Ohita
Polar M600 uudistuu Android Wear™ 2.0 -päivityksen myötä

Tiedote -

Polar M600 uudistuu Android Wear™ 2.0 -päivityksen myötä

Polar M600 -älykello uudistuu Android Wear 2.0 -päivityksen myötä esimerkiksi uintimetriikoilla, uusilla kielillä ja paremmalla iOS-käyttäjien tuella.

Uuden version myötä Polar M600 -käyttäjät voivat mitata allasuinnissa matkaa ja nopeutta sekä vetoja minuutissa ja vetoja altaanmitalla. Ominaisuus tunnistaa myös uintityylit (vapaa, selkä, rinta, perhonen).

Android Wear 2.0 mahdollistaa sisäänrakennetun Google Assistantin ja Google Play -kaupan käytön suoraan kellosta. Käyttäjät voivat muokata kellonäkymiä, saada kalenterimuistutuksia, lukea ja vastata tekstiviesteihin sekä lukea sosiaalisen median syötteitä. Iso muutos on Google Play -kaupan tuki myös iOS-käyttäjille, jolloin hekin voivat muokata tuhansien sovellusten avulla kellosta täysin omiin tarpeisiin soveltuvan.

Android Wear 2.0 (poislukien Google Assistant –sovellus) tukee myös uusia kieliä kuten suomen ja ruotsin kieltä. iOS-käyttäjät voivat jatkossa myös nauttia pidemmästä, jopa 36 tunnin akunkestosta.

Polar M600 on urheiluun optimoitu Android Wear -älykello. Siinä on Polarin kuuden LED-valon optinen rannesykkeen mittaus. Polar Android Wear -sovelluksella käyttäjä voi esimerkiksi mitata ympärivuorokautista aktiivisuutta ja hyödyntää Polarin Smart Coaching -ominaisuuksia. Integroidun GPS:n avulla käyttäjä voi seurata vauhtia ja matkaa.

Polar M600 -älykellon päivitys on saatavilla Q1/2017.

Polar M600 on saatavana mustana ja valokoisena hintaan 349.90 €. Saatavilla on myös punaisia, mustia ja valkoisia vaihtorannekkeita hintaan 29.90€

Lue lisää Polar M600 -älykellosta

Lisätietoja:

Ville Uronen
Smart Coaching Manager
ville.uronen(at)polar.com
040 5134670

Katja Mälkki
Markkinointipäällikkö
katja.malkki(at)polar.com
040 6483272

Android, Android Wear, Google Play ovat Google Inc:in tavaramerkkejä

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy

Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi