Ohita
Polarin 5km juoksuohjelma
Polarin 5km juoksuohjelma

Tiedote -

Polar julkaisee uudet henkilökohtaiset juoksuohjelmat Polar Flow-palvelussa

Polar on julkaissut uudet, kattavat, juoksijoille suunnatut harjoitusohjelmat Polar Flow-palvelussa. Juoksijoiden harjoitusohjelmat sisältävät personoidun ja mukautuvan juoksuohjelman, motivoivaa opastusta sekä harjoittelua tukevia video-ohjattuja oheisharjoitteita. Polar Flow määrittää harjoitusohjelmat perustuen käyttäjän nykyiseen kuntotasoon ja muokkautuu edistymisen mukaan. Juoksuohjelmat ovat kaikkien Polar Flow-käyttäjien saatavilla.

Juoksuohjelmassa voi valita tavoitteekseen 5 km, 10 km, puolimaratonin tai koko maratonin ja asettaa tavoitepäivämäärän. Juoksuohjelma kestää keskimäärin 9-15 viikkoa. Jos tavoitepäivämäärä on pitkällä tulevaisuudessa, tarjoaa juoksuohjelma peruskuntovaiheen, jota voi tehdä kuukausia ennen juoksutapahtumaa.

"Valmennus ja palaute ovat aina olleet Polarin harjoittelun ytimessä, joten Juoksuohjelmat ovat luonnollinen jatkumo meille", kertoo Ville Uronen, Polarin Smart Coaching Manager. "Tuotteemme keräävät luotettavaa metriikkaa ja sisältävät huippu-urheilijoiden vaatimia ominaisuuksia, mutta Flow-palvelummme tuottavat paljon enemmän lisäarvoa kuin vain mitattua dataa. Polar kertoo käyttäjille, mitä heidän kerryttämänsä tieto tarkoittaa ja ohjaamme, kuinka parantaa suoritusta ja saavuttaa harjoittelutavoitteet. Polar Juoksuohjelma vie verkkovalmennuksen uudelle tasolle luomalla henkilökohtaisen juoksuohjelman, joka sopii niin aloittelijoille kuin kaikkein edistyksellisimmille urheilijoille."

Juoksuohjelmien yhteydessä on video-ohjattuja voima-, keskivartalo- ja liikkuvuusharjoitteita, jotka auttavat parantamaan yleisiä juoksijoiden heikkoja kohtia, lisäämään juoksun tehokkuutta ja vähentämään loukkaantumisriskiä. Lisätietoa juoksemisesta ja vinkkejä löytyy Polarin juoksusivustolta .

Juoksuohjelmassa on kuusi juoksuharjoitusta: kevyt hölkkä, keskipitkä juoksu, pitkä juoksu, tempojuoksu, intervallijuoksu ja kisapäivän juoksu. Polarin edistyksellisimmät juoksukellot M400 ja V800 antavat lisäksi käytönaikaista opastusta ja tukevat ohjelman kaikkia ominaisuuksia. Juoksija voi mm. katsoa harjoituksen aikana tavoitesykealuettaan ja -kestoa ja säätää harjoitusta optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Kaikki Polarin uuden sukupolven tuotteet ovat yhteensopivia Juoksuohjelman kanssa (ominaisuudet vaihtelevat tuotteittain): Loop2 + H7, A300, A360, M400, V800.

Lisätietoja:

http://www.polar.com/running/running-program

Ville Uronen
Smart Coaching Manager
ville.uronen(at)polar.com
040 5134 670

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi