Ohita
Nyt on helppo aloittaa triathlon: Helsinki City Triathlon 22.8.2015

Uutinen -

Nyt on helppo aloittaa triathlon: Helsinki City Triathlon 22.8.2015

Suosiotaan tasaisesti kasvattavaan triathloniin on nyt helppo tutustua Helsinki City Triathlonissa 22.8.2015 Helsingin Uimastadionilla ja ympäristössä. Triathlon-tapahtuma sopii ensikertalaiselle, kuntoilijalle tai kokeneelle konkarille. Tapahtumassa on lasten sarjoja sekä lapsi-aikuinen sarjoja, mutta myös tavallinen ja kilpasarja aikuisille sekä joukkueviesti.

Matkat ovat mieluisan lyhyet, ja varusteiksi kelpaavat tavalliset uima-asut ja urheiluvarusteet. Aikuisten sarjassa uidaan 300 m, pyöräillään 10 km ja juostaan 3 km. Lasten lyhyimmät matkat ovat 100 m uinti, 5 km pyöräily ja 1,5 km juoksu.

Triathlonisti Kaisa Lehtonen on kirjoittanut vinkkejä aloitteleville triathlonisteille.

Myös Polar on mukana Helsinki City Triathlonissa.

Helsinki City Triathlon: www.triforfun.fi/helsinki-city-triathlon

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi