Ohita
Maastohiihtäjä Iivo Niskanen on hyödyntänyt Polarin teknologiaa koko urheilu-uransa ajan. Kuva: Jesse Väänänen
Maastohiihtäjä Iivo Niskanen on hyödyntänyt Polarin teknologiaa koko urheilu-uransa ajan. Kuva: Jesse Väänänen

Tiedote -

Polar ja Iivo Niskanen aloittavat yhteistyön

Suomalainen hyvinvointiteknologian ja sykkeen mittauksen edelläkävijä Polar ja Suomen suosituin urheilija, maastohiihtäjä Iivo Niskanen ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Iivo Niskanen on kolminkertainen Olympiavoittaja ja maailmanmestari. Niskanen on hyödyntänyt Polarin tuotteita harjoittelunsa tukena koko urheilu-uransa ajan ja avaa maailmancup-kautensa nyt Tour de Skillä.

– Olen ollut Polarin uskollinen kuluttaja hiihtourani ajan ja erittäin iloinen, että toistakymmentä vuotta kestänyt kuherruskuukausi on nyt virallistettu kumppanisuhteeksi. Polarin tuotteiden tarjoama data on minulla apuna harjoittelun ja palautumisen seuraamisessa sekä suunnittelussa. Mielenkiinnolla odotan myös tuotekehitykseen mukaanpääsyä, Niskanen kommentoi.

Polarin tarina sai alkunsa neljäkymmentäviisivuotta sitten hiihtoladulla Kempeleessä. Yritys kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja samalla täysin uuden toimialan. Siitä lähtien Polar on toiminut suunnannäyttäjänä ja tuonut useita sykkeeseen pohjautuvia teknologioita niin ammattiurheilijoiden kuin hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden kuluttajien käyttöön.

Niskanen käyttää tällä hetkellä Polar Vantage V2 -premium-multisportkelloa sekä maailman tarkimmaksi sykesensoriksi tituleerattua Polar H10 -sensoria.

– Suomalaisena brändinä meille on tärkeää tukea kotimaista urheilua. On hienoa päästä tukemaan osaltamme myös Iivon urheilu-uraa. Pääsemme myös hyödyntämään Iivon kokemusta sekä näkemystä kestävyysurheilun vaatimuksista osana tuotekehitystämme, Polarin Pohjoismaiden myyntijohtaja, Liisa Puranen kommentoi.

Polarin pitkäaikaisten asiakkaiden harjoitusdata data osoittaa, että hiihdon suosio on kasvanut Suomessa viimevuosina. Vuoden 2022 tammikuussa maastohiihto oli suomalaisten Polar-asiakkaiden kolmanneksi suosituin laji kävelyn ja voimaharjoittelun jälkeen. Neljän vuoden seurannassa 2019–2022 hiihtoharjoituksia tallennettiin eniten tammikuussa 2022, keskimäärin 3,6 hiihtoharjoitusta. Se on 18 prosenttia kaikista tammikuussa tallennetuista harjoituksista. Niillä asiakkailla, joilla oli vähintään yksi hiihtoharjoitus tammikuulta, keskiarvo nousi 6,2 kerrasta 7,4 hiihtokertaan kuukaudessa vuosina 2019–2022.

DATA

Polarin tiedot on kerätty Polar Flow -ekosysteemiin tallennetuista useiden eri tuotteiden asiakasdatasta Suomesta. Tässä tarkastelussa mukana olleet asiakkaat olivat vähintään 18-vuotiaita koko neljän vuoden seurannan ajan. Tulokset on laskettu kymmenientuhansien Polarin asiakkaiden harjoitusten pohjalta ja tiedot on kerätty tammikuilta 2019, 2020, 2021 ja 2022. Asiakkaiden tietosuoja huomioitiin käyttämällä pseudonymisoitua aineistoa, josta oli poistettu kaikki tiedot, joiden perusteella olisi ollut mahdollista tunnistaa yksittäisiä henkilöitä. Yksittäisten asiakkaiden tietoja ei tarkasteltu, vaan dataa tarkasteltiin massana.

Aiheet

Kategoriat


Polar

Yli neljänkymmenenviiden vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi