Ohita
Polar V800 uudet värit
Polar V800 uudet värit

Tiedote -

Polar uudistaa V800 -harjoitustietokoneen

Polar kertoo päivittävänsä Polar V800-harjoitustietokoneen niin sisältä kuin ulkoa. Polar V800 on suunniteltu ammattilaisten ja tavoitteellisesti urheilevien käyttöön. Polar tuo kesällä V800-mallistoon markkinoille kaksi uutta väriä, punaisen sekä täysin mustan.

Seuraavien kuukausien aikana Flow-verkkopalvelussa oleviin reittiominaisuuksiin tulee mahdolliseksi etsiä uusia reittejä perustuen sijaintiin, urheilulajiin ja ajankohtaan. Käyttäjät voivat etsiä myös nimellä toisiaan. Jatkossa käyttäjät voivat tuoda kolmansien osapuolien GPX- tiedostoja muista verkkopalveluista Flow –palveluun ja käyttää niitä V800 –harjoitustietokoneessa. Uusia ominaisuuksia ovat myös GPS-perustainen nousukulman mittaaminen ja uudistettu matalan virrankäytön GPS-tila, joka on erityisen hyvä pitkissä suorituksissa kuten ultrajuoksuissa ja retkeilyssä. Jatkossa on myös mahdollista muokata harjoituksia jälkikäteen Flow-palvelussa, esimerkiksi poistaa kierrosaikoja.

Koska Polarille on tärkeää, että Polar V800-käyttäjillä on aina huipputuote käytössään, myös olemassaolevat asiakkaat saavat päivitykset käyttöönsä ohjelmistopäivityksinä.

Ironman 70.3 maailmanmestari Javier Gomez Noya on yksi pitkäaikaisista Polar-käyttäjistä. "Huippu-urheilijana tarvitsen oikeanlaista harjoittelua saavuttaakseni täyden potentiaalini. Polarilla on minun tarpeisiini paras valikoima tuotteita, jotka valvovat ja ohjaavat harjoitteluani kolmessa lajissa: uinnissa, pyöräilyssä ja juoksussa", sanoo Javier Gomez Noya. Polar tuo kesällä markkinoille Javier Gomez Noya Special Edition -paketin. Triatlonisteille suunnattu paketti sisältää V800-harjoitustietokoneen, sykesensorin, pyöräkiinnikkeen sekä poljinnopeussensorin.

Polar on päivittänyt V800-harjoitustietokonetta jo kevään aikana mm. mahdollisuudella analysoida juoksuindeksiä pitkällä aikavälillä, jolloin on mahdollista seurata juoksun taloudellisuutta ja arvioida kisavauhtia perustuen juoksuharjoitteisiin. Lisäksi Polar toi maaliskuussa ohjelmistopäivityksenä V800-malliin askeltiheyden mittauksen suoraan rannelaitteesta.

Saatavuus

Polar V800 Javier Gomez Noya Special Edition -paketti kokonaan mustalla rannekkeella on kaupoissa toukokuussa ja punasella rannekkeella heinäkuussa. Paketin suositushinta on 450 euroa ja se on saatavilla lokakuuhun asti.

Polar V800 HR (rannelaite ja sykesensori) musta ja punainen on saatavilla heinäkuussa suositushintaan 450 euroa. Polar V800 (rannelaite) musta ja punainen on saatavilla heinäkuussa suositushintaan 400 euroa.

Lisätietoja

http://www.polar.com/fi/tuotteet/pro/V800

Ville Uronen
Smart Coaching Manager
040 5134670
ville.uronen(at)polar.com

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi