Ohita
Uusi Polar V800 harjoitustietokone auttaa maksimoimaan urheilusuoritukset

Tiedote -

Uusi Polar V800 harjoitustietokone auttaa maksimoimaan urheilusuoritukset

Polar julkaisee älykkään 24/7 harjoitustietokoneen huippu-urheilijoille ja vaativaan harjoitteluun
Polar V800 opastaa huippusuorituksiin älykkäällä ohjauksella, kokonaiskuormituksen ja palautumisen seurannalla.

Polar julkaisee täysin uudenlaisen huippu-urheiluun suunnitellun harjoitustietokoneen, joka sykkeen mittauksen lisäksi sisältää mm. päivittäisen aktiivisuuden mittauksen ja integroidun GPS:n.  Tuote on suunniteltu yhdessä huippu-urheilijoiden kanssa vastaamaan ammattilaisten ja tavoitteellisesti harjoittelevien liikkujien vaatimuksiin.

Polar V800 auttaa huippusuoritukseen juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Älykäs ohjaus, usean urheilulajin tuki ja tavoitteen suunnittelun ja seurannan työkalut auttavat valmistautumaan urheilusuoritukseen. Aktiivisuuden mittaus 24/7 yhdistettynä harjoituskuormitukseen puolestaan kertovat todellisen palautumiseen tarvittavan ajan suoraan rannelaitteessa.

Polar V800 ainoana markkinoilla olevana harjoitustietokoneena:
•Mittaa kaikkea aktiivisuutta 24/7
•Kertoo todellisen palautumiseen tarvittavan ajan analysoimalla kokonaisaktiivisuutta ja harjoitustietoja sekä lepoon käytettyä aikaa
•Mittaa sykkeen myös vedessä
•Mahdollistaa mobiilisovelluksen analysointityökalujen käytön välittömästi harjoituksen jälkeen

Laadukas ja kestävä design, integroitu GPS sekä sykkeen mittaus vedessä tukevat useita urheilulajeja juoksusta pyöräilyyn ja uintiin sekä hiihtoon ja triathloniin. Jokaiselle lajille on täysin muokattavissa oleva profiili ja lajia voidaan vaihtaa saumattomasti myös harjoituksen aikana.

IRONMAN maailmanmestari, Frederik Van Lierde käyttää Polar V800 harjoitustietokonetta. “Harjoittelen jopa 35 tuntia viikossa ja tarvitsen harjoitteluun älykkään työkalun, joka antaa tarkkaa tietoa suorituksistani. Polar V800 kulkee kanssani kaikkialle. Koska se mittaa kaikkein pienimmänkin aktiviteettini, se auttaa minua ymmärtämään, kuinka hyödyn myös levosta, jotta pysyn huipulla", sanoo Frederik Van Lierde.

Polar V800 sisältää myös lukuisia kehon seurantaan ja suoritukseen liittyviä ominaisuuksia, kuten neljän viikon harjoitusnäkymä suoraan rannelaitteessa, korkeustiedoilla tarkennettu juoksuindeksi, kehon rasitus- ja ylikuormitustilaa mittaavavat ortostaattinen testi ja R-R -tallennus, kompassi, reittiopastus ja lihasvoimaa mittaava hyppytesti jne.

Polar V800 harjoitustiedot voidaan synkronoida Polar Flow -mobiilisovellukseen langattomasti Bluetooth Smart -teknologialla ja täysin uudistettuun Polar Flow -verkkopalveluun mukana tulevalla USB-kaapelilla. Verkkopalvelun tiedot voi myös jakaa valmentajan kanssa.

Harjoitustietokoneessa on selkeä, Gorilla-lasista tehty mustavalkoinen näyttö, jota on helppo seurata myös hämärässä. Rannelaite on päältä ruostumatonta terästä ja sisältä alumiinia. Ranneke on pehmeää polyuretaania.

"Olemme erittäin innostuneita esitellessämme Polar V800:n. Se on Polarin älykkäin ja kehittyinein harjoitustietokone, joka on suuniteltu kaikkein vaativimmille urheilijoille ja urheilulajeille", kertoo Marco Suvilaakso, Polarin Tuoteryhmäjohtaja.

Hinta ja saatavuus
Polar V800 on saatavilla kautta maan huhtikuussa mustana, kesäkuussa sinisenä. Suositushinta on 400€ (450€ sykesensorin kanssa). Polar Flow -mobiilisovellus ja -verkkopalvelu ovat ilmaisia ja uudet versiot ovat ladattavissa samaan aikaan, kun Polar V800 on saatavilla.

Tuote on yhteensopiva H7 sykesensorin kanssa (70€). Lisälaitteina on saatavina myöhemmin myös Bluetooth Smart yhteensopivat juoksusensori (70€), nopeus- ja poljinnopeussensorit (yht. 70€).

Lisätietoja saatavilla: www.polarv800.com

Lisätietoja
Ville Uronen
Koulutuspäällikkö
040 5134670
ville.uronen@polar.com

Kuvia aiheesta löytyy täältä

 


Linkit

Aiheet

Tunnisteet


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi


Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointikoordinaattori Markkinointi, media +358(0)40 6885 325
Irene Hernberg

Irene Hernberg

Lehdistön yhteyshenkilö Global PR Manager +358 40 6625 866

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi