Ohita
Polar Loop -aktiivisuusranneke ja H7-sykevyö uusissa väreissä

Tiedote -

Polar Loop -aktiivisuusranneke ja H7-sykevyö uusissa väreissä

Polar on tuonut kaksi uutta väriä suosittuun Polar Loop -aktiivisuusrannekkeeseen: sinisen (Misty Blue) ja lilan (Blackcurrant). Loop-ranneke kannustaa käyttäjäänsä lisäämään arkiaktiivisuutta ja vähentämään istumista. 

Ranneke kertoo automaattisesti henkilökohtaisen aktiivisuustavoitteen ja kertoo selkeästi minuutteina, paljonko päivän aikana olisi vielä vähintään liikuttava. Polar Loop ei mittaa vain askeleita vaan erottaa myös eri tehoalueilla tapahtuvan liikkeen. Tuotteeseen kuuluva maksuton Polar Flow -palvelu kertoo ideoita, kuinka päivän tavoitteen voisi saavuttaa.  Ranneke on vedenpitävä ja hälyttää, kun käyttäjä on ollut paikallaan liian pitkään.

Riittävä lepo on tärkeää palautumisen ja jaksamisen kannalta. Polar Flow-mobiilisovelluksessa ja -verkkopalvelussa voi seurata myös nukuttua aikaa ja unen rauhallisuutta.

Lisälaitteena saatavassa H7-sykesensorissa on nyt myös uusia värejä, pinkki ja sininen. "Yhdistämällä tämän pehmeän sykevyön Polar Loopiin, muuttuu ranneke sykemittariksi. Lisäksi käyttäjä voi analysoida urheilusuorituksiaan välittömästi  mobiilisovelluksessa, " sanoo Polar Electro Finlandin koulutuspäällikkö Ville Uronen.

Lisätietoja: Polar Loop ja H7-sykesensori

Katso myös videot, miten Polar Loop -aktiivisuusranneketta, H7-sykesensoria ja Flow-palvelua voi hyödyntää harjoittelun aloittamisessa ja tehostamisessa.

Saatavuus ja hinta

Polar Loop Smokey Black, Misty Blue ja Blackcurrant jälleenmyyjiltä kautta maan, suositushinta 100 euroa.
Polar H7 -sykesensorit musta, pinkki ja sininen jälleenmyyjiltä kautta maan, suositushinta 70 euroa.
Mistä ostaa

Mobiilisovellus toimii langattomasti niin iPhone- kuin Android-puhelimissa ja on ladattavissa maksutta App Storesta ja Google Play -kaupasta. Yli kolmekymmentä yhteensopivaa puhelinmallia voi tarkistaa täältä.

Kuvia uusista väreistä tämän linkin takana

Lisätietoja:

Katja Mälkki, Markkinointipäällikkö, markkinointi, media ja viestintä
040 6483 272
katja.malkki(at)polar.com

Ville Uronen, Koulutuspäällikkö, tuote- ja sykeasiantuntija
040 513 4670, ville.uronen(at)polar.com

Seuraa Polaria uutishuoneessa

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi


Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi