Ohita
Polar ja pikajuoksija Lotta Kemppinen yhteistyöhön

Tiedote -

Polar ja pikajuoksija Lotta Kemppinen yhteistyöhön

Polar on solminut yhteistyösopimuksen pikajuoksija Lotta Kemppisen kanssa. Ajatus yhteistyöstä lähti käytännön tarpeesta, kun Kemppisen aikaisempi urheilukello oli tullut tiensä päähän.

­− Luotettavana ja kotimaisena merkkinä Polar oli minulle heti ensimmäinen vaihtoehto. Olen todella innoissani tästä yhteistyöstä, sillä urheilukello on tiiviisti mukana treeniarjessani ja auttaa pitämään vauhdit sopivana, jotta urheilijana kehittyminen on mahdollista, Kemppinen iloitsee.

Lotta Kemppisen manageri Kiti Kalymialaris painottaa, että yrityksen ja urheilijan arvot sekä toiminta tulee kohdata, jotta yhteistyöstä lähdetään keskustelemaan. Kumppanuuksia ei haeta vain kumppanuuden vuoksi vaan tulevaisuuden vuoksi.

− Lotalla on tukena upeita yrityksiä, joiden takana voimme seistä sataprosenttisesti. On hienoa, että Polar lähtee tukemaan nuorta urheilijaa. Toivottavasti tämä on hienon yhteistyön alku, joka johtaa upeisiin tuloksiin nyt ja tulevaisuudessa., Kalymialaris sanoo.

Myös Polarille on ensiarvoisen tärkeää, että tuotteiden käyttäjinä on kotimaisia huippu-urheilijoita.

− Haluamme olla mukana tukemassa suomalaista urheilua ja saamme urheilijoilta korvaamattoman tärkeää palautetta ja kehitysideoita tuotteisiin liittyen, Pohjoismaiden myyntijohtaja Liisa Puranen kommentoi Polarilta.

Kemppinen käyttää harjoittelunsa tukena Polar Vantage V2 -premium-multisportkelloa sekä Polar H10 -sykevyötä. Sykeseurannan avulla varmistetaan, että treenien teho on halutunlainen ja harjoittelu menee oikeaan suuntaan. Tämän lisäksi unen ja palautumisen seurannalla pidetään huolta riittävästä levosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

23-vuotias Kemppinen on voittanut tänä vuonna EM-hopeaa 60 metrillä (halli) ja pitää hallussaan Suomen ennätystä samalta matkalta. HIFK Friidrottia edustavalla Lotta Kemppisellä on myös 100 metrin Suomen mestaruudet vuosilta 2019 ja 2020.

Aiheet

Kategoriat


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö Director, PR & Social Media yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi