Ohita
Uusi Polar Team näyttää pelaajien reaaliaikaiset syketiedot iPadilla

Tiedote -

Uusi Polar Team näyttää pelaajien reaaliaikaiset syketiedot iPadilla

Polar on julkaissut uuden harjoitussovelluksen valmentajien käyttöön sisäliikuntalajeissa kuten jääkiekko, koripallo ja salibandy. Polar Team ratkaisu koostuu ilmaisesta iPad –sovelluksesta ja urheilijoiden käyttämistä H7 sykesensoreista. Polar Team ratkaisu mahdollistaa reaaliaikaisen sykedatan seurannan yksilöiltä tai koko joukkueelta.

Polar Team ratkaisua käyttävät valmentajat voivat:

  • Nähdä reaaliaikaiset syketiedot yksittäisiltä pelaajilta tai koko joukkueelta
  • Nähdä tarkkojen syketietojen avulla reaaliajassa kuinka kovasti kukin joukkueen jäsen työskentelee
  • Vertailla joukkueen jäsenien suoritusta keskenään tai joukkueen keskiarvoon reaaliajassa
  • Määritellä harjoituksia koko joukkueelle tai sen yksittäisille jäsenille kunkin fyysisen tilan perusteella
  • Tarkastella yksilöiden ja joukkueen suoritusta harjoitustapahtuman päätteeksi monipuolisten ja yksityiskohtaisten kuvaajien ja lukujen avulla
  • Jakaa harjoitusyhteenvetoja muiden valmennustiimin jäsenten tai pelaajien kanssa paremman fyysiseen suorituskykyyn liittyvän ymmärryksen saavuttamiseksi.

Järjestelmän hyödyt pelaajille:

  • Tarkemman kuvan omasta suorituksesta ja kuinka harjoitella oikeilla tehoilla
  • Tunnistaa milloin he harjoittelevat liikaa tai liian vähän
  • Vertailla omaa suoritusta muihin joukkueen jäseniin motivaation parantamiseksi
  • Harjoitusyhteenvetojen saamisen sähköpostiin kunkin tapahtuman jälkeen.

Polar Team sovellus on saatavilla Applen App Storessa. Kielivaihtoehdot ovat englanti, ranska, saksa, italia ja espanja. Lisää kielivaihtoehtoja lisätään tulevien ohjelmistoversioiden myötä. Polar Team ratkaisun käyttämiseksi tarvitaan kullekin pelaajalle Polar H7 Bluetooth Smart sykesensori. Polar H7 on saatavilla erityisenä joukkuekäyttöön suunniteltuna 10 sykesensorin pakettina suoraan Polarilta, yksittäisiä H7 sykesensoreita on saatavilla kaikilta Polar jälleenmyyjiltä.

Lisätietoja:

Ville Uronen
Koulutuspäällikkö
p. 040-5134670
ville.uronen@polar.com

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi


Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi