Ohita
Polar julkaisee uuden Vantage V3:n ennennäkemättömällä biomittausteknologialla

Tiedote -

Polar julkaisee uuden Vantage V3:n ennennäkemättömällä biomittausteknologialla

Polar, puettavan urheiluteknologian edelläkävijä lähes 50 vuoden ajalta, on julkaissut uuden lippulaivatuotteensa: Polar Vantage V3:n. Uudessa premium-multisportkellossa yhdistyvät tyylikäs suomalainen design ja ennenäkemötän Polar Elixir™ -teknologiakokonaisuus, jonka avulla on mahdollista mitata enemmän dataa ihmiskehosta kuin koskaan aikaisemmin.

Polar Elixir™ -biomittausteknologian ansiosta Vantage V3 tarjoaa entistä syvällisempää tietoa kehon toiminnasta. Se mittaa sydämen ja verisuoniston toimintaa, autonomista hermostoa ja kehon lämpötilaa. Mitattu data on mahdollista muuntaa tiedoksi veren happisaturaatiosta, ihon lämpötilasta ja sydämen sähköisistä impulsseista. Polar Elixir™ esittelee myös Polarin neljännen sukupolven optisen sykkeenmittausteknologian, mikä on Polarin kaikkien aikojen tarkin ranteesta tehtävä sykkeenmittaus.

Suositun Polar Vantage V -tuotesarjan uusin jäsen tarjoaa edeltäjiensä tapaan työkaluja, jotka auttavat tavoitteellisesti treenaavia hiomaan harjoittelunsa ja suorituskykynsä huippuunsa. Äärimmäisen kirkas ja korkearesoluutioinen AMOLED-kosketusnäyttö, kaksitaajuus-GPS, offline-kartat ja uusi tehokkaampi prosessori takaavat kaikkien aikojen sulavimman Polar-käyttökokemuksen.

“Urheilijana kehittymisessä on kyse pitkälti tavoitteista: niiden asettamisesta, niitä kohti työskentelemisestä, niiden saavuttamisesta ja jälleen uusien tavoitteiden valitsemisesta. Tämä prosessi vaatii toteutuakseen laajalti erilaista henkilökohtaista dataa, jota ainoastaan huippuunsa hiottu mittausteknologia ja analysointityökalut voivat suorituksista tarjota. Ymmärrys oman kehon toiminnasta yhdistettynä henkilökohtaiseen opastukseen on avain kehittymiseen”, kertoo Polarin toimitusjohtaja Sander Werring. ”Polar Vantage V3, yhdessä ennennäkemättömän Polar Elixir™ -biomittausteknologian kanssa, tekee tästä Polarin kaikkien aikojen kunnianhimoisimman tuotteen.”

Mittaa enemmän biomarkkereita kuin koskaan aikaisemmin

Polar Elixir™ -biomittausteknologiat ovat tulosta Polarin pitkäaikaisesta sitoutumisesta tieteelle, tutkimukselle ja innovaatioille. Tämä innovatiivinen useamman sensoriteknologian yhdistävä kokonaisuus mittaa enemmän tietoa ihmiskehosta kuin koskaan aikaisemmin ja tarjoaa entistä laajemman ja tarkemman valikoiman fysiologista ja mekaanista dataa. Tämä puolestaan vahvistaa Polarin Smart Coaching -algoritmien ominaisuuksia, jolloin käyttäjät saavat entistä enemmän irti markkinoiden kattavimmista harjoitus- ja palautumistyökaluista.

Polar Elixir™ on ainutlaatuinen kokoelma biomittausteknologioita, jotka esitellään nyt ensimmäistä kertaa, ja joita tullaan hyödyntämään myös kaikissa tulevissa Polar-tuotteissa. Polar Elixir™ tuo mukanaan huomattavia parannuksia aikaisempiin malleihin esimerkiksi kaikkien aikojen tarkimman optisen sykkeenmittauksen muodossa. Algoritmien parannusten ohella uudistettu sensorirakenne on vähemmän altis valovuodon ja käsivarren liikkeen aiheuttamille häiriöille, ja entistä tehokkaampi virrankäyttö tarjoaa jopa 25 prosenttia tarkemman sykkeenmittauksen monissa suosituimmissa urheilulajeissa, kuten juoksussa ja pyöräilyssä.

Polar Elixir™ tuo mukanaan myös pulssioksimetrin, joka mittaa veren happisaturaatiota, mikä on tärkeä mittari korkean paikan harjoittelussa. Polar Elixir™:n käyttämä Polar SpO2 -sensori validoitiin yhteistyössä Kanadan urheiluinstituutin testausryhmän kanssa käyttämällä kansainvälisen standardointijärjestön (ISO) protokollia, joita tyypillisesti käytetään lääketieteellisten laitteiden kehittämisessä. Tulokset osoittivat, että Polar SpO2 -sensorin tarkkuus vastaa kuluttajille saatavilla olevia sormenpään pulssioksimetreja ja sen virhemarginaali on alle 3,5 prosenttia.

Polar Elixir™:n sisäänrakennetun ranne-EKG:n ansiosta Vantage V3:n käyttäjät voivat ottaa sydänfilmin eli EKG:n (elektrokardiogrammin) vain 30 sekunnissa ja saada tietoa sydämen sähköisestä toiminnasta ja sen rytmistä. Tämä mahdollistaa entistäkin kokonaisvaltaisemman ymmärryksen kehon tilasta ja hyvinvoinnista. Ominaisuus mahdollistaa ortostaattisen testin tekemisen helposti missä tahansa. Testin avulla ammattitason palautumisominaisuus Recovery Pro™ puolestaan tarjoaa tarkkaa tietoa käyttäjän treenivalmiudesta, kehon palautumisesta ja palautumisen optimoinnista.

Tämän lisäksi Polar Elixir™ mahdollistaa kehon lämpötilan automaattisen mittauksen yön aikana. Polar Vantage V3 seuraa lämpötilanvaihtelua unen aikana ja tarjoaa näin tietoa lämmönsäätelystä, unenlaadusta ja kehon kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Lämpötilanmittausta voi hyödyntää myös oman kuukautiskierron vaiheen arviointiin.

”Polar Elixir™ on vuosien tieteellisen kehityksen tulos. Se tarjoaa enemmän henkilökohtaista opastusta kuin mikään muu markkinoilla olevan työkalu”, Werring jatkaa. ”Polar Elixir™:in tarjoaman datan laatu ja tarkkuus ovat erinomainen esimerkki siitä, kuinka Polarin sitoutuminen innovointiin ei vaikuta ainoastaan tuotteisiin, vaan koko puettavan teknologian toimialaan.”

Toiminnallinen design, tehokas suoriutuminen

Polar Vantage V3:n muotoilussa on löydetty täydellinen tasapaino käytännöllisyyden ja tyylin välillä. Inspiraatio uudistettuun ulkonäköön on tullut Polarin suomalaista juurista ja suomalaisesta designista, minkä ansiosta se sopii niin urheilusuorituksiin kuin jokapäiväiseen käyttöön. Erittäin kirkasta ja kaarevaa 1.39 tuuman AMOLED-kosketusnäyttöä on laajennettu mahdollisimman lähelle kellon reunoja, mikä antaa käyttäjälle aikaisempaa suuremman katselualueen ja tekee Vantage V3:n näytöstä Polarin kaikkien aikojen suurimman näytön. 462 ppi:n resoluution ansiosta kello toistaa värit terävästi ja eloisasti.

Alumiininen kellon kehys on kevyt ja tyylikäs. Reilun kokoisten painikkeiden ansioista kelloa on helppo käyttää myös esimerkiksi hanskat kädessä tai uidessa. Ensimmäistä kertaa Vantage V -sarjan historiassa, Polar Vantage V3 on yhteensopiva kaikkien 22 milliä leveiden standardirannekkeiden kanssa, eikä erillisiä rannekeadaptereita enää tarvita.

Myös Polar Vantage V3:n suorituskyky on nostettu uudelle tasolle. Siinä on 129 prosenttia tehokkaampi prosessori kuin Vantage V2 -mallissa ja 32 Gt:n sisäinen muisti. Kaksioistaajuus-GPS mittaa etäisyydet entistä tarkemmin ja ottaa vähemmän häiriötä esimerkiksi korkeista rakennuksista tai huonosta säästä. Vaikka Vantage V3 on varustettu aikaisempia malleja suuremmalla ja kirkkaammalla näytöllä, sen akku kestää silti päiviä. Yhdellä latauksella ja virransäästötiloja hyödyntämällä käyttäjä voi nauttia jopa 140 tunnin yhtäjaksoisesta harjoittelusta tai jopa kahdeksan päivän akunkestosta kellotilassa.

Myöskään seikkailijoita ei ole unohdettu. Polar Vantage V3 on varustettu offline-kartoilla, joiden avulla käyttäjät voivat huoletta tutkia uusia reittejä ja luottaa löytävänsä perille. Ominaisuudet kuten takaisin alkuun, Komootin yksityiskohtainen reittiopastus ja Hill Splitter™ tekevät käden käänteessä mistä tahansa maastosta huipputason treenipaikan. AMOLED-näytön kirkkaus ja terävyys tekevät offline-karttakokemuksesta käyttäjäystävällisen jopa haastavimmissa olosuhteissa.

Kaikille, jotka ovat valmiita löytämään sisäisen huippu-urheilijansa

Polar Vantage V3 on erinomainen työkalu intohimoisen urheilun tueksi lajista riippumatta. Se tarjoaa yli 150 lajiprofiilia ja sisältää kaikki Polarin suositut aktiivisuus-, uni-, treeni- ja palautumisominaisuudet.

Suorituskykytestit kuten juoksukuntotesti ja pyöräkuntotesti tarjoavat helpon tavan oman VO2max-arvon, tehoalueiden ja sykealueiden määrittämiseen. Tämän avulla käyttäjä tietää harjoittelevansa aina tismalleen oikealla intensiteetillä.

Kattavien ja edistyksellisten palautumistyökalujen ansiosta käyttäjän on helppo seurata harjoitusten kuormittavuutta ja kehon tilaa. Palautumisen tilan perusteella omaa harjoitussuunnitelmaa voi helposti muokata mahdollisimman optimaaliseksi ja parhaimmassa tapauksessa välttää näin ylirasituksen tai loukkaantumiset.

Entistä parempi akunkesto takaa, ettei Vantage V3:n virta lopu päivän päätteeksi. Se seuraa yön aikana automaattisesti käyttäjän kehon palautumista hyödyntämällä edistyksellisiä ominaisuuksia kuten SleepWise™, Nightly Recharge™ ja Sleep Plus Stages™.

Oman kehityksen seuraaminen on tehty helpoksi Polar Flow -sovelluksella ja -verkkopalvelulla, johon kaikki Polar Vantage V3:n keräämä data siirtyy. Käyttäjän on helppo tehdä analyysejä omasta aktiivisuudesta, kunnosta ja terveydestä, asettaa tavoitteita ja seurata omaa kehittymistä. Hyödyntämällä pitkäaikaisia harjoitus-, uni-, ja palautumistietoja käyttäjän on mahdollista optimoida arkeaan ja harjoitteluaan mahdollisimman tasapainoiseksi kokonaisuudeksi.

Saatavuus ja hinnat

Polar Vantage V3 on ennakkotilattavissa 11.10.2023 alkaen Polarin verkkokaupasta ja valikoiduilta jälleenmyyjiltä kolmessa värissä: Night Black, Sky Blue, and Sunrise Apricot. Tuotteen toimitukset aloitetaan 25.10.2023.

Polar Vantage V3:n suositushinta on 599€. Tuote on myös saatavilla Polar H10 -syksesensorin kanssa pakkauksena, jonka suositushinta on 649€.

Lataa tuotekuvat: https://studio.polar.com/collectionPub/652645bd5d30e941a70dd0a5

Lataa actionkuvat (Iivo Niskanen ja Vantage V3): https://studio.polar.com/collectionPub/65264984c8c423f533064fd7

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Polar

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy

Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi