Ohita
Uusi Polar M400 mittaa urheilusuoritukset, päivittäisen aktiivisuuden ja hälyttää liiallisesta istumisesta

Tiedote -

Uusi Polar M400 mittaa urheilusuoritukset, päivittäisen aktiivisuuden ja hälyttää liiallisesta istumisesta

Polar  julkaisee GPS-sykemittarin monipuoliseen harjoitteluun sekä päivittäisen aktiivisuuden seurantaan. Polar M400 on tarkoitettu liikkujille, jotka haluavat seurata mm. nopeutta, kuljettua matkaa sekä korkeutta ja lisäksi haluavat pysyä aktiivisena myös harjoitusten välissä.

Polar M400:

 • Mittaa sykettä H7-sykesensorilla sekä seuraa vauhtia, kuljettua matkaa ja korkeutta sisäänrakennetulla GPS:llä
 • Seuraa ympärivuorokautista aktiivisuutta, kulutettuja kilokaloreita ja otettuja askeleita
 • Muistuttaa rannekkeen näytöllä ja äänihälytyksellä, kun käyttäjä on ollut liian kauan paikallaan
 • Näyttää reitin aloituspisteeseen Takaisin alkuun -toiminnolla
 • Yhdistää langattomasti Polar Flow -mobiilisovellukseen välitöntä analyysia varten
 • Käyttäjä voi suunnitella ja analysoida tarkemmin harjoituksia Polar Flow -verkkopalvelussa

Polar M400 tukee oikealla teholla tehtävää harjoittelua henkilökohtaisten sykealueiden avulla. Harjoitusohjelmien avulla voi asettaa uusia tavoitteita ja pyrkiä rikkomaan omia ennätyksiä. Harjoituksen vaikutus -ominaisuus antaa motivoivaa palautetta heti harjoituksen jälkeen. Juoksuindeksi kertoo puolestaan juoksusuorituksen kehittymisestä. Laitteessa on myös monia muita Smart Coaching -ominaisuuksia. Harjoitusnäkymiä voi muokata erityisesti ulkoliikuntaan sopivalla suurella näytöllä.

"Säännöllisen harjoittelun lisäksi on tärkeää liikkua riittävästi joka päivä. Polar M400 seuraa myös päivittäistä aktiivisuutta ja kannustaa liikkumaan kertomalla helpolla tavalla kuinka monta minuuttia vielä pitäisi liikkua aktiivisuustavoitteen saavuttamiseksi", kertoo Polarin koulutuspäällikkö Ville Uronen. Lisäksi Polar M400 muistuttaa kellonäytössä ja äänihälytyksellä,  kun käyttäjä on ollut paikallaan liian kauan. Pehmeää, vesitiivistä ranneketta voi käyttää vuorokauden ympäri  ja mittari seuraa myös nukkumiseen käytettyä aikaa.

Aktiivisuus- ja harjoitustietoja voi analysoida välittömästi Polar Flow -mobiilisovelluksessa. Polar M400 on langattomasti yhteydessä iPhoneen Bluetooth Smart -tiedonsiirron avulla.

Polar Flow -verkkopalvelussa voi suunnitella ja analysoida tarkemmin harjoituksia ja jakaa niitä Flow-yhteisössä muille seuraajille.

Saatavuus ja hinnat:

Polar M400 suositushinta on 200 euroa (sis. mustan H7-sykesensorin) ja 160 euroa (ilman sykesensoria). Mittari tulee myyntiin loka-marraskuussa jälleenmyyjille kautta maan. Erikseen ostettuna H7-sykesensorin suositushinta on 70 euroa. Polar Flow -mobiilisovellus on ladattavissa maksutta App Storesta, kun tuote on saatavilla. Yhteensopivat puhelinmallit: http://www.polarm400.com/fi/features.php

Tekniset tiedot

 • Värit: valkoinen ja musta
 • Koko: Paino 56,6g, Paksuus 11,5 mm
 • Vesitiivis: WR30 (Ei sykkeenmittausta vedessä)
 • Näyttö: 128x128 resoluutio, 4 tietuetta harjoitustilan näytöllä. Terävä, korkearesoluutioinen mustavalkonäyttö.
 • Muisti: Jopa 30h harjoitusdataa syke ja GPS päällä
 • Ladattava akku: Jopa 8h harjoittelua GPS päällä, noin 24 pv kellotilassa aktiivisuusmittauksen kanssa
 • Tiedonsiirto: USB-kaapelilla (PC tai Mac, vaatii maksuttoman Polar FlowSync -latausohjelman) ja langattomalla Bluetooth Smart -yhteydellä (matkapuhelimet, sykesensori)
 • Päivitettävä ohjelmisto: Päivitykset (maksuttomia tai maksullisia) voi ladata USB-kaapelilla. Ne voivat olla täysin uusia ominaisuuksia tai ne voivat parantaa M400:n olemassa olevia ominaisuuksia.

Lisätietoja:

Katja Mälkki
Markkinointipäällikkö
040 6483272
katja.malkki(at)polar.com

Ville Uronen
Koulutuspäällikkö
040 5134670
ville.uronen(at)polar.com

Lisätietoja: www.polarm400.com/fi

Kuvia tuotteesta: täältä


Linkit

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi


Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi