Ohita
Polar x Hope -hyväntekeväisyyshaasteessa kerätään varoja lasten ja nuorten liikuntaharrastuksiin.
Polar x Hope -hyväntekeväisyyshaasteessa kerätään varoja lasten ja nuorten liikuntaharrastuksiin.

Uutinen -

Polar x Hope -hyväntekeväisyyshaaste

Polar haastaa yritykset mukaan hyväntekeväisyyskampanjaan, jossa kerätään varoja lasten ja nuorten liikuntaharrastuksiin ja vahvistetaan samalla työyhteisöjen hyvinvointia.

Kampanjalla halutaan kiinnittää huomiota kaiken ikäisten liikuntaan ja tarjota tukea, jotta jokaisella lapsella ja nuorella olisi mahdollisuus liikuntaharrastukseen. Samalla kun kerätään varoja hyvän asian puolesta, kannustetaan työikäisiä liikkumaan ja huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan.

Haasteen idea on yksinkertainen: jokainen haasteessa liikuttu minuutti muutetaan Hope Ry:n lahjoitukseksi. Yritys määrittelee itse tavoiteltavan liikuntaminuuttimäärän ja sitä vastaavan lahjoitussumman. Tämän jälkeen yritys haastaa henkilöstönsä liikkumaan yhdessä halutut minuutit täyteen. Kun minuuttimäärä on täynnä, yritys lahjoittaa vastaavan summan Hope Ry:n kautta lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen.

Haasteeseen osallistuminen ei vaadi urheilukelloja, mutta ne helpottavat minuuttimäärän täyttymisen seuraamista. Urheilukellot ovat investointi henkilöstön hyvivointiin ja kannustaa jatkamaan liikuntaa myös haasteen jälkeen. Työntekijöiden hyvinvointi on koko yhteiskunnan etu. Tarjoamalla työkaluja aktiivisuuden, unen ja palautumisen seurantaan yritys voi auttaa työntekijöitään parantamaan energiatasoja ja hallitsemaan stressiä sekä parhaassa tapauksessa myös vähentämään sairauspoissaoloja.

Hyväntekeväisyyskampanja on osa Nelosella nähtävää Diili-ohjelmaa. Diilin kolmannen tuotantokauden neljäs jakso on toteutettu yhteistyössä Polarin kanssa ja jakson tehtävässä kerätään ja myydään liikuntaminuutteja. Jaksossa kerätty tuotto ohjataan Hope Ry:n kautta lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen.

Kampanja on toteutettu yhteistyössä Macwellin, Don & Brancon ja Hope Ry:n kanssa.

Jaa liikunnan iloa ja ilmoita yrityksesi mukaan!

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy

Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi