Ohita
Polar Loop 2 tuo värinähälytykset ja älykkäät ilmoitukset aktiivisuusrannekkeeseen

Tiedote -

Polar Loop 2 tuo värinähälytykset ja älykkäät ilmoitukset aktiivisuusrannekkeeseen

Polar Electro tuo suositulle Polar Loop -aktiivisuusrannekkeelle seuraajan, älykkään Polar Loop 2 -aktiivisuusrannekkeen. Loop 2 on saatavilla kahdessa uudessa värissä, pinkkinä ja valkoisena.

Uudenlainen, pehmeä silikoniranneke on mukava 24/7 käytössä ja värinähälytys huomauttaa, kun on aika lähteä liikkeelle. Käyttäjä voi ottaa käyttöön älykkäät ilmoitukset, jolloin ilmoitus mm. saapuvista puheluista ja tekstiviesteistä näkyy rannekkeen näytöllä.

Polar Loop 2 kertoo päivittäisen aktiivisuustavoitteen ja sen hetkisen aktiivisuustilanteen. Flow-palvelussa on lisäksi vinkkejä, kuinka tavoitteen voi saavuttaa.

Älykkäät ilmoitukset kertovat tekstillä rannekkeen näytössä tulevista puheluista, tekstiviesteistä, sähköposteista ja kalenterihälytyksistä. Jos puhelinnumero ei ole osoitekirjassa, näkyy vain teksti tulevasta puhelusta, viestistä tai hälytyksestä (call, message, calendar). Jos henkilö on tallennettu osoitekirjaan, myös soittajan nimi näkyy. Ilmoituksia hallinnoidaan puhelimella, Flow –sovelluksessa.

Uudet värit pinkki ja valkoinen on tehty pehmeästä ja ergonomisesta silikonista. Musta väri tulee myöhemmin ja se on samaa materiaalia kuin Polar Loop, mutta hopeinen reunus on korvattu mustalla korostusreunalla.

Akunkestoa on uudessa Loopissa parannettu jopa 8 päivään (ilman älykkäitä ilmoituksia).

Ottamalla käyttöön lisälaitteena saatavan H7-sykesensorin, käyttäjä voi myös tarkastella sykettä ja tapahtuuko liikunta rasvanpoltto- vai kunnonkohotustasolla.

Polar Loop 2:

  • Aktiivisuuden seuranta 24/7
  • Unen seuranta (määrä, laatu)
  • Aktiivisuushälytys (värinä)
  • Hiljainen herätystoiminto (värinä)
  • Älykkäät ilmoitukset puhelimesta (aluksi iOS)
    (tulevat puhelut, tekstiviestit, sähköpostit, kalenterihälytykset)
  • Uudet värit silikonirannekkeissa
  • Vedenkestävä

Saatavuus:Polar Loop 2 on saatavilla jälleenmyyjiltä kautta maan syyskuussa. Suositushinta rannekkeelle on 120 euroa. Lisälaitteena saatavan H7-sykevyön suositushinta on 70 euroa.

Lisätietotoja

Tuotesivut: polar.com/fi/loop2

Katja Mälkki
Markkinointipäällikkö
040 6483272
katja.malkki(at)polar.com

Ville Uronen
Koulutuspäällikkö
040 5134670
ville.uronen(at)polar.com

Kuvia tuotteesta

http://polar.digtator.fi:80/public/5505b1392c6B.aspx

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi