Ohita
Polar M200 punainen
Polar M200 punainen

Uutinen -

Helppokäyttöinen ja älykäs Polar M200 -GPS-juoksukello rannesykkeellä

Polar esittelee uuden Polar M200 -juoksukellon, jossa on rannesykkeen mittaus sekä helppokäyttöiset harjoittelu- ja aktiivisuusominaisuudet.

Polar M200 on vedenkestävä juoksukello, jonka GPS:n avulla käyttäjä voi mitata nopeutta ja matkaa. Se mittaa myös päivittäistä aktiivisuutta sekä unen kestoa ja rauhallisuutta.Kellossa on vaihdettavat rannekkeet kahdessa koossa ja useassa värissä.

Päivittäisen aktiivisuuden lisäksi käyttäjä voi seurata ottamiaan askeleita ja kuluttamiaan kaloreita. Kello hälyttää värisemällä, kun käyttäjä on ollut liian pitkään paikallaan.

Kellon voi yhdistää puhelimeen saadakseen älykkäät ilmoitukset tulevista puheluista, viesteistä, kalenterihälytyksistä ja sosiaalisen median ilmoituksista.

Polar M200:n käyttäjät voivat hyödyntää Smart Coaching -ominaisuuksia, kuten harjoituksen vaikutusta ja juoksuindeksiä Polar Flow-palvelussa sekä saada henkilökohtaista ohjausta esimerkiksi juoksuohjelman avulla. Juoksuohjelmassa asetetaan tavoite (5km, 10km, puolimaraton tai maraton) ja ohjelma luo henkilökohtaisen harjoitteluohjelman perustuen käyttäjän tämänhetkiseen kuntotasoon. M200:n käyttäjät voivat ladata ohjelmat rannelaitteeseensa seuratakseen tavoitteitaan ja saadakseen ohjausta ennen harjoitusta ja sen aikana.

Kellossa on Polarin oma, Suomessa kehitetty, rannesykkeen mittaus kahdella led-valolla. Täyteen ladattuna M200:n akku kestää kuusi tuntia GPS ja optinen sykkeenmittaus päällä tapahtuvaa harjoittelua.

"Polarilla on monipuolinen historia sykkeenmittauksessa", kertoo Marco Suvilaakso, Polarin Chief Strategy Officer. "Rakennamme jatkuvasti uutta teknologiaa historiamme päälle, esimerkkinä vaikkapa rannesykkeen mittaus. Juoksijat arvostavat rannesykkeen helppokäyttöisyyttä siirryttäessä aktiivisuuden mittauksesta sykeharjoitteluun. Kun lisäksi otetaan käyttöön Polarin juoksuohjelmat, Polar M200:sta tulee henkilökohtainen valmentaja, joka ohjaa juoksun aikana mukautuen suoritukseen ja tuoden käyttäjän lähemmäksi tavoitettaan."

Polar Flow -palvelussa käyttäjät voivat seurata aktiivisuuttaan, untaan ja harjoitteluaan. Verkkopalvelussa käyttäjät voivat liittyä tapahtumiin ja ryhmiin, joissa voi seurata omia ja muiden harjoitteluita ja kommentoida niitä. Mobiilipalvelussa (iOS ja Android) käyttäjä voi nopeasti nähdä päivittäisen aktiivisuuden tason ja paljonko vielä tarvitaan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Saatavuus

Tuote on saatavana M-L -kokoisena aluksi mustana ja punaisena. Vaihdettavat rannekkeet ovat saatavana erikseen valkoisena, sinisenä ja keltaisena sekä mustana ja punaisena. Kellon hinta on 149,90 euroa ja rannekkeen 19,90 euroa.

Polar M200 on saatavilla USA:ssa, Kanadassa, Australiassa, Hong Kongissa, Singaporessa ja Japanissa myöhemmin tänä vuonna ja muualla maailmassa tammikuussa 2017.

Lisätietoja:

Ville Uronen
Smart Coaching Manager
ville.uronen(at)polar.com
040 5134670

Katja Mälkki
Markkinointipäällikkö
katja.malkki(at)polar.com
040 6483272

Tuotesivu (englanniksi): polar.com/m200

Kategoriat

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy

Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi