Ohita
Alkuperäisen mustan lisäksi Polar H10 on nyt saatavilla neljässä uudessa värissä: Red Beat, Black Crush, Stone Camo ja Forest Camo.
Alkuperäisen mustan lisäksi Polar H10 on nyt saatavilla neljässä uudessa värissä: Red Beat, Black Crush, Stone Camo ja Forest Camo.

Tiedote -

Polar on julkaissut uudet värit Polar H10 -sykesensorille

Polar Electro, yksilöllisen kuntoilu-, urheilu- ja terveysopastuksen edelläkävijä on julkaissut uudet värivaihtoehdot kaikkien aikojen tarkimmalle Polar H10 -sykesensorille. Alkuperäisen mustan lisäksi Polar H10 on nyt saatavilla neljässä uudessa värissä: Red Beat, Black Crush, Stone Camo ja Forest Camo. Sykesensoripakkausten lisäksi uudet värit ovat saatavilla myös vaihtovöinä ilman sykesensoria.

Lääketieteen ja urheilun ammattilaiset ympäri maailmaa luottavat Polar H10 -sykesensoriin. EKG-sykesensori mittaa sydämen rytmiä ja sähköistä aktiivisuutta äärimmäisen tarkasti ja antaa urheilijoille tarkan kuvan harjoitusintensiteetistä minkä tahansa harjoituksen aikana. Tutkimuksissa on osoitettu, että Polar H10 mittaa matala- ja korkeatehoisten, voimakasta liikettä sisältävien harjoitusten aikana sydämen sähkösignaalin sekä peräkkäisten sydämenlyöntien väliset intervallit yhtä tarkasti kuin lääkinnälliset laitteet kuten Holter-monitori.1

Suuren sisäisen muistin ansiosta Polar H10 -sykesensori toimii myös lajeissa, joissa ei voida käyttää urheilukelloa tai pitää puhelinta mukana. Esimerkiksi joukkuelajeissa, uinnissa tai juoksussa harjoituksen voi tallentaa suoraan sensorin muistiin ja siirtää jälkikäteen Polar Flow’hun tai muihin kolmannen osapuolen liikuntasovelluksiin.

Polar H10 tukee ANT+ ja Bluetooth® Low Energy -yhteyksiä, minkä ansiosta sensori on yhdistettävissä useimpiin puhelimiin, kuntosalilaitteisiin ja muiden valmistajien tuotteisiin. Samanaikaiset Bluetooth-yhteydet mahdollistavat sykedatan jakamisen kahteen laitteeseen yhtä aikaa. Sensorin pehmeässä kiinnitysvyössä on napakka solki ja liukumista ehkäisevät silikonipisteet, joten kiinnitysvyö pysyy tukevasti paikoillaan kaikissa olosuhteissa eikä sykkeenmittausta vaikeuttavaa liikehäiriötä pääse syntymään.

Nuorten Leijonien fysioterapeutti ja fysiikkavalmentaja Juha Nakari on käyttänyt Polar H10 -sykesensoria jääkiekkovalmennuksen tukena jo vuosia:

– Polar H10 on huipputarkka ja edullinen sykesensori kaiken tasoisille urheilijoille ja valmentajille. Se on ensimmäinen sensori, jota suosittelemme nuorten maajoukkueiden pelaajille, mutta samaa sensoria käyttävät myös huippuammattilaiset. Urheilukellojen rannesykkeenmittaus toimii hyvin tasaisessa PK-harjoittelussa, mutta jäällä kannattaa aina käyttää erillisiä sykesensoreita. Rinnan ympärille kiinnitettävän sykesensorin EKG-mittaus reagoi intervalleihin välittömästi ja sisäisen muistin ansiosta pelaajien ei tarvitse pitää jäällä urheilukelloa, joka saattaa painaa hanskan alla, Nakari toteaa.

– On erittäin tärkeää, että harjoitukset tehdään oikealla intensiteetillä, jotta halutunlaista kehitystä tapahtuu. Ilman luotettavaa mittaamista olisi mahdotonta tietää miten harjoitus onnistui ja mihin suuntaan ollaan menossa, Nakari jatkaa.

Ominaisuudet:

  • Pehmeä kiinnitysvyö, napakka solki ja liukumista ehkäisevät silikonipisteet optimaaliseen sykkeenmittaukseen
  • Sisäinen muisti yhdelle harjoitukselle (jopa 30 tuntia yhtenäistä harjoitusta)
  • Vaihdettava paristo (jopa 400 tuntia yhtenäistä harjoitusaikaa tai yli vuoden verran harjoitusaikaa, kun treenataan tunti päivässä)
  • ANT+ ja GymLink -yhdistettävyys sekä kaksi samanaikaista Bluetooth® Low Energy -yhteyttä mahdollistaa liittämiseen useimpiin kuntosalilaitteisiin tai useampaan laitteeseen samaan aikaan
  • Yhteensopiva Polar Flow’n ja useiden kolmannen osapuolen sovellusten kanssa
  • Vedenkestävä 30 metriin saakka

Uudet värivaihtoehdot ovat nyt saatavilla Polarin verkkokaupasta. Polar H10 -sykesensorin suositushinta on 89,90 euroa ja Pro-kiinnitysvyön 34,90 euroa.

Painokelpoiset tuote- ja kuvituskuvat:

Lisätietoja ja testilaitteet: iia.liimatainen@polar.com

1 Gilgen-Ammann R, Schweizer T , Wyss T. RR interval signal quality of a heart rate monitor and an ECG Holter at rest and during exercise. European Journal of Applied Physiology, July 2019.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Polar 

Polar on tarjonnut yli 45 vuoden ajan ohjausta niin vasta-alkajien kuin ammattilaisten hyvinvoinnin ja urheilun tueksi maailman johtavalla mittausteknologialla ja käyttäjälähtöisellä datalla. Polar on tunnettu omistautumisestaan tieteelle ja syvästä ymmärryksestään urheilun, hyvinvoinnin ja teknologian aloilta, minkä ansiosta se on vakiinnuttanut paikkansa haluttuna kumppanina kaikille, jotka haluavat löytää todellisen potentiaalinsa. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Lisätietoja: https://www.polar.com/fi/

Yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö Director, PR & Social Media yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi