Ohita

Lehdistötiedote -

RC3 GPS Tour de France -versio

Tänä vuonna juhlitaan Ranskan ympäriajon satavuotista taivalta, ja juhlan kunniaksi olemme kehittäneet erityisen RC3 GPS Tour De France -harjoitustietokoneen. Sen näyttävä keltainen ranneke sopii yhteen kokonaiskilpailua johtavan ajajan himoitun keltaisen paidan kanssa. Nopeus- ja matkatietojen lisäksi integroitu GPS tarjoaa nyt reaaliaikaiset korkeustiedot, joiden avulla pyöräilijät näkevät senhetkisen korkeuden lisäksi kuinka pitkän matkan he ovat nousseet tai laskeutuneet. FDJ:n, Argos-Shimanon ja Euskaltel-Euskadin kaltaisten tiimien huippuajajat, kuten Nacer Bouhanni, Marcel Kittel sekä Samuel Sánchez, pitävät teknologiaamme olennaisena osana harjoittelu- ja kilpailuohjelmiaan. Sen avulla he voivat harjoitella älykkäästi ja ajoittaa huippukuntonsa Ranskan ympäriajoon.

RC3 GPS Tour De France on suunniteltu pyöräilijöiden lisäksi myös muille aktiivisille kestävyysurheilun ystäville, kuten juoksijoille ja maastohiihtäjille.

Merkittäviä toimintoja ovat mm:

  • Integroitu GPS: integroitu GPS tarjoaa reaaliaikaiset korkeustiedot.
  • Takaisin alkuun -toiminto: ohjaa GPS:n avulla takaisin harjoituksen aloituspaikkaan.
  • Reitin seuranta: auttaa analysoimaan ja jakamaan reittitiedot Polarin verkkopalvelussa: www.polarpersonaltrainer.com.
  • Harjoitusohjelmat: www.polarpersonaltrainer.com tarjoaa kestävyysharjoitusohjelmia, joita voi ladata rannelaitteelle.
  • Muita älykkäitä toimintoja: Sports Zones- ja Harjoituksen vaikutus -toiminnot tarjoavat informaatiota jokaisen harjoituksen tehosta ja hyödyistä. Nämä tiedot voidaan yhdistää pyöräilynopeuteen, matkaan ja poljinnopeuteen ja siten auttavat harjoittelemaan älykkäämmin.

Tuoteryhmäjohtaja Marco Suvilaakso sanoo: “Polar on tukenut ammattipyöräilijöitä jo yli 20 vuoden ajan heidän valmistautuessaan Ranskan ympäriajoon. Julkistamme RC3 GPS Tour De France version  juhlistaaksemme kilpailun sadannetta vuotta ja antaen kenelle tahansa intohimoiselle pyöräilijälle mahdollisuuden parantaa suorituksiaan.”

Argos-Shimano talli kommentoi: “On olemassa monta perusedellytystä joiden täytyy kohdata, jotta joukkue saavuttaa parhaan suorituksen Tour De Francessa: harjoittelu, lepo, taktiikka, henki, ruokavalio ja myös hiukan onnea. Polarin tuotteet, kuten RC3 GPS Tour De France -harjoitustietokone, ovat tärkeä osa valmistautumisessamme ja kisataktiikassamme. Ne kertovat reaaliajassa miten ajajamme suoriutuvat, kuinka paljon enemmän he voivat antaa ja mitä heidän tulee tehdä voittaakseen.”

Urheilullisen ja ergonomisen muotoilun, hengittävän rannekkeen ja 12 tunnin akunkeston ansiosta RC3 GPS Tour De France -harjoitustietokone on tärkeä ja samalla huomaamaton kumppani harjoitteluun ja kisoihin. Käytettynä Polar H3-sykesensorin ja poljinnopeussensorin kanssa siitä tulee erittäin tehokas työkalu.

Hinnoittelu ja saatavuus

RC3 GPS Tour De France bike -setti on saatavilla suositushintaan 300€. 

RC3 GPS on saatavilla myös mustana ja oranssina suositushintaan 280€.

Aiheet

Tunnisteet


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi


Lehdistön yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointikoordinaattori +358(0)40 6885 325