitteesta https://www.polar.com/en/foundation.

Tiedusteluihin vastaa säätiön hallituksen jäsen, tri Raija Laukkanen,
raija.laukkanen@polar.com, +358400588624.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilöt

Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Director, PR & Social Media yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy

Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi