Ohita
Polarin suosituimpia tuotteita vuoden suurimmassa alessa.
Polarin suosituimpia tuotteita vuoden suurimmassa alessa.

Tiedote -

Polar julkistaa Black Friday -tarjouksensa: jopa -33 % koko viikon

Polar Electro, hyvinvoinnin ja urheilun mittaamisen edelläkävijä on julkaissut koko viikon kestävän Black Friday -kampanjan tuotteet ja tarjoukset. Vuoden suurimman kampanjan ajan valikoiduista tuotteista saa jopa -33 % alennuksen. Tarjoukset ovat voimassa Polarin omassa verkkokaupassa 21.11.–28.11.2022.

Kahdeksan päivän kestoinen tarjouskampanja on erinomainen tilaisuus hankkia loppuvuoden lahjat ajoissa. Yhä useampi meistä on kiinnostunut oman hyvinvoinnin ja unen seurannasta ja nyt on mahdollisuus saada maailman parasta mittausteknologiaa edulliseen hintaan. Mitatun datan avulla jokainen meistä voi oppia ymmärtämään omaa kehoaan paremmin ja elää terveellisempää elämää.

Polarin tuotteet ovat syntyneet vuosikymmenten innovoinnin ja tieteellisen tutkimuksen tuloksena. Puettavan teknologian edelläkävijänä, Polar on juhlinut tänä vuonna 45-vuotista menestystarinaansa julkaisemalla täysin uuden Pacer-juoksukellosarjan, johon kuuluu aloittelijoille suunnattu Polar Pacer sekä ammattitason juoksijoille suunniteltu Polar Pacer Pro. Uuden juoksukellosarjan lisäksi Polar julkaisi marraskuussa uuden Polar Ignite 3 -hyvinvointi- ja fitnesskellon, joka jatkaa suuren suosion saavuttanutta Ignite-sarjaa. Näiden uutuustuotteiden yhteydessä julkaistut vaihtorannekkeet ovat saatavilla -20 % alennuksella tarjousviikon ajan. Valikomassa on muun muassa tyylikkäitä kirstalli- ja nahkarannekkeita sekä uusi pehmeä Alacantra-ranneke.

Polar on julkaissut uusia kiinnostavia ominaisuuksia uusien tuotteiden yhteydessä. Kävelytestin avulla käyttäjä voi helposti ja turvallisesti testata oman kuntotasonsa. 15 minuutin kävelytesti tehdään tasaisessa maastossa ja tuloksena on arvio käyttäjän VO2max-arvosta. Testi on helposti toistettavissa, joten oman kehityksen seuraaminen on helppoa. Toinen uusi ominaisuus on SleepWise™, joka yhdistää unen määrän, laadun ja ajoituksen käyttäjän sisäiseen vuorokausirytmiin ja yksilölliseen unen tarpeeseen. Ominaisuus analysoi käyttäjän unirytmiä, jonka pohjalta se määrittää kognitiivisen vireystason seuraavalle päivälle. Käyttäjä saa joka aamu yksityiskohtaisen ennusteen, miten päivän vireystasot jakautuvat ja milloin on paras aika aktiviteeteille tai levolle. Molemmat uudet ominaisuudet ovat hyvä osoitus Polarin tavasta kehittää ominaisuuksia, jotka opastavat kaiken tasoisia liikkujia kohti terveellisempää elämää.

Black Friday -viikon tarjoustuotteet

Nämä Polarin suositut tuotteet ovat tarjouksessa Polarin verkkokaupassa Black Friday -viikon ajan. Tarjoukset alkavat 21.11.2022 klo 12 ja päättyvät 28.11.2022 klo 24.

POLAR VANTAGE V2 RED ja V2 SHIFT EDITION (Säästä 30%) sekä POLAR VANTAGE V2 muut värit ja mallit (Säästä 20%)

Polar Vantage V2 on kaikien aikojen edistyksellisin multisportkellomme, jossa yhdistyy minimalistinen muotoilu ja vuosikymmenien tieteelliseen tutkimukseen perustuva innovatiivinen teknologia. Lopputuloksena on kello, jossa on kaikki, mitä huippu-urheilijat tarvitsevat.

Nyt alkaen 349,30 € (säästä 20–30 %)

POLAR GRIT X PRO*(Säästä 10 %)

Armeijatason kestävyystestit läpäissyt Polar Grit X Pro on suunniteltu seikkailuihin. Ulrapitkä akunkesto, safiirilasi, edistykselliset navigointityökalut ja aina päällä olevat outdoor-ominaisuudet yhdistettynä rouheaan ja tyylikkääseen muotoiluun on jokaisen ulkoilmaihmisen unelma.

Nyt 449,10 € (Säästä 10 %)


*Tarjous ei koske Polar Grit X Pro Titan -mallia.

POLAR GRIT X (Säästä 30 %)

Polar Grit X on tyylikäs outdoor-multisportkello, jossa yhdistyy tärkeimmät urheiluominaisuudet ja kestävät materiaalit.

Nyt 300,30 € (Säästä 30 %)

POLAR VANTAGE M2 (Säästä 33 %)

Polar Vantage M2 on monipuolinen ja suosittu multisportkello, joka sopii niin aloittelijoille kuin vaativammille käyttäjille. Siinä yhdistyvät pitkä akunkesto, tarkka rannesykkeenmittaus, sisäänrakennettu GPS, edistykselliset harjoitusominaisuudet, tärkeimmät älykello-ominaisuudet sekä urheilullinen muotoilu – kaikki mitä tarvitset treenataksesi fiksummin.

Nyt 200,33 € (Säästä 33 %)

POLAR IGNITE 2 (Säästä 22 %)

Polar Ignite 2 on tyylikäs, helppokäyttöinen ja älykäs. Se tarjoaa henkilökohtaista opastusta harjoitteluun, palautumiseen ja parempiin uniin. Kauniisti muotoilu fitnesskello näyttää ja tuntuu hyvältä ranteessa ympäri vuorokauden.

Nyt 178,62 € (Säästä 22 %)

POLAR UNITE (Säästä 33%)

Polar Unite on yksinkertaisen kaunis kello, joka sopii myös pieneen ranteeseen. Se on suunniteltu ennen kaikkea aktiivisemman arjen tueksi ja sisältää kaikki tärkemmät ominaisuudet kuten ympärivuorokautisen aktiviisuuden ja sykkeen mittauksen, henkilökohtaisen treenioppaan sekä automaattisen unen ja palautumisen seurannan.

Nyt 99,83 € (Säästä 33 %)

POLAR H10 (Säästä 20 %)

Tutkijoiden ja ammattiurheilijoiden suosima Polar H10 on kaikkien aikojen tarkin ja monipuolisin sykesensori, joka on yhdistettävissä kaikkiin Bluetooth Smart tai ANT+ -yhteyttä hyödyntäviin laitteisiin.

Nyt 71,92 € (Säästä 20%)

POLAR VERITY SENSE (Säästä 20 %)

Polar Verity Sense on suunniteltu vaihtoehdoksi rannesykkeenmittaukselle ja perinteiselle rinnan ympärille kiinnitettävälle sykesensorille. Se puetaan joko käsivarteen tai kiinnitetään uidessa ohimolle. Verity Sense tarjoaa käyttäjälle täyden liikkumisen vapauden.

Nyt 71,92 € (Säästä 20 %)

Aiheet

Kategoriat


Polar

Yli neljänkymmenenviiden vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy

Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi